▲▼
First topic message reminder :
kyannan
Landmark Hotpot House
Liczba polubień: 228,493
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
kyannan Po wszystkich tych przygnębiających wydarzeniach, chyba każdy z nas potrzebuje nieco odpoczynku. Tym razem w towarzystwie moich dwóch najlepszych przyjaciół - Cyrille'a i Saturna - przy dobrym jedzeniu, a za kilka godzin - spotkanie z moim chłopakiem, Alanem w... ha! ⭐ Tajemnica. #cullinan #mercuryblack #vancouver #photooftheday
1 godzinę temu
- Kod komentarzy:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@kyannan</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
Mreow. Zabrać cię kiedyś na strzelnicę?
Chyba żeby mi rękę urwało. :cccc
W życiu nie pozwoliłbym by coś ci się stało na mojej warcie, kicia.
Kicia, czaisz.
Boże kto tak w ogóle mówi.
@shadow_dark_night polubił twoje zdjęcie
10 minut temu
@kyannan Pewnie świetnie się bawiłeś c: Ja mogę tylko pomarzyć o strzelnicy xD
@Plague_Doctor polubił/polubiła twoje zdjęcie
9 minut temu
K I C I A XDDDDDD
Chyba ty.
Chyba ty.
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
23 minuty temu
Ja tam chętnie bym wpadł na taki poligon. Jest na co patrzeć. (・ωー)☆
@fadeddream polubiła twoje zdjęcie
20 minut temu
@i'm.limited.edition Ech, niestety obawiam się, że akurat na poligon nie będę w stanie cię przemycić. Chyba że zadowoli cię ten na terenie mojej rezydencji, często mamy tam różne ćwiczenia. Zapewniam, że nawet jeśli sam nie będę po nim biegał, rzeczywiście jest na co popatrzeć.
kyannan
David's Tea, Centrum, Riverdale City
Liczba polubień: 7,422,576
kyannan Dawno nie piłem czegoś tak dobrego. Doborowe towarzystwo tylko dodaje smaku! Zwłaszcza, gdy przed tobą cały dzień praktyk i wykładów. Z @teatimefella #david's #tea #mint #chip #sundae #strawberry #shake
kyannan Dawno nie piłem czegoś tak dobrego. Doborowe towarzystwo tylko dodaje smaku! Zwłaszcza, gdy przed tobą cały dzień praktyk i wykładów. Z @teatimefella #david's #tea #mint #chip #sundae #strawberry #shake
3 godziny temu
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
10 minut temu
Paige Approved, można brać. ♥ Następnym razem zapraszam po prostu do siebie, mam chyba połowę ich asortymentu. :"3
Skorzystam jak tylko znajdę nieco więcej wolnego. W końcu coś ci obiecałem.
@fadeddream polubiła twoje zdjęcie
3 minuty temu
kyannan
Park Stanley, Zachód, Riverdale City
Liczba polubień: 6,822,314
kyannan Zemsta. Z @triple_d #autumn #memories #friends #university #notsummer #young #cullinan
kyannan Zemsta. Z @triple_d #autumn #memories #friends #university #notsummer #young #cullinan
1 godzinę temu
@triple_d polubiła twoje zdjęcie
10 sekund temu
Dobra, wypad nad morze jeszcze pamiętam. Ale to? Co to do cholery jest? Jaka jest historia tego zdjęcia? DLACZEGO NA MNIE LEŻYSZ PLACKIEM JAK GDYBY NIGDY NIC?! Mamo, przepraszam.
Pozwolenia na tym forum: