▲▼
First topic message reminder :
To co mówi osoba powyżej jest prawdą na temat waszej postaci lub fałszem. Nic trudnego.
Lubisz śliwki.
To co mówi osoba powyżej jest prawdą na temat waszej postaci lub fałszem. Nic trudnego.
Lubisz śliwki.
Fałsz. Zawsze staram się robić wszystko z odpowiednim wyprzedzeniem.
Gdybyś mógł, całe życie jadłbyś śmieciowe żarcie, pił wszystko co niezdrowe i cieszył się ich smakiem, ale rozsądek każe ci się jednak całkiem zdrowo odżywiać.
Gdybyś mógł, całe życie jadłbyś śmieciowe żarcie, pił wszystko co niezdrowe i cieszył się ich smakiem, ale rozsądek każe ci się jednak całkiem zdrowo odżywiać.
Fałsz. Tłuste, w panierce i z dodatkiem masy syfu jest dobre od czasu do czasu, a tak to staram się odżywiać w miarę zdrowo, zresztą gdybym przytyła, to biada wszystkim konikom. Nie mówiąc już o tych wszystkich chorobach.
Jeżeli tylko możesz, to unikasz brania odpowiedzialności na siebie.
Jeżeli tylko możesz, to unikasz brania odpowiedzialności na siebie.
Fałsz. Branie odpowiedzialności za siebie to moje drugie imię.
Chauncey Branie odpowiedzialności za siebie McCreighton.
Nie panujesz nad swoimi emocjami; instynkt zawsze zwycięża.
Chauncey Branie odpowiedzialności za siebie McCreighton.
Nie panujesz nad swoimi emocjami; instynkt zawsze zwycięża.
Prawda. Niestety.
Czujesz się staro, mimo że jesteś bardzo młody.
Czujesz się staro, mimo że jesteś bardzo młody.
Prawda.
Masz wrażenie, że nie pasujesz do społeczeństwa.
Masz wrażenie, że nie pasujesz do społeczeństwa.
To nie jest wrażenie, to fakt.
Mało czasu spędzasz w internecie.
Mało czasu spędzasz w internecie.
Fałsz. Nie robią mi większej różnicy.
Wolisz zamknąć się na weekend w domu i oglądać Netflixa, niż lecieć na imprezę.
Wolisz zamknąć się na weekend w domu i oglądać Netflixa, niż lecieć na imprezę.
Fałsz. Wolę lecieć na imprezę i się rozerwać, ale oglądanie seriali nie mam nic przeciwko, tylko musi mnie natchnąć.
Byłeś/łaś w kimś zauroczy/czona, ale ta druga osoba traktowała ciebie kompletnie inaczej niż to sobie wyobrażałeś/łaś i ta osoba była od ciebie dużo starsza.
Byłeś/łaś w kimś zauroczy/czona, ale ta druga osoba traktowała ciebie kompletnie inaczej niż to sobie wyobrażałeś/łaś i ta osoba była od ciebie dużo starsza.
Prawda. Ale w porę zerwałam z nim kontakt.
Często płaczesz.
Często płaczesz.
Fałsz. Raczej często się śmieję.
Zrobiłeś/łaś coś z czego byłeś/łaś dumna przez minione wakacje.
Zrobiłeś/łaś coś z czego byłeś/łaś dumna przez minione wakacje.
Prawda. Odmówiłam narkotyków mając je na wyciągnięcie ręki, gdzie mój order zdrowej córki?
Boisz się odwiedzać sam nowe miejsca, szczególnie jeśli są daleko od domu, załóżmy w mieście, w którym jesteś pierwszy raz i nie znasz nikogo.
Boisz się odwiedzać sam nowe miejsca, szczególnie jeśli są daleko od domu, załóżmy w mieście, w którym jesteś pierwszy raz i nie znasz nikogo.
Fałsz. Lubię nowe miejsca i wolność. Dziś jestem tu, a jutro mogę być na drugim końcu kraju. Nikt Was nie uratuje przed inwazją Willow, drodzy obywatele Kanady!
Uważasz, że nie masz głosu do śpiewania, dlatego unikasz mikrofonu na wieczorach karaoke.
Uważasz, że nie masz głosu do śpiewania, dlatego unikasz mikrofonu na wieczorach karaoke.
Pół na pół. Lekcje śpiewu za dzieciaka zrobiły swoje, ale i tak unikam mikrofonu, bo tak.
Wolisz przebywać na łonie natury, niż w zatłoczonym mieście.
Wolisz przebywać na łonie natury, niż w zatłoczonym mieście.
To zależy od moje samopoczucia. Więc, pół na pół.
Boisz się nowych rozdziałów w swoim życiu.
Boisz się nowych rozdziałów w swoim życiu.
Pozwolenia na tym forum: