▲▼
Podbijam.
Btw. Bardzo mi się podoba Twój żółwik, Paige. C:
First topic message reminder :
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
*drgająca powieka* Zabierzcie już to ode mnie. Illustrator to jednak nie moja działka. *kaszl*
Tu też jeszcze coś napiszę, aby mój spam był kompletny
Paige, masz wpierdziel. Nie pokazywałeś mi tego, a jest zajebiste.
Bo nie było czego. *kaszl* ALE teraz już wiem, jak dokładniej operować Illustratorem, bo zostałem chwilę po zajęciach i babka mi wytłumaczyła. Może następne prace będą lepsze, tak. Chociaż kot jej przypasował.
Czemu Wszystkich Świętych w ogóle istnieje.
Bo Twój kot z Illustratora wygląda, jakby został przyłapany na sraniu w mieszkaniu? A tak poważnie, to pewnie po to, żeby denerwować ludzi takich, jak my.
Alan napisał:Czemu Wszystkich Świętych w ogóle istnieje.
Podbijam.
Btw. Bardzo mi się podoba Twój żółwik, Paige. C:
Żółw i kot wymiatają. Zwłaszcza mina tego kota. W ogóle kojarzy mi się trochę z tą grą, limbo.
I doceniajmy, że wróciłeś wcześniej do domu, Paige.
I doceniajmy, że wróciłeś wcześniej do domu, Paige.
Żeby wywołać w ludziach poczucie winy że nie dbają o pamięć o zmarłych xD ? Nie wiem, ja się cieszę, wolne było <3
No w sumie fakt, przecierpieliśmy niedzielę, ale poniedziałek wolny.
Oczywiście nie u każdego. *wgap w Paige'a*
Oczywiście nie u każdego. *wgap w Paige'a*
Nie przypominaj mi. *kaszl* Ale ja za to dziś miałem wolne, hueh.
A ja mam jutro, hueh hueh.
A ja mam nigdy <3 Codziennie coś + Baśka u mnie na chacie w sobotę i robienie za przynieś podaj pozamiataj na wystawie <3 Jeśli wyśpię się po śmierci, to chcę już niedługo umrzeć XD
No wiesz Alan, nie musisz od razu pisać tego publicznie. Wystarczy, że to zostanie między nami.
THE SHIP IS SAILED
Pozwolenia na tym forum: