▲▼
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
First topic message reminder :
shadow_dark_night
Riverdale
Liczba polubień: 5
shadow_dark_night Minął już rok. Pora pokazać jak to i owo wygląda. #wygląd #obecny
shadow_dark_night Minął już rok. Pora pokazać jak to i owo wygląda. #wygląd #obecny
45 minut temu
shadow_dark_night @le_syndrome_d'alouette Dziękuję. W najbliższym czasie spróbuję coś nowego wrzucić.
Um... Te słowa są zbyt wartościowe, żeby osoba mojego pokroju je usłyszała... .////.
Um... Te słowa są zbyt wartościowe, żeby osoba mojego pokroju je usłyszała... .////.
le_syndrome_d'alouette @shadow_dark_night W takim razie czekam z niecierpliwością - to świetna informacja! I daj spokój, nawet nie waż się tak mówić. Choć może nie znam cię całkiem, wydajesz się być świetną osobą!
shadow_dark_night @le_syndrome_d'alouette T-To... Twoja cierpliwość będzie wystawiona na próbę, bo naprawdę... nie mam pojęcia, kiedy wstawię coś nowego... ;-; Um... To może kiedyś los skrzyżuje nasze ścieżki...
le_syndrome_d'alouette @shadow_dark_night No nie! Nie możesz robić takich rzeczy. I miejmy nadzieję, wtedy moglibyśmy zrobić kilka wspólnych zdjęć
shadow_dark_night @le_syndrome_d'alouette A-ale naprawdę, nie mam pojęcia... Raczej zdjęcia wstawiam spontanicznie. Taaa... Jeśli chcesz z Azjatą... xD
le_syndrome_d'alouette @shadow_dark_night O, nie wiedziałem, że zdjęcie z Azjatą to jakaś choroba xDDDDD
shadow_dark_night @le_syndrome_d'alouette Um... T-To nie jest żadna zaraza ;-; Tylko to jest ciekawa propozycja.
@dreamer_s.way polubił/polubiła twoje zdjęcie ♥ 3 minuty temu
@dreamer_s.way polubił/polubiła twoje zdjęcie ♥ 2 minuty temu
@dreamer_s.way polubił/polubiła twoje zdjęcie ♥ 1 minutę temu
dreamer_s.way @shadow_dark_night Miałeś rację. Niewiele na nim jest. Aczkolwiek informacja, że lubisz kawę też jest przydatna~! ^.^ + zdecydowanie musisz zaktualizować zdjęcie, albo iść do fryzjera! Odrosty są zUe! Też czekam na nowości! @le_syndrome_d'alouette Cześć
shadow_dark_night @dreamer_s.way A, to zdjęcie z kawą to też był raczej spontan. Um... Na chwilę obecną nie mam wystarczająco pieniędzy na fryzjera, więc na razie muszę żyć z odrostami.
le_syndrome_d'alouette @shadow_dark_night I to jest bardzo ciekawa propozycja, jednak zadałeś ją w taki sposób, jakbym powinien od Ciebie uciekać jak najdalej bo jesteś zombie czy coś ;D
@dreamer_s.way O hej... Czekaj, czekaj... No tak, chłopak, który oblał mnie kawą?! Haha~shadow_dark_night @le_syndrome_d'alouette Um... T-To nie tak miało to zabrzmieć;; Tylko... Nikt od dłuższego czasu nie proponował mi wspólnego zdjęcia...
shadow_dark_night
Fujian - Fuzhou
Liczba polubień: 30
shadow_dark_nightPowierzchnia skorupa, która mnie chroniła przed wylewem emocji właśnie pękła i pokazała swoje oblicze. Przypomniały mi się momenty, które chciałbym zapomnieć, ale z dobrym wsparciem poradzę sobie i obiecałem sobie, że nie będę zwracał uwagi na przeszłość. #schody #miasto #centrum #odświerzeniewłosów #czapkanachłodedni
shadow_dark_nightPowierzchnia skorupa, która mnie chroniła przed wylewem emocji właśnie pękła i pokazała swoje oblicze. Przypomniały mi się momenty, które chciałbym zapomnieć, ale z dobrym wsparciem poradzę sobie i obiecałem sobie, że nie będę zwracał uwagi na przeszłość. #schody #miasto #centrum #odświerzeniewłosów #czapkanachłodedni
14 godzin temu
Komentarze:
- Spoiler:
- nick komentującego @nick instagrama osoby którą komentujecie TREŚĆ KOMENTARZA
@dreamer_s.way polubił/polubiła twoje zdjęcie ♥ 5 minut temu
dreamer_s.way @shadow_dark_night Zdjęcie z czapką? :c mam wrażenie, że masz jaśniejsze włosy? Jakieś odświeżone? Pofarbowałeś się w końcu?! To tym bardziej bez czapki powinno być! Ach no i... zdecydowanie nie powinno się patrzeć w przeszłość. Tym bardziej tą bolesną. Moim zdaniem powinno się o niej pamiętać. Ale nie zaglądać. To już było i nie ma co rozdrapywać starych ran. Ja tak przynajmniej robię i całkiem żyję c:
shadow_dark_night @dreamer_s.way Um... Może źle dobrałem hasztagi, bo jak to wstawiałem to była bardzo późna godzina oraz może być tak, że na to miały również wpływ czynniki zewnętrze ^^' Tak, pofarbowałem się ponownie na biało oraz miało miejsce małe strzyżenie. Mhm. Zgadam się z twoim komentarzem. Właśnie ja tak próbuje robić, ale można stwierdzić po tym wpisie, że mi się to nie udało... Ale będę z tym walczył oraz będę szukał jakiś osób, które mogą mi pomóc po przez rozmowę albo spędzenia z kimś miło dnia c:
@kyannan polubił twoje zdjęcie
30 minut temu
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pozwolenia na tym forum: