▲▼
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
First topic message reminder :
xchessy69x
Liczba polubień: 331
xchessy69x i'm in my mums car #mumboughtmepringles #xoxoxo #sonhood #myteethhurt
xchessy69x i'm in my mums car #mumboughtmepringles #xoxoxo #sonhood #myteethhurt
45 minut temu
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@nick instagrama osoby którą komentujecie</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
@i'm.limited.edition oj no, jestem pasorzytem, to się niecierpliwię! i może tak, może nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@
shadow_dark_night ofc, ja polecam! wywiercę dziurę w brzuchu haydenowi, żebyśmy skołowali żywą choinkę C:<
shadow_dark_night ofc, ja polecam! wywiercę dziurę w brzuchu haydenowi, żebyśmy skołowali żywą choinkę C:<
@XCHESSY69X Spoko xD Pewnie będzie zabawnie. A jak już zeszli na temat zbliżającego się Bożego Narodzenia to jeszcze nie mam żadnych przygotowań.
xchessy69x
Riverdale City
Liczba polubień: 997
xchessy69x grzeczne Chestery w boże narodzonko, życzę wam zdrowia psychicznego do przetrwania egzaminów, schudnięcia albo przytycia (niepotrzebne skreślić), dobrego jedzenia bez brokułów i brukselki, dwóch kołder, żebyście się nie pozabijali ze swoimi drugimi połówkami, szczeniaczków, kociaczków, dużo prezentów i bezpiecznej zabawy w nowy rok! #newyear #iwishyou #merrychristmas
xchessy69x grzeczne Chestery w boże narodzonko, życzę wam zdrowia psychicznego do przetrwania egzaminów, schudnięcia albo przytycia (niepotrzebne skreślić), dobrego jedzenia bez brokułów i brukselki, dwóch kołder, żebyście się nie pozabijali ze swoimi drugimi połówkami, szczeniaczków, kociaczków, dużo prezentów i bezpiecznej zabawy w nowy rok! #newyear #iwishyou #merrychristmas
50 minut temu
@shadow_dark_night polubił twoje zdjęcie
10 minut temu
Dołączam się do twoich życzeń i dorzucę jeszcze, udanego sylwestra, ale bez żadnych przegięć, abyś w nowych roku był na chodzie xD Btw na tym zdjęciu wyszedłeś super i nie podejrzewałem ciebie o przefarbowanie włosów na innych kolor i to jeszcze na biały c: Krótko ujmując pasują do ciebie ^^
PS. Pozdrowienia z Fuzhou ^^
PS. Pozdrowienia z Fuzhou ^^
@fadeddream polubiła twoje zdjęcie
3 minuty temu
xchessy69x
Riverdale City
Liczba polubień: 1024
xchessy69x Mówiłem, żebyś wylogowywał się z mojego telefonu. Masz za karę. ~H #ninny_is_not_ashamed_of_his_body #butheskindascarytho #karne #kulki
xchessy69x Mówiłem, żebyś wylogowywał się z mojego telefonu. Masz za karę. ~H #ninny_is_not_ashamed_of_his_body #butheskindascarytho #karne #kulki
5 godzin temu
Chyba jednak nie takiego ujęcia kota oczekiwałem. Jak teraz mam bronić swojego przekonania o tym, że absolutnie wszystkie koty są urocze? (ノд`@
No i twoja teoria padła, Jake.
@i'm.limited.edition ale on jest mega uroczy! ...jak mu się nie robi zdjęć od upy strony. będę musiał wrzucić fotę, która mu ociepli wizerunek :C
@kyannan daj facetowi być facetem, Black, nie szkaluj kocich kulek
Wrzucaj. Byle szybko, bo każdy dodatkowy dzień oczekiwania to minus jeden stopień do temperatury jego wizerunku!
xchessy69x
Riverdale City
Liczba polubień: 1131
xchessy69x Z dedykacją dla @i'm.limited.edition. niedługo po zrobieniu zdjęcia straciłem 2 litry krwi próbując włożyć mu sweterek #kitty #sphynxcat #cat
xchessy69x Z dedykacją dla @i'm.limited.edition. niedługo po zrobieniu zdjęcia straciłem 2 litry krwi próbując włożyć mu sweterek #kitty #sphynxcat #cat
5 godzin temu
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ♥♥♥♥♥♥♥♥
@Plague_Doctor polubiła twoje zdjęcie
7 minut temu
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
10 minut temu
Totalnie musiał wyczuć, że to dla mnie, skoro nawet pokusił się o winka. Jestem oficjalnie zdobyty.
@teatimefella jestem zajebistym kocim fotografem, nie? ♥
@im.limited.edition a widzisz! on też potrafi być uroczy, jak chce wyrywać kocice C:
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pozwolenia na tym forum: