▲▼
[ Kolejna wiadomość przyszła po niecałej minucie. ]
Strona 2 z 2 • 1, 2
First topic message reminder :
Dlaczego?
[ Kolejna wiadomość przyszła po niecałej minucie. ]
Dlaczego akurat ja?
W takim razie gorąca czekolada razy dwa. Ale jakieś przekąski mogą być.
PS. Czy zeskoczenie na dach z pokładu helikoptera liczy się jako włamanie czy nie? To chyba nie byłaby przesada co?
Tylko nie wiem czy nas szybko nie wykryją, hm...
Plan doskonały. W takim razie na dach wejdziemy drzwiami, a wyjdziemy... a raczej wylecimy helikopterem. Po czym wejście na imprezę zeskakując po drabinie. Kto ma takie wejścia jak my? NIKT.
Nie toleruję kłamstw, dopóki nie są absolutnie konieczne.
Przez dłuższy czas nie było absolutnie żadnej odpowiedzi, gdy Saturn siedział na kanapie obok Merca, zwracając na siebie uwagę brata w związku ze swoją grobową miną. Chyba nikogo nie zdziwiłoby, że starszy bliźniak zaraz wybuchł śmiechem widząc wymianę zdań pomiędzy dziewczyną, a Kyrinem.
- Idź, co ci szkodzi? Przecież to nic zobowiązującego, wyjdziesz przynajmniej z domu.
- To nie dla mnie.
- Hej, pierwszy raz nie będzie to nic ustawianego przez twoich rodziców. No dalej, wiesz że nie odpuści ci tak łatwo.
Krótkie westchnięcie i kilka kolejnych minut w ciszy. Skoro Mercury mówił, że powinien iść...
- Idź, co ci szkodzi? Przecież to nic zobowiązującego, wyjdziesz przynajmniej z domu.
- To nie dla mnie.
- Hej, pierwszy raz nie będzie to nic ustawianego przez twoich rodziców. No dalej, wiesz że nie odpuści ci tak łatwo.
Krótkie westchnięcie i kilka kolejnych minut w ciszy. Skoro Mercury mówił, że powinien iść...
Kiedy?
Też bym chętnie gdzieś wyszedł ㅋㅋㅋ A jak tam przygotowania do świąt?
Pasuje. Spotykamy się w szkole czy na mieście?
Masz 1 nową wiadomość od: Lacie
Co tam u Ciebie siostrzyczko?
A wszystko gra, powoli wracam do życia.
Miałem trochę zamieszania w życiu, ale powoli wracam do pracy i swoich obowiązków.
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: