▲▼
Sylwestra... Hm, dobre pytanie. Um... Chętnie skorzystałbym z twojego zaproszenia, ale chyba wynika, że trochę dłużej zostanę w Chinach. Bo raczej mój fotograf tak szybko mnie nie puści *zerka na fotografa siedzącego obok przy laptopie*
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
First topic message reminder :
shadow_dark_night
Riverdale
Liczba polubień: 5
shadow_dark_night Minął już rok. Pora pokazać jak to i owo wygląda. #wygląd #obecny
shadow_dark_night Minął już rok. Pora pokazać jak to i owo wygląda. #wygląd #obecny
45 minut temu
@saclum polubił/polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Supreme? Omg, wozisz się, gościu! Nie odsprzedałbyś może tej czapki? Dobrze zapłacę ; )
@resident.eeveel polubił/polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Kiedy face reveal?
@saclum Um... Niestety nie sprzedam tej czapki, ponieważ dostałem ją od mojego przyjaciela. A jeśli miałbym ją sprzedać to trochę to wyglądałoby dziwnie. Dostajesz od dobrze znanej tobie osoby rzecz, która jest użyteczna, a później ją sprzedajesz?... Coś tutaj się nie zgadza.
@resident.eeveel Niebawem.
shadow_dark_night
Fujian - Fuzhou
Liczba polubień: 90
shadow_dark_night Zdjęcie w plenerze nie ma co. Zgodziłem się od razu. Ta zabawa trwała parę minut dla osoby robiącej zdjęcia, a dla mnie to wydawało się wiecznością. Dlaczego? Gdyż ja wiem, że nie jestem jakoś specjalnie fotogeniczny na zdjęciach i przez większość czasu unikałem takich rzeczy, zwanych "sesjami". Ale pod wpływem drugiej osoby zgodziłem się, ponieważ mój przyjaciel powiedział mi, cytuje: "Kaku, mogę tobie porobić parę zdjęć, bo muszę sprawdzić swój nowym sprzęt, którym kupiłem niedawno i chciałem go wypróbować." A na końcu się uśmiechnął. Kiedy, jest już po wszystkim, po prostu chce mi się z tego wszystkiego śmiać oraz ta sytuacja pokazała mi, że raczej jestem naiwny i łatwowierny na takie gadki xD
PS. Święta już nas minęły, pewnie wszyscy są przejedzeni jedzeniem i nie mogą patrzeć na nie. Związku z tym będę wam wszystkim życzył udanego sylwestra, świetnej zabawie w gronie znajomych oraz mile spędzonego czasu z osobami, na których wam zależy ^^ (Btw czekam na wasze oceny ♥)
#plener#sesja#przerwaswiateczna#stylizacjazimowa#casual
shadow_dark_night Zdjęcie w plenerze nie ma co. Zgodziłem się od razu. Ta zabawa trwała parę minut dla osoby robiącej zdjęcia, a dla mnie to wydawało się wiecznością. Dlaczego? Gdyż ja wiem, że nie jestem jakoś specjalnie fotogeniczny na zdjęciach i przez większość czasu unikałem takich rzeczy, zwanych "sesjami". Ale pod wpływem drugiej osoby zgodziłem się, ponieważ mój przyjaciel powiedział mi, cytuje: "Kaku, mogę tobie porobić parę zdjęć, bo muszę sprawdzić swój nowym sprzęt, którym kupiłem niedawno i chciałem go wypróbować." A na końcu się uśmiechnął. Kiedy, jest już po wszystkim, po prostu chce mi się z tego wszystkiego śmiać oraz ta sytuacja pokazała mi, że raczej jestem naiwny i łatwowierny na takie gadki xD
PS. Święta już nas minęły, pewnie wszyscy są przejedzeni jedzeniem i nie mogą patrzeć na nie. Związku z tym będę wam wszystkim życzył udanego sylwestra, świetnej zabawie w gronie znajomych oraz mile spędzonego czasu z osobami, na których wam zależy ^^ (Btw czekam na wasze oceny ♥)
#plener#sesja#przerwaswiateczna#stylizacjazimowa#casual
48 godzin temu
a pierdolisz kaku z tym byciem nie fotogenicznym, ja brałbym. ale mógłbyś się uśmiechnąć od czasu do czasu, chyba, że się bronisz przed zmarszczkami na starość
i czy to są odrosty? boooooy, wbijaj do mnie, pofarbuję ci je
i czy to są odrosty? boooooy, wbijaj do mnie, pofarbuję ci je
Jaki piękny Kaku (ˆ⌣ˆԅ)
Dziękuję za życzonka i wzajemnie *hug* (づ ̄ ³ ̄)づ
A Ty jak będziesz spędzał sylwestra, co? Jeśli nie masz żadnych planów, to zapraszam na wieczór filmowy u Leilani! Zapewniam same dobre produkcje i pyszne jedzonko (^v^)
Dziękuję za życzonka i wzajemnie *hug* (づ ̄ ³ ̄)づ
A Ty jak będziesz spędzał sylwestra, co? Jeśli nie masz żadnych planów, to zapraszam na wieczór filmowy u Leilani! Zapewniam same dobre produkcje i pyszne jedzonko (^v^)
@XCHESSY69X Chyba jest potrzebny cud, aby się uśmiechnął do obiektywu aparatu xD Wiesz, na starość nie chciałbym mieć zmarszczek, ale to cholerstwo i tak każdego dopadnie w swoim czasie. Widzę, że moje odrosty (nawet te najmniejsze) przed tobą się nie uchowają. Z tego wynika, że ta farba była słaba, jak już przed nowym rokiem wypatrzyłeś na tym zdjęciu odrosty. W sumie to chętnie, tylko ja teraz jestem u siebie i tak trochę ciężko będzie, ale jak "kiedyś" wbijesz do Chin to cię przywitam ♥
@JELLYBEAN Dziękuje bardzo ^^ podziękuj fotografowi, który to robił xD
Sylwestra... Hm, dobre pytanie. Um... Chętnie skorzystałbym z twojego zaproszenia, ale chyba wynika, że trochę dłużej zostanę w Chinach. Bo raczej mój fotograf tak szybko mnie nie puści *zerka na fotografa siedzącego obok przy laptopie*
Oww, jesteś w Chinach? *o* Whoaa, zawsze chciałam pojechać do Azji, czułabym się tam nawet wysoka, hihi.
Alezemniebezbek D:
Anyway, miłej zabawy w krainie ryżem płynącej ⊙▽⊙
Bezbekv2 ;w;
Alezemniebezbek D:
Anyway, miłej zabawy w krainie ryżem płynącej ⊙▽⊙
Bezbekv2 ;w;
@JELLYBEAN Tak ^^' Hm, jeśli to twoje morzenie, to może kiedyś pojedziesz do Azji. Heh, nie byłbym się taki pewien na twoim miejscu, hihi.
Jeszcze raz dziękuję ♥