▲▼
Komentarze:
Komentarze:
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
shadow_dark_night
Riverdale
Liczba polubień: 5
shadow_dark_night Minął już rok. Pora pokazać jak to i owo wygląda. #wygląd #obecny
shadow_dark_night Minął już rok. Pora pokazać jak to i owo wygląda. #wygląd #obecny
45 minut temu
shadow_dark_night
Riverdale
Liczba polubień: 2
shadow_dark_night Pora na łyk kawy. #coffee
shadow_dark_night Pora na łyk kawy. #coffee
15 minut temu
Komentarze:
- Spoiler:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 520px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@nick instagrama osoby którą komentujecie</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
shadow_dark_night
Fujian - Fuzhou
Liczba polubień: 5
shadow_dark_night Wrócenie do domu na krótki czas pozwala odetchnął i pobyć dla ciebie w znajomych miejscach. Czas na pokazanie się od innej strony niż zazwyczaj. #dom #miasto #centrum #bezsoczewek #odrosty
shadow_dark_night Wrócenie do domu na krótki czas pozwala odetchnął i pobyć dla ciebie w znajomych miejscach. Czas na pokazanie się od innej strony niż zazwyczaj. #dom #miasto #centrum #bezsoczewek #odrosty
1 godzinę temu
Komentarze:
- Spoiler:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 520px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@nick instagrama osoby którą komentujecie</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
@kyannan polubił twoje zdjęcie ♥ 1 minutę temu
xchessy69x @shadow_dark_night a co to za azjatyckie bejbe pokazało się na instagramku? i co tam, piwerko może jakie jak wrócisz z nibylandii ?
sweetiepie nie znamy się ale chciałam tylko powiedzieć, że wyszedłeś absolutnie OBŁĘDNIE nawet z tą maską na pyszczku :)
littlebambi @shadow_dark_night Hej czy my przypadkiem... nie wpadliśmy ostatnio na siebie w centrum handlowym? Nie jestem pewien przez maskę... Strasznieprzepraszamjeślipomyliłemosoby.
shadow_dark_night @xchessy69x Trzeba było coś w końcu wstawić. A chcesz piwo? Może coś załatwię.
shadow_dark_night @littlebamb Tak, wpadliśmy na siebie w centrum handlowym.. I nie, nie pomyliłeś osoby.
Chester Ó Heachthinghearn
Fresh Blood Lost in the City
Re: @shadow_dark_night
Wto Wrz 04, 2018 10:11 pm
Wto Wrz 04, 2018 10:11 pm
xchessy69x @littlebambi ej właśnie, to ty jesteś tym słodkim chłopcem ? bo ja ciągle myślę, że znam cię skądś jeszcze niż z galerii. chodzisz do riverdale hs?
littlebambi @shadow_dark_night @xchessy69x ... to nie byłem ja, musieliśmy się pomylić, przepraszam za kłopot, bardzo ładne zdjęcie
shadow_dark_night @littlebamb Dzięki. Ale nic się nie stało... ;)
shadow_dark_night @sweetiepie Dziękuje bardzo ^^' Szczerze... Kiedy przyjechałem do domu to od razu chciałem założyć taką maskę na usta
deadly_moomins @shadow_dark_night Cześć, ładne zdjęcie! Skąd w ogóle pomysł na tak mroczną nazwę kiedy wyglądasz jak kluseczka?
shadow_dark_night @deadly_moomins Wiesz... Ta nazwa powstała z spontanicznego pomysłu. To również może być przyczyna mojego samopoczucia, kiedy tworzyłem to konto. Heh, pierwszy raz słyszę jak ktoś porównuje mnie do jedzenia xD Oraz dziękuję.
@SungSooYoo polubiła twoje zdjęcie ♥ 1 minutę temu
@le_syndrome_d'alouette polubił twoje zdjęcie ♥ 3 minuty temu
le_syndrome_d'alouette @shadow_dark_night Świetne ujęcie! Czekam na więcej zdjęć. Nie potrafię tego wytłumaczyć, ale urzekła mnie Twoja uroda! .///.
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pozwolenia na tym forum: