▲▼
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
First topic message reminder :
xchessy69x
Liczba polubień: 331
xchessy69x i'm in my mums car #mumboughtmepringles #xoxoxo #sonhood #myteethhurt
xchessy69x i'm in my mums car #mumboughtmepringles #xoxoxo #sonhood #myteethhurt
45 minut temu
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@nick instagrama osoby którą komentujecie</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
teatimefella @xchessy69x Jesteś pewien, że chcesz publikować na instagramie dowody twoich aktów wandalizmu?
xchessy69x @teatimefella moich? lol, Banksego sprzedasz Paige?
xchessy69x
Riverdale City
Liczba polubień: 943
xchessy69x oglądałem jakieś romansidło i mi się łezka w oku zakręciła bo babka umarła na białaczkę i Admirał przyszedł i zrobił to.
jezu nawet nie wiecie, jak ja go kocham. ale jebać, ważne, że on wie #dog #servicedog #rottweiler
xchessy69x oglądałem jakieś romansidło i mi się łezka w oku zakręciła bo babka umarła na białaczkę i Admirał przyszedł i zrobił to.
jezu nawet nie wiecie, jak ja go kocham. ale jebać, ważne, że on wie #dog #servicedog #rottweiler
50 minut temu
- Kod komentarza:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@xchessy69x</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
teatimefella @xchessy69x On jest zbyt dobry dla tego świata. Zbyt czysty, zbyt kochany.
@kyannan polubił twoje zdjęcie ♥ 2 minuty temu
kyannan @xchessy69x Psy to absolutny cud tego świata, a Admirał zdecydowanie znajduje się w czołówce.
xchessy69x @teatimefella oj, chyba tak. najczystszy niedźwiadek świata :C
xchessy69x @kyannan exactly! w sumie to nigdy nie lubiłem psów za bardzo, ale teraz sobie myślę, że byłem mega debilem, bo psy to takie zaślinione, włochate aniołki
teatimefella @xchessy69x Sugerowanie, że już nie jesteś debilem. X"D Żartuję. Lovki.
xchessy69x @teatimefella pfeh, jakbym był debilem, to nie wiedziałbym jak się pisze transexual, proszę cię
xchessy69x
Riverdale City
Liczba polubień: 802
xchessy69x zapomniałem dodać tego zdjęcia i teraz mam nieaktualne włosy, fuuuuck.
tak czy siak nie mogłem się doczekać i ostatnio byłem operatorem lampkowym, znaczy Hayden wieszał, a ja mówiłem "gura", "dół", "lewo", "prawo". ale i tak najbadziej czekam na choinkę, KTO ZE MNĄ? #winteriscoming #xmas #christmas #lights
xchessy69x zapomniałem dodać tego zdjęcia i teraz mam nieaktualne włosy, fuuuuck.
tak czy siak nie mogłem się doczekać i ostatnio byłem operatorem lampkowym, znaczy Hayden wieszał, a ja mówiłem "gura", "dół", "lewo", "prawo". ale i tak najbadziej czekam na choinkę, KTO ZE MNĄ? #winteriscoming #xmas #christmas #lights
50 minut temu
@fadeddream polubiła twoje zdjęcie
iks czasu temu
Ja! I jeszcze muszę ogarnąć choinkę do pokoju, ale mam już upatrzoną jedną w ogródku, mamke chyba się obrazi za taką małą dewastacje. xd No i piękny tunel swoją drogą.
@hi.axel polubił/polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Już lampki? Zresztą, u mnie wiszą z zeszłego roku... nieważne xD
@kalafior polubił/polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
obserwuje cie jak spisz
@kalafior polubił/polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
jak tam morela
Zdecydowanie powinieneś pracować w jakichś centrach handlowych. Tam nie trzeba się martwić tym, że do świąt został ponad miesiąc. Poza tym co to za obrączka na palcu? Już tak daleko? (¬ω¬)
@shadow_dark_night polubił twoje zdjęcie
20 sekund temu
Święta. Ach. Nie mogę doczekać się tego wolnego czasu, który możesz nas zaskoczyć, kiedy spędzamy go w gronie znajomych. N-Nawet mogę razem z tobą odliczyć dni do wigilii c: oraz widzę, że powoli u ciebie przygotowania ruszyły.
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pozwolenia na tym forum: