▲▼
First topic message reminder :
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
Super świetny temat do spamu, bo tylko jego tutaj brakowało. Dzięki za pomysł, Kam.
#nazawszewnaszychsercach
Zresztą za tydzień przyzna się na żywo, mówię ci.
Zresztą za tydzień przyzna się na żywo, mówię ci.
Kto się przyzna, ten się przyzna. Nie powiem kto tu kogo obejmował brał od tyłu w nocy. *kaszl*
... pomniejszyłeś i wykreśliłeś nie to słowo, Paige. *kaszl*
I to nie moja wina, że wstawałeś w nocy 10 razy i musiałem cię wypuszczać i kończyć odwrócony tyłem. To spiski i pomówienia.
I to nie moja wina, że wstawałeś w nocy 10 razy i musiałem cię wypuszczać i kończyć odwrócony tyłem. To spiski i pomówienia.
Tak, tak. Wiesz, że nikt ci nie zabraniał się odwrócić? *parsk*
Zanim wracałeś to już dawno spałem, slowpoke'u.
Nie moja wina, że tak szybko zasypiasz, dziadku.
Swoją drogą właśnie wróciłem z koncertu Foo Fighters. Było super. Polecam.
Swoją drogą właśnie wróciłem z koncertu Foo Fighters. Było super. Polecam.
Alan, nie mów o koncertach, bo po raz kolejny ktoś przypomina mi o kwietniowym Hollywood Undead, a wolę nie wywalić całego entuzjazmu na pół roku przed koncertem. |':
Powiedział latający jak kot z pęcherzem.
Właśnie, idziemy jeszcze na Three Days Grace, Paige. Bo idziesz ze mną. Oczywiście, że idziesz.
Właśnie, idziemy jeszcze na Three Days Grace, Paige. Bo idziesz ze mną. Oczywiście, że idziesz.
Też zastanawiam się, czy na to iść. W sumie chętnie zobaczyłbym ich, ale jak nie znajdę osoby dla towarzystwa, to nie ma co jechać.
Nie moja wina. Zresztą mam jakąś dziwną przypadłość, że przy kimś zawsze się budzę, a jak się budzę to z automatu idę do łazienki. Postaram się spać spokojnie w piątek. Czy coś.
No nie wiem, nie mówiłeś nic na temat tego, że idę, a 26. to chyba wtorek, wiesz. *kaszl*
No nie wiem, nie mówiłeś nic na temat tego, że idę, a 26. to chyba wtorek, wiesz. *kaszl*
Wątpię żeby ci się udało. Za pierwszym razem spieprzyłeś przede mną na kanapę, a za drugim wielokrotnie się budziłeś. Za trzecim pewnie zepchniesz mnie z tekstem "Spierdalaj w końcu, boże, daj mi spać w samotności". *parsk*
A co mnie obchodzi co to za dzień. To Three Days Grace dammit. Trzeba iść.
Idź Lucas, idź. Bilety tylko 90 zł.
A co mnie obchodzi co to za dzień. To Three Days Grace dammit. Trzeba iść.
Idź Lucas, idź. Bilety tylko 90 zł.
Zaraz przed tobą. I nie zepchnę, bo wygodnie się spało. Poza tym na pierwszym spotkaniu cię nie obejmowałem, więc to zmierza chyba w innym kierunku. *kaszl* Nie no. Nie śpię z nikim na co dzień. Wiesz jak jest. I mam lżejszy sen. To nie mi ciężko się obudzić.
No ale co ja mogę. Zastanowię się. Tak.
No ale co ja mogę. Zastanowię się. Tak.
Mi się najwygodniej spało dopóki nie wstawałeś, tak. Bo było mi ciepło. A potem jak poszedłeś to byłem tak śpiący, że tylko się przewaliłem na drugi bok z jakimś mamrotem i dalej spałem, ale już wtedy było zimno. Smutek.
Muszę się wyganiać do łazienki przed snem, może wtedy uda ci się spać. I ja myślę, że z nikim nie śpisz.Spróbowałbyś spać *kaszl* O czym my to?
I zastanawiaj się szybko, bo bilety od piątku w sprzedaży.
Muszę się wyganiać do łazienki przed snem, może wtedy uda ci się spać. I ja myślę, że z nikim nie śpisz.
I zastanawiaj się szybko, bo bilety od piątku w sprzedaży.
Pozwolenia na tym forum: