▲▼
First topic message reminder :
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
No, to jest zbyt skomplikowane. *kaszl*
Nie wiem, ogólnie jakoś nie robi na mnie zbytniego wrażenia to że wydaję 100 tys Yenów na zajebiste balle, a łapię 1 pokemona na 50.
No, z tymi łapankami jest trochę lipnie. Chociaż na początku szło mi znacznie gorzej niż teraz, ale powoli zaczynam ogarniać. W każdym razie na dziś już odpuszczam. *kiwa głową*
Nie wiem jak dla mnie dziko z tymi pokeballami jest zrobione, hm. Rzucasz i dupa.
No, chociaż ostatnio trochę złapałem, ale teraz znowu kiepsko idzie. Przynajmniej mam Absola, hueh.
emulator do dsa i jedziesz xP Wydaje mi się że na dsie/gb fajniej niż na tych stronach.
No jest fajniej, ale to też sprawia jakąś dziwną frajdę.
Wiem, to jest frajda typu "łooo level, łooo nowy pokemon, łooo.... KUWA WŁAŚNIE PRZEZ 2 GODZINY NIE ROBIŁAM NIC TYLKO TRENOWAŁAM POKEMONA. Co ja robię ze swoim życiem T__T" XD
Dokładnie. Dlatego staram się ćwiczyć swoją siłę woli i od czasu do czasu zamykać kartę. *parsk*
^ Mam podobnie. O tyle dobrze, że trzeba czekać na te Punkty Akcji to idę wtedy robić coś innego, bo tak to totalnie bym przepadł.
Ja czuję, że przez tego typu rzeczy nie będę miała licencjatu XD Nikt go za mnie nie napisze, a sam też się nie garnie XD
Ja nawet nie chcę jeszcze myśleć o licencjacie. I tak wisi nade mną chiński. Bleh.
Oj tam licencjat *patrzy na 10 stron, które powinien napisać*
A ja wciąż mogę sobie pozwolić na beztroskie granie.
O. Mój. Boże.
Dziecko Kamiry i Noriona jest samicą alfa KO. Jestem w ciężkim szoku XDDD *całkowity offtop*
Dziecko Kamiry i Noriona jest samicą alfa KO. Jestem w ciężkim szoku XDDD *całkowity offtop*
Pozwolenia na tym forum: