▲▼
First topic message reminder :
kyannan
Landmark Hotpot House
Liczba polubień: 228,493
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
1 godzinę temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
2 minuty temu
Tak jakbym robił to po raz pierwszy. Myślałem, że zdążyłaś się już przyzwyczaić do bycia spodem kanapki.
Następnym razem ty będziesz bułeczką, a ja będę hamburgerkiem. Brakuje nam góry bułeczki, wymyśl coś.
Jasne, już dzwonię do Alana. Chyba nie zdążyliście się jeszcze poznać, to idealny moment.
@zechariah_solovyov polubił twoje zdjęcie
20 minut temu
Awww... To słodkie, ale NIE. Boję się Alana. Nawet jakby był słodką bułeczką hamburgerka, dalej byłby straszny.
...Czy to w porządku, że piszę o tym na publicznych komentarzach? A co jak mnie znajdzie? I'm totally scared.
kyannan
Centrum Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 9,345,612
kyannan Wiecie co się dzieje, gdy zarywacie trzy nocki w biurze? Zasypiacie na biurku i przyłapuje was wasz brat, który akurat wpada sprawdzić jak się trzymacie. Nie musicie dziękować, po prostu obrońcie mnie jak już Mercury się obudzi i będzie chciał mnie zamordować.
#sleeping#brother#cullinan#saturnwasherelol
kyannan Wiecie co się dzieje, gdy zarywacie trzy nocki w biurze? Zasypiacie na biurku i przyłapuje was wasz brat, który akurat wpada sprawdzić jak się trzymacie. Nie musicie dziękować, po prostu obrońcie mnie jak już Mercury się obudzi i będzie chciał mnie zamordować.
#sleeping#brother#cullinan#saturnwasherelol
35 minut temu
@Plague_Doctor polubiła twoje zdjęcie
7 minut temu
@kyannan jak tak dalej pójdzie to wylądujesz u mnie na oddziale. Proszę się wreszcie normalnie wyspać!
@kyannan trzeba byo narysować cos na twarzy chociaz jezscze by sie ucieszyl z tego xaxaxa x))))
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Jak o siebie wreszcie nie zadbasz, to skończysz w takim burrito z kocy, że zaśniesz na wieki, czaisz? :/ Hisssss
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
22 minuty temu
Czy to czas, by oczekiwać zemsty na Saturnie? |ω・)
Dziękuję wszystkim za uwagę, wyspałem się, możecie się rozejść. A gdyby kogoś to interesowało Black Corp. ma niezwykle wygodne biurka. Kolejna fala rekrutacyjna za dwa tygodnie, jeśli czujecie się na siłach. See ya.
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
2 minuty temu
AAJAKIPRZEPIĘKNYCZŁOWIEK <3
kyannan
Centrum Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 10,348,112
kyannan Wygląda na to, że to jeden z tych poranków.
#tired#pillow#cullinan#gottawork#someonesaveme
kyannan Wygląda na to, że to jeden z tych poranków.
#tired#pillow#cullinan#gottawork#someonesaveme
7 godzin temu
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Nie wiedziałam że masz takiego seksi węża, mind if I sssslither into your sssschedule?
Pozwolenia na tym forum: