▲▼
Strona 1 z 2 • 1, 2
BÓ napisał: Yaaass!!! MOJE FRYZJEROWE SKILLE.
Zapraszam do mnie, chętnie coś porobimy z włoskami ♥
Randomowy. Tak samo jak ten:
Nie, to losowe koty z internetów. Mój nie dałby sobie włożyć nic na głowę, to raczej mało rozrywkowa bestia, ale też jest czarnuchem. Tamten jest Twój?
Jaki słodki wunsz. Kot zresztą też. W takim razie łap Behemotha, który prosi o jedzenie i atencję:
Meow.
Czemu nie, chociaż bardziej ucieszyłby się po prostu z plastra szynki i głaskania. :v
Btw, jesteś Mio? Wybacz że pytam, zmieniałam ostatnio telefon i nie ogarnęłam jeszcze wszystkich kontaktów.
Nie szkodzi. I jeszcze się nie narzucasz, ugłaskałaś mnie zdjęciami kota i wunsza. Prawdę mówiąc, spodziewałam się, że Greg napisze pierwszy, ale go wyprzedziłaś. xd
Przyjmę wszystkie koty! Co do Grega, to pewnie przeżył. Jego wina, że nie pomyślał, zanim się rzucił na ciasto. :v Wstydzi się albo jest też opcja, że już poderwał jakąś laskę, więc nie szukał dalej. xd
Welp, ludzie są różni. Czego spodziewałaś się po facecie, który poszedł na randkę w ciemno z własnej woli? Że zrobił to, aby znaleźć przyjaźń do końca życia? xd
Mimo wszystko nie jestem facetem i chyba nie byłam tam dla podrywów. ¯\_(ツ)_/¯ Zresztą, mówiłam: totalnie kupiłaś mnie tym kotem. Gdyby nie on, pewnie bym nie odpisała. xd
... woah, zabrzmiało jakbym to nie podrywającego Grega miała się obawiać. xd
Wszyscy tak mówią! :/
OmójThorzejakiślicznykociak.
Czy to jest podryw na małe kotki w piwnicy?
Wyluzuj, tylko się droczę. :v Bez urazy, ale nawet nie wyglądasz na kogoś takiego.
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: