▲▼
@chinCHILL
Do kostnicy nie trafiają żartownisie, a martwi ludzie. Taka uwaga.
Sprawca ukrywa się w kostnicy.
Wątpie by Monica była prostytuką.
Wydaje mi się, że Robert jest ojcem.
Może po prostu nie akceptował dziecka, przez co dziewczyna została osamotniona z tym wszystkim.
Robert jej nie zepchnął, ale mógłby być głównym powodem przez, który skoczyła.
@Corvus
@I'm_Innocent
@ANONYMOUS
@DOЛТ_LOOК_ВДСК
@Smoke&Mirrors
@Saladass
@Corvus
@Marcus
@DOЛТ_LOOК_ВДСК
@GetFuc*ed
@Saladass
@spiser_katt
@silence
@rita
Postacie NPC
Fresh Blood Lost in the City
[PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
Sro Wrz 27, 2017 6:47 pm
First topic message reminder :
@ANONYMOUS
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
@ANONYMOUS
Puk puk.
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Wszyscy się już zebrali? Doskonale. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni, w końcu to dzięki wam Monica Tremblay jest teraz martwa, HA HA HA.
A może nie? Uważacie się za niewinnych? Chcecie sami wymierzyć sprawiedliwość? Może nawet czujecie się lepsi od policji?
Tik-tak. Czas ucieka.
Nie próbujcie opuszczać czatu. I tak nic wam to nie da. Poza tym chyba nie chcecie, by wasze dane trafiły na policję?
Krótki regulamin czatu.
1. Zostali do niego dodani wszyscy byli, jak i obecni uczniowie Riverdale, nauczyciele oraz mieszkańcy, którzy zgłosili chęć udziału w evencie.
2. Opuszczenie czatu grozi natychmiastowym aresztowaniem przez policję i oskarżeniem w sprawie śmierci Monici Tremblay. Co więcej, dziwnym trafem i tak automatycznie do niego wracanie. Czyżby wirus?
3. Jeszcze nie domyśliliście się do czego służy? To właśnie tutaj możecie anonimowo wymieniać się z innymi zdobytymi informacjami, by dojść do źródła prawdy.
4. Ujawniacie swoją prawdziwą tożsamość na własną odpowiedzialność. W końcu nie wiecie kto tak naprawdę założył chatroom.
5. Odpowiadając MUSICIE używać specjalnego kodu wypowiedzi. Zwykłe wiadomości tekstowe będą kasowane.
6. Jeśli chcecie wstawiać swoje domyślne avatary, pamiętajcie że muszą one mieć wymiary 100x150px (100px szerokości, 150px wysokości).
7. Dane osób z wulgarnymi nickami będą momentalnie przesyłane na policję.
- Kod waszej wypowiedzi:
- Podgląd wypowiedzi
@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACITUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.Kod z domyślnym avatarem jelenia.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=#13bbb6][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]http://s10.ifotos.pl/img/Defaultpn_qrrphnx.png[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Kod z możliwością wstawienia własnego avatara i edycji koloru nicku.- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 352px;">
[img]http://s6.ifotos.pl/img/Chatroomp_qrrphsh.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 145px; position: absolute; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=TUTAJ WKLEJACIE KOD KOLORU, JAKIM MA BYĆ NAPISANY WASZ NICKNAME][size=10][b]@NICKNAME_TWOJEJ_POSTACI[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 100px; height: 150px; margin-top: -298px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WKLEJACIE LINK DO SWOJEGO AVATARA[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; overflow: auto; margin-top: -124px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #FFF;"><div style="margin-left: 5px; margin-right: 5px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TUTAJ WPISUJECIE TEKST SWOJEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
[MG] Cyrille Montmorency
Re: [PRIVATE CHATROOM] Who killed Monica Tremblay?
Czw Paź 12, 2017 11:59 am
Czw Paź 12, 2017 11:59 am
@chinCHILL
Do kostnicy nie trafiają żartownisie, a martwi ludzie. Taka uwaga.
Sprawca ukrywa się w kostnicy.
Wątpie by Monica była prostytuką.
Wydaje mi się, że Robert jest ojcem.
Może po prostu nie akceptował dziecka, przez co dziewczyna została osamotniona z tym wszystkim.
Robert jej nie zepchnął, ale mógłby być głównym powodem przez, który skoczyła.
Evan L. Cartier
Czw Paź 12, 2017 3:17 pm
Czw Paź 12, 2017 3:17 pm
@Corvus
Bardziej chodziło mi o to, kto był przyczyną takiego posunięcia przez Monicę. Prześladowanie w szkole nie jest niczym nowym i wiele osób popełnia z tego powodu samobójstwa. Zabiła się, to się zabiła. Po co się w to mieszać. Zostawcie sprawę policji, prędzej czy później sprawę zamkną i tyle. No chyba, że ktoś naoglądał się za dużo seriali kryminalnych i zamierza teraz prowadzić dochodzenie na własną rękę...tylko po co i z jakim skutkiem? Jeszcze bym zrozumiał osoby bliskie Monice, ale czy rzeczywiście tyle ich było, ile osób się tutaj udziela?
Koss
Czw Paź 12, 2017 5:30 pm
Czw Paź 12, 2017 5:30 pm
@I'm_Innocent
Zabiła się, to się zabiła, lepiej to olać i iść na kawę.
Czytam któryś raz coś podobnego i się zastanawiam, czy jesteście naprawdę tak wyprani z uczuć, żeby pisać takie rzeczy? Jasne, działanie na własną rękę to kiepski pomysł, ale z drugiej strony brak jakiejkolwiek reakcji, kiedy młoda osoba odbiera sobie życie... no nie wiem, to dla was taka zupełna normalność? O, ktoś skoczył z dachu, idziemy do maca?
A może boicie się, że wypłynie coś niewygodnego?
Czytam któryś raz coś podobnego i się zastanawiam, czy jesteście naprawdę tak wyprani z uczuć, żeby pisać takie rzeczy? Jasne, działanie na własną rękę to kiepski pomysł, ale z drugiej strony brak jakiejkolwiek reakcji, kiedy młoda osoba odbiera sobie życie... no nie wiem, to dla was taka zupełna normalność? O, ktoś skoczył z dachu, idziemy do maca?
A może boicie się, że wypłynie coś niewygodnego?
Postacie NPC
Czw Paź 12, 2017 6:05 pm
Czw Paź 12, 2017 6:05 pm
@ANONYMOUS
Doskonale! Jestem pewien, że rodzina byłaby zachwycona widząc podobne słowa z ust potencjalnego spadkobiercy heheh ♥ Ciekawe czy opinia publiczna podzieli ich zachwyt?
Ciekawe czy wszyscy ignoranci mają tak czyste konta jak im się wydaje? Sprawdźmy. Może już teraz? A może dopiero po jakimś czasie, gdy sprawa nieco ucichnie?
W końcu Vancouver to takie żywe miasto. Warto podtrzymać to życie nutką dramatu.
Ciekawe czy wszyscy ignoranci mają tak czyste konta jak im się wydaje? Sprawdźmy. Może już teraz? A może dopiero po jakimś czasie, gdy sprawa nieco ucichnie?
W końcu Vancouver to takie żywe miasto. Warto podtrzymać to życie nutką dramatu.
Pan Francis
Czw Paź 12, 2017 6:26 pm
Czw Paź 12, 2017 6:26 pm
@DOЛТ_LOOК_ВДСК
@Corvus, hipokryto. Mówisz, żeby się w to nie mieszać, a sam to robisz komentując i pisząc na czacie. Po twoich wypowiedziach wątpię, abyś był 'bliskim' samobójczyni.
Każdy, kto twierdzi, że prześladowanie (sic!) w szkole jest normalne i nie próbował temu przeciwdziałać jest współwinnym śmierci dziewczyny. Prześladowanie to cholernie mocne słowo, a przyzwolenie na męczenie słabszych, żeby nie brudzić sobie rąk jest nie tylko tak samo okrutnym czynem, ale i wyrazem zwykłego skurwysyństwa.
Każdy, kto twierdzi, że prześladowanie (sic!) w szkole jest normalne i nie próbował temu przeciwdziałać jest współwinnym śmierci dziewczyny. Prześladowanie to cholernie mocne słowo, a przyzwolenie na męczenie słabszych, żeby nie brudzić sobie rąk jest nie tylko tak samo okrutnym czynem, ale i wyrazem zwykłego skurwysyństwa.
Bianca Chavarría
Czw Paź 12, 2017 6:32 pm
Czw Paź 12, 2017 6:32 pm
@Smoke&Mirrors
@Corvus, brzmisz, jakbyś wolał o niej nie rozmawiać... a to przecież osoba z naszego otoczenia. Nie żeby coś, ale ta szkoła miała być poniekąd jedną wielką rodziną. W rodzinie nikogo się nie opuszcza, nawet jeśli zrobił coś niegodnego pochwały. Gdyby jakaś twoja daleka krewna popełniła samobójstwo też byś to przemilczał?
Poza tym... Nie wiem jak dla was, dla mnie to po prostu temat do konwersacji. Pewnie dlatego że mam nawyk łamania tabu. Cóż.
Zresztą, chyba nikt nie napisał tu nic złego, więc co to za problem czatować? Można kogoś nie lubić, plotkować, domniemywać... nie jest to karalne.
@PSYCHO_WOLF, raczej nie podejrzewam tego nauczyciela o regularne katowanie jej, bo na pewno ktoś zauważyłby siniaki i tym podobne. Nie zmienia to jednak faktu, że mógłby stracić panowanie nad sobą po dowiedzeniu się o ciąży swojej córki, uderzyć ją lub po prostu powiedzieć coś znaczącego, co zaważyło na losie jej i dziecka.
@Kirakira_Cat, nie ma konkretnych zeznań dotyczących jej rozwiązłości (poprawka: nikt o niej tutaj nie zaświadczył), więc oskarżanie ją o prostytucję nie ma większego sensu. Skupmy się na tym, co wszyscy jak dotąd zebrali. Haker nie wydaje się skłonny do współpracy - nie ma bata, trzeba szukać na piechtaka i w pojedynkę.
I @chinCHILL mądrze prawi. Co prawda istnieją różne substancje, które mogą pomóc w udawaniu martwej i można spaść na materac jak profesjonalny kaskader, ale Monica prawdopodobnie nie należała do osób sięgających po takie środki. Ponadto sprzątali z chodnika zwłoki, czyż nie? Gdyby to był jakiś manekin, kłamstwo pewnie od razu wyszłoby na jaw.
@I'm_Innocent, daj sobie spokój... Nie zmusisz nikogo do działania. Będzie chciał wymienić się spostrzeżeniami to się wymieni. A jeżeli nie ma nastroju na gadanie to trudno. Co zrobisz, nic nie zrobisz.
Poza tym... Nie wiem jak dla was, dla mnie to po prostu temat do konwersacji. Pewnie dlatego że mam nawyk łamania tabu. Cóż.
Zresztą, chyba nikt nie napisał tu nic złego, więc co to za problem czatować? Można kogoś nie lubić, plotkować, domniemywać... nie jest to karalne.
@PSYCHO_WOLF, raczej nie podejrzewam tego nauczyciela o regularne katowanie jej, bo na pewno ktoś zauważyłby siniaki i tym podobne. Nie zmienia to jednak faktu, że mógłby stracić panowanie nad sobą po dowiedzeniu się o ciąży swojej córki, uderzyć ją lub po prostu powiedzieć coś znaczącego, co zaważyło na losie jej i dziecka.
@Kirakira_Cat, nie ma konkretnych zeznań dotyczących jej rozwiązłości (poprawka: nikt o niej tutaj nie zaświadczył), więc oskarżanie ją o prostytucję nie ma większego sensu. Skupmy się na tym, co wszyscy jak dotąd zebrali. Haker nie wydaje się skłonny do współpracy - nie ma bata, trzeba szukać na piechtaka i w pojedynkę.
I @chinCHILL mądrze prawi. Co prawda istnieją różne substancje, które mogą pomóc w udawaniu martwej i można spaść na materac jak profesjonalny kaskader, ale Monica prawdopodobnie nie należała do osób sięgających po takie środki. Ponadto sprzątali z chodnika zwłoki, czyż nie? Gdyby to był jakiś manekin, kłamstwo pewnie od razu wyszłoby na jaw.
@I'm_Innocent, daj sobie spokój... Nie zmusisz nikogo do działania. Będzie chciał wymienić się spostrzeżeniami to się wymieni. A jeżeli nie ma nastroju na gadanie to trudno. Co zrobisz, nic nie zrobisz.
Rosalie "Boo" Shizuo
Czw Paź 12, 2017 7:31 pm
Czw Paź 12, 2017 7:31 pm
@Saladass
A ja to stwierdzam, że skoro z Anona taki śmieszek heheszek...
Przyznaj się w końcu @Anonymous, że to Ty jesteś sprawcą : /
Przyznaj się w końcu @Anonymous, że to Ty jesteś sprawcą : /
Evan L. Cartier
Czw Paź 12, 2017 10:13 pm
Czw Paź 12, 2017 10:13 pm
@Corvus
Heh. @I'm_Innocent Nie, nie jest to normalność. Ale to mamy od razu wszyscy stać się detektywami? Ciekawe czy ktoś z Was w takim razie zrobił cokolwiek, co mogłoby choć w minimalnym stopniu zmniejszyć liczbę prześladowań w szkole.
@DOЛТ_LOOК_ВДСК Nie jestem jej bliskim, nawet dziewczyny nie kojarzę. Nie mieszam się w sprawę, próbując ją w jakiś dziwny sposób rozwiązać, co często może również utrudniać tylko pracę policji. "Każdy, kto twierdzi, że prześladowanie (sic!) w szkole jest normalne i nie próbował temu przeciwdziałać jest współwinnym śmierci dziewczyny. Prześladowanie to cholernie mocne słowo, a przyzwolenie na męczenie słabszych, żeby nie brudzić sobie rąk jest nie tylko tak samo okrutnym czynem, ale i wyrazem zwykłego skurwysyństwa. Z tym się całkowicie zgadzam i nie wiem dlaczego bliscy (również przyjaciele) dziewczyny, czy nauczyciele nie zauważyli niczego dziwnego w jej zachowaniu.
@DOЛТ_LOOК_ВДСК Nie jestem jej bliskim, nawet dziewczyny nie kojarzę. Nie mieszam się w sprawę, próbując ją w jakiś dziwny sposób rozwiązać, co często może również utrudniać tylko pracę policji. "Każdy, kto twierdzi, że prześladowanie (sic!) w szkole jest normalne i nie próbował temu przeciwdziałać jest współwinnym śmierci dziewczyny. Prześladowanie to cholernie mocne słowo, a przyzwolenie na męczenie słabszych, żeby nie brudzić sobie rąk jest nie tylko tak samo okrutnym czynem, ale i wyrazem zwykłego skurwysyństwa. Z tym się całkowicie zgadzam i nie wiem dlaczego bliscy (również przyjaciele) dziewczyny, czy nauczyciele nie zauważyli niczego dziwnego w jej zachowaniu.
Bastien Lemaire
Pią Paź 13, 2017 1:59 am
Pią Paź 13, 2017 1:59 am
@Marcus
Bez urazy @DOЛТ_LOOК_ВДСК ale prześladowanie, to temat rzeka. Niektórzy nie chcą sobie przysporzyć problemów. Życie to nie kolorowa kreskówka w której zawsze koniec, to happy end. Ludzie czasem boją się powiedzieć o takich rzeczach i nie nazwałbym tego "skurwysyństwem". Nie znasz nie oceniaj. Łatwo jest powiedzieć, bo ten nie zrobił tego. Ciekawe czy Ty byłbyś tak odważny na miejscu takiego nie wiem szkolnego kujona - słabeusza. Nie byłbyś i taka prawda.
Nie ma co się obrzucać łajnem, że tak to ujmę, bo to nic nie wnosi. Ten chat również nic do sprawy nie wnosi poza większym chaosem, który policja musi teraz poskładać. Więcej tu plotek niż rzetelnych faktów.
Nie ma co się obrzucać łajnem, że tak to ujmę, bo to nic nie wnosi. Ten chat również nic do sprawy nie wnosi poza większym chaosem, który policja musi teraz poskładać. Więcej tu plotek niż rzetelnych faktów.
Pan Francis
Pią Paź 13, 2017 3:49 pm
Pią Paź 13, 2017 3:49 pm
@DOЛТ_LOOК_ВДСК
@Corvus, też nie wiem, czemu. Może podchodzili podobnie, jak napisałeś w poprzedniej wiadomości: zabiła to się zabiła. Może myśleli popłakała się to popłakała, niech sprawą zajmie się ktoś inny.
Aż w końcu nie płakała tylko weszła na dach.
@Marcus, rozróżniajmy strach przez narażeniem się i to, że ma się w dupie cudzą sytuację. Jeśli nie czuję się na siłach kogoś bronić i boję się za kimś wstawić osobiście, to idę i zgłaszam to do nauczycieli, władz szkoły... kogokolwiek, kto może więcej ode mnie i kogo uważam za autorytet, i proszę, żeby nie mówili, skąd to wiedzą. Nie chodzi o zawojowanie świata i żeby wszyscy się kochali, bo w to nawet ja nie wierzę, ale o prosty brak obojętności. Jak się nie uda to trudno, ale bez podjęcia próby nie ma szansy na sukces.
Aż w końcu nie płakała tylko weszła na dach.
@Marcus, rozróżniajmy strach przez narażeniem się i to, że ma się w dupie cudzą sytuację. Jeśli nie czuję się na siłach kogoś bronić i boję się za kimś wstawić osobiście, to idę i zgłaszam to do nauczycieli, władz szkoły... kogokolwiek, kto może więcej ode mnie i kogo uważam za autorytet, i proszę, żeby nie mówili, skąd to wiedzą. Nie chodzi o zawojowanie świata i żeby wszyscy się kochali, bo w to nawet ja nie wierzę, ale o prosty brak obojętności. Jak się nie uda to trudno, ale bez podjęcia próby nie ma szansy na sukces.
Drake
Sob Paź 14, 2017 12:15 am
Sob Paź 14, 2017 12:15 am
@GetFuc*ed
@Saladas: Nie prowokuj, bo to na 90% pies, a z psami się nie gada. ACAB
@ChillCHIN Dawała na prawo i lewo, chcesz szukać ojca z połowy miasta? Równie dobrze, mógłeś to być Ty c: Zresztą szanuje, ja bym nie miał odwagi, dziecko zostawiłbym, a sam balował resztę życia w Kolumbii, myśle, że pasowałoby mi imię Jesus.
@@DOЛТ_LOOК_ВДСК Apathy is death.
@ChillCHIN Dawała na prawo i lewo, chcesz szukać ojca z połowy miasta? Równie dobrze, mógłeś to być Ty c: Zresztą szanuje, ja bym nie miał odwagi, dziecko zostawiłbym, a sam balował resztę życia w Kolumbii, myśle, że pasowałoby mi imię Jesus.
@@DOЛТ_LOOК_ВДСК Apathy is death.
Rosalie "Boo" Shizuo
Sob Paź 14, 2017 7:23 pm
Sob Paź 14, 2017 7:23 pm
@Saladass
@GetFuc*ed, czemu mi mówisz jak mam żyć w życiu : /
Serio chce wiedzieć kto spierdolił i czemu się zabiła, halo. ;-; Za dużo dyskusji
Serio chce wiedzieć kto spierdolił i czemu się zabiła, halo. ;-; Za dużo dyskusji
Sigrunn Northug
Sob Paź 14, 2017 7:59 pm
Sob Paź 14, 2017 7:59 pm
@spiser_katt
@Saladass, podpowiem Ci kto spierdolił. Monica. Z dachu. Po co Ci wiedzieć więcej, skoro to nic nie zmieni?
Artem Domashnikov
Sob Paź 14, 2017 8:08 pm
Sob Paź 14, 2017 8:08 pm
@silence
Według mnie to zatrzymaliśmy się w miejscu gdzie każdy w pewnym sensie chciałby pomóc albo zakończyć całą tą sprawę. Zatrzymaliśmy się nikt już praktycznie nie wnosi tu nic kluczowego. Zdjęcie USG, no ok ale co dalej. Zawieszki z jakimiś literami... czy to tam było. Albo wymyślimy w końcu coś sensownego albo kończmy ten teatrzyk użalania się nad ofiarą. Черт!
Chester Ó Heachthinghearn
Nie Paź 15, 2017 10:00 am
Nie Paź 15, 2017 10:00 am
@rita
keep scrollin, keep scrollin, punch the water, punch the water
czytam @Anonymous po raz 12823762 i mam do was jedno pytanie, w sumie do tych ktorzy węszyli za jakimiś śladami
serio boicie się konsekwencji i zdemaskowania jak @Anonymous już od początku wszystko o was wie? jakbyście przedstawili tutaj te dowody może sprawa dla samej policji bylaby od x czasu zamknięta, różnie to bywa. jak @Anonymous ma jakis z nia związek, wysyla nas na przesłuchania i inne, to ten czat musi miec wydźwięk na komendzie
i jeszcze jedno - nie zastanawia was, dlaczego zebrał was tu ktoś, bo "zabiliście" laskę, acały czas poddaje pod wątpliwość, czy ona jest martwa?
A może nie? Uważacie się za niewinnych?
jaki miałby interes robić z czyjejś śmierci salę samobójców typ, który ma ponoć związek z policją ?
słyszeliście kiedy planują pogrzeb? ja nie, a czuwam 24/7 jak o info chodzi
czytam @Anonymous po raz 12823762 i mam do was jedno pytanie, w sumie do tych ktorzy węszyli za jakimiś śladami
serio boicie się konsekwencji i zdemaskowania jak @Anonymous już od początku wszystko o was wie? jakbyście przedstawili tutaj te dowody może sprawa dla samej policji bylaby od x czasu zamknięta, różnie to bywa. jak @Anonymous ma jakis z nia związek, wysyla nas na przesłuchania i inne, to ten czat musi miec wydźwięk na komendzie
i jeszcze jedno - nie zastanawia was, dlaczego zebrał was tu ktoś, bo "zabiliście" laskę, acały czas poddaje pod wątpliwość, czy ona jest martwa?
A może nie? Uważacie się za niewinnych?
jaki miałby interes robić z czyjejś śmierci salę samobójców typ, który ma ponoć związek z policją ?
słyszeliście kiedy planują pogrzeb? ja nie, a czuwam 24/7 jak o info chodzi
Pozwolenia na tym forum: