▲▼
Pewnie udasz, że dajesz go psu, a sam sobie będziesz go żuł. Nie no, wolę tobie coś dać, wiadomo. Pies da sobie radę. *parsk*
A myślisz, że ja robiłem? Ja nawet nie umiem robić zakupów. Znając życie będę tylko z wami chodził i udawał, że wiem, co kupić, a w końcu nic nie kupię. Tak.Ktoś tu dzisiaj dużo mówi o penisach, lizaniu i żuciu, to jakaś aluzja?
Ale ja też wątpię, że będę coś kupował, tak sobie pochodzę. Prezent dla ciebie i tak był na specjalne zamówienie, w sklepie go nie dorwiesz. *rozkłada ręce* Chyba, że chcesz żelki. Wtedy kupię ci żelki. Żelki są spoko.Skąd.
Uuu, specjalne zamówienie. I co? Wyślesz się w pudełku? Nie przepadam za żelkami, bo bolą mnie od nich zęby. *parsk*
First topic message reminder :
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Moje robótki ręczne są bee... znaczy nie umim x.x
To straszne T-T
To straszne T-T
A, w takim razie nie wiem, co możesz zrobić, Cyromisiu. 。・゚・(ノД`)・゚・。
Kup mi skina na święta. Wiesz, że się odwdzięczę, Cyryl.
To nie podlega dyskusji, myślałem też o czymś poza >D
Cyryl w tym roku wpada w szał prezentowy i płacze, że nie potrafi. :c
Uuu. To też się muszę postarać, żeby cię nie zawieść.
Zaraz kosza. Może pojadę, może nie. Muszę się zastanowić, jakie będę miał z tego korzyści. *parsk* Poza wybraniem czegoś dla Black'a.
Chociaż w sumie... Black, co chcesz? Nie uwzględniam odpowiedzi: ciebie; ludzkiego grzejnika, którym jesteś i skończyły mi się pomysły. *kaszl* To mówisz, że odpowiada ci byczy penis z zoologicznego?
Chociaż w sumie... Black, co chcesz? Nie uwzględniam odpowiedzi: ciebie; ludzkiego grzejnika, którym jesteś i skończyły mi się pomysły. *kaszl* To mówisz, że odpowiada ci byczy penis z zoologicznego?
Pfi~. Lepiej, żebyś pojechał.
A ja już wykombinowałam, co dostanie Cyrylek. |':
A ja już wykombinowałam, co dostanie Cyrylek. |':
No właśnie słyszałem o jakimś zbiorowym spotkaniu w Krakowie, co.
Byczy penis brzmi świetnie. Mój pies będzie zachwycony. Mówię serio, możesz mi go kupić.
All I want for Christmas is y-... kurna. Ale przyjedź, śmiesznie będzie robić grupowe zakupy. Czuję się jak dzieciak w podstawówce, bo nigdy wcześniej tego nie robiłem.
All I want for Christmas is y-... kurna. Ale przyjedź, śmiesznie będzie robić grupowe zakupy. Czuję się jak dzieciak w podstawówce, bo nigdy wcześniej tego nie robiłem.
A myślisz, że ja robiłem? Ja nawet nie umiem robić zakupów. Znając życie będę tylko z wami chodził i udawał, że wiem, co kupić, a w końcu nic nie kupię. Tak.
Ale ja też wątpię, że będę coś kupował, tak sobie pochodzę. Prezent dla ciebie i tak był na specjalne zamówienie, w sklepie go nie dorwiesz. *rozkłada ręce* Chyba, że chcesz żelki. Wtedy kupię ci żelki. Żelki są spoko.
Uuu, specjalne zamówienie. I co? Wyślesz się w pudełku? Nie przepadam za żelkami, bo bolą mnie od nich zęby. *parsk*
Możemy ułatwić sprawę? Ty kupisz pudełko, ja do niego wejdę, będziemy udawać, że przyszedłem pocztą i wszyscy szczęśliwi.
Ale nie, mam inny prezent. I H5, mam podobny problem z żelkami, chociaż ja niestety je uwielbiam.
Ale nie, mam inny prezent. I H5, mam podobny problem z żelkami, chociaż ja niestety je uwielbiam.
Pudełka są drogie. Ale mam takie miniaturowe. Nastąpisz na nie stopą, ja położę ci wieczko na głowie i będzie można uznać, że zostałeś zapakowany. *kiwa głową*
No i masz. Zepsułeś frajdę ze stania na pudełku. No to dostaniesz żelki.
No i masz. Zepsułeś frajdę ze stania na pudełku. No to dostaniesz żelki.
Pozwolenia na tym forum: