▲▼
*spamuje wszędzie, bo ludzie powinni słuchać*
Ta hiena jest w chuj urocza. Nie mogę.
Mówisz?
Nie, to nie jest ta sama osoba. Co więcej, to plakat z ich debiutu. *parsk* Teraz spróbuj ich rozróżnić od pierwszego teledysku. Wniosek jest prosty - obecnie farbują większości włosy na inne kolory, by ludzie szybciej nauczyli się ich rozróżniać, znaleźli sobie swojego 'ulubionego kolesia', na którego gadżety wydadzą potem tonę kasy. Byłem, widziałem szalejące Koreanki, serio tak to działa.
I boże, 6 część. *włącza*
Rozchmurz się, Paige.
First topic message reminder :
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Aż ciężko się zdecydować, na której ulicy chciałoby się mieszkać.
This, That, The Other... mogę zrobić sobie mieszkanie na jednej z tych ulic? *parsk* Jeszcze wyobraź sobie rozmowę:
- Where do you live?
- On This street.
- That one?
- No, no - that one is The Other.
- No, I mean That street?
- No, I told you it's This street.
- So the other one?
- Not The Other, THIS street. *pokazuje palcem*
- I'm lost man.
- Where do you live?
- On This street.
- That one?
- No, no - that one is The Other.
- No, I mean That street?
- No, I told you it's This street.
- So the other one?
- Not The Other, THIS street. *pokazuje palcem*
- I'm lost man.
Ahahah. Pewnie tak właśnie by było. Jeszcze piszesz adres przesyłki i potem do ciebie dzwonią, co dokładnie znaczy "This". *parsk*
*spamuje wszędzie, bo ludzie powinni słuchać*
Tak offtopując - te wszystkie azjatyckie, grupowe zespoły zawsze nie rozwalają tym, że każdy członek takowego posiada fryz w innym kolorze. Jakby byli jakimiś power rengersami walczącymi muzyką bo o licencję na zordy w tych czasach jest zbyt ciężko |:
Edit. Tak sobie przypomniałam, jak któregoś razu znajoma mi wysłała teledysk jakiś kpopowy (czy jak to ię nazywa, nie jestem ogarnięta w terminologii :x) i dopiero po kilku miesiącach uświadomiła mi, że ten zespół to pięciu muzyków, a nie jeden któremu zmieniają image na każdym fragmencie klipu xD (W żadnym momencie teledysku nie dano ujęcia w którym cała piątka mieści się w kadrze xD)
Edit. Tak sobie przypomniałam, jak któregoś razu znajoma mi wysłała teledysk jakiś kpopowy (czy jak to ię nazywa, nie jestem ogarnięta w terminologii :x) i dopiero po kilku miesiącach uświadomiła mi, że ten zespół to pięciu muzyków, a nie jeden któremu zmieniają image na każdym fragmencie klipu xD (W żadnym momencie teledysku nie dano ujęcia w którym cała piątka mieści się w kadrze xD)
Ta hiena jest w chuj urocza. Nie mogę.
Aiden napisał:Tak offtopując - te wszystkie azjatyckie, grupowe zespoły zawsze nie rozwalają tym, że każdy członek takowego posiada fryz w innym kolorze.
Mówisz?
Nie, to nie jest ta sama osoba. Co więcej, to plakat z ich debiutu. *parsk* Teraz spróbuj ich rozróżnić od pierwszego teledysku. Wniosek jest prosty - obecnie farbują większości włosy na inne kolory, by ludzie szybciej nauczyli się ich rozróżniać, znaleźli sobie swojego 'ulubionego kolesia', na którego gadżety wydadzą potem tonę kasy. Byłem, widziałem szalejące Koreanki, serio tak to działa.
I boże, 6 część. *włącza*
Paige. Hej Paige
Dopóki nie napiszę ci posta tego 13, możesz się pośmiać.
Dopóki nie napiszę ci posta tego 13, możesz się pośmiać.
Wolałbym posta, no ale już poczekam. *zerka na psa, udając, że to odwróciło jego uwagę*
- Spoiler:
Rozchmurz się, Paige.
Parsknąłem, chociaż to takie głupie. Borze. Ale i tak. *nadal nie został rozproszony*
*czeka na filmik*
Pozwolenia na tym forum: