▲▼
Tak naprawdę potrafisz kontrolować swoje wybuchy złości, ale wybuchasz z czystej przyjemności
Strona 42 z 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
First topic message reminder :
To co mówi osoba powyżej jest prawdą na temat waszej postaci lub fałszem. Nic trudnego.
Lubisz śliwki.
To co mówi osoba powyżej jest prawdą na temat waszej postaci lub fałszem. Nic trudnego.
Lubisz śliwki.
Fałsz. Co jakiś czas zaczynam nowy.
Absolutnie uwielbiasz słodycze.
Absolutnie uwielbiasz słodycze.
Ograniczam je, ale prawda... Jak trzeba coś świętować to zajadam się słodyczami xD
Żałujesz jakiejkolwiek głupoty jaką popełniłaś w życiu.
Żałujesz jakiejkolwiek głupoty jaką popełniłaś w życiu.
Fałsz. Wszystkie przyjmę z otwartymi ramionami, w końcu najgorsza jest monotonia.
Uwielbiasz poznawać nowych ludzi, choć przez to zdarza ci się zaniedbywać stare znajomości.
Uwielbiasz poznawać nowych ludzi, choć przez to zdarza ci się zaniedbywać stare znajomości.
Prawda *przyznaje z ciężkim bólem serca*
Chcesz zrobić sobie w najbliższym czasie tatuaż.
Chcesz zrobić sobie w najbliższym czasie tatuaż.
Prawda. Już od dłuższego czasu mam w głowie konkretny wzór, choć zwyczajnie nie mam czasu by go wykonać.
W przeciągu ostatniego roku byłeś na diecie. Jakiejkolwiek.
W przeciągu ostatniego roku byłeś na diecie. Jakiejkolwiek.
Fałsz (?) ostatnio próbuję się odchudzać.
Idziesz z drugim człowiekiem na kompromis jeśli chodzi o miejsce spotkania
Idziesz z drugim człowiekiem na kompromis jeśli chodzi o miejsce spotkania
FAŁSZ, WYJEBANE NA ICH ZDANIE.
Jesteś spokojnym człowiekiem dopóki jakiś ███████ cię solidnie nie ███████ zdenerwuje.
Jesteś spokojnym człowiekiem dopóki jakiś ███████ cię solidnie nie ███████ zdenerwuje.
Tak naprawdę potrafisz kontrolować swoje wybuchy złości, ale wybuchasz z czystej przyjemności
Fałsz, nie wybucham z przyjemności, bo to przynosi za sobą nie przyjemne skutki.
Kiedy dostajesz ochrzan od rodzeństwa, to próbujesz się wytłumaczyć, czy idziesz do swojego pokoju, żeby przetrawić to co zrobiłeś/łaś.
Kiedy dostajesz ochrzan od rodzeństwa, to próbujesz się wytłumaczyć, czy idziesz do swojego pokoju, żeby przetrawić to co zrobiłeś/łaś.
Fałsz, ani jedno ani drugie. To moja siostra dostaje reprymendę, a jeśli próbuje jakiejś udzielać mi, po prostu unoszę brew i patrzę na nią z politowaniem.
Jesteś typem rannego ptaszka, gdy śpisz do 12, uważasz dzień za zmarnowany.
Jesteś typem rannego ptaszka, gdy śpisz do 12, uważasz dzień za zmarnowany.
Praawdaa. Rano człowiek ma w sobie najwięcej energii, którą zbyt długie leżenie w łóżku jedynie pożera! A zbyt późne wstawanie, to zbyt wielkie marnotrawstwo wspaniałego dnia! Meh, meh.
Jesteś tym dziwnym typem człowieka, który nie rozpuszcza się na widok małych zwierzątek.
Jesteś tym dziwnym typem człowieka, który nie rozpuszcza się na widok małych zwierzątek.
Noszę zdjęcia moich psów w portfelu. Are you kidding me?
Siedzenie w domu w piżamie obniża Twój poziom produktywności do zera.
Siedzenie w domu w piżamie obniża Twój poziom produktywności do zera.
Wręcz przeciwnie, najlepsze teksty pisze się właśnie na kanapie w piżamie.
Zdarzyło Ci się znaleźć hobby, na materiały do realizowania którego wydałeś kupę pieniędzy tylko po to, żeby potem żadnego z nich nie użyć.
Zdarzyło Ci się znaleźć hobby, na materiały do realizowania którego wydałeś kupę pieniędzy tylko po to, żeby potem żadnego z nich nie użyć.
Fałsz. Wydaje pieniądze, tylko na potrzebne, pożyteczne rzeczy, materiały.
Czy posiadasz do siebie ogromny dystans do siebie i różne spiny, spływają po ciebie jak po kaczce, czy myślisz o zaistniałem sytuacji i wypalasz w swojej psychice negatywną etykietkę na temat samego siebie.
Czy posiadasz do siebie ogromny dystans do siebie i różne spiny, spływają po ciebie jak po kaczce, czy myślisz o zaistniałem sytuacji i wypalasz w swojej psychice negatywną etykietkę na temat samego siebie.
Numer jeden. Po co miałbym się przejmować opinią? To że potrafię odegrać, że faktycznie coś mnie męczy, nie znaczy że faktycznie tak jest. Nie pamiętam kiedy ostatnio czyjeś słowa zrobiły na mnie jakiekolwiek wrażenie.
Jesteś typem niepoprawnego optymisty. Całe życie patrzysz na świat przez różowe okulary, nawet gdy tak naprawdę wszystko wokół daje ci w kość.
Jesteś typem niepoprawnego optymisty. Całe życie patrzysz na świat przez różowe okulary, nawet gdy tak naprawdę wszystko wokół daje ci w kość.
Strona 42 z 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Pozwolenia na tym forum: