▲▼
First topic message reminder :
To co mówi osoba powyżej jest prawdą na temat waszej postaci lub fałszem. Nic trudnego.
Lubisz śliwki.
To co mówi osoba powyżej jest prawdą na temat waszej postaci lub fałszem. Nic trudnego.
Lubisz śliwki.
Nieprawda. Rzygałbym po jakichś 4 dniach jedzenia tego samego.
Jesteś na tyle dobrą osóbką, że byłbyś w stanie podnieść się z łóżka o 3 w nocy, tylko po to by zrobić śniadanie swojej drugiej połówce.
Jesteś na tyle dobrą osóbką, że byłbyś w stanie podnieść się z łóżka o 3 w nocy, tylko po to by zrobić śniadanie swojej drugiej połówce.
Prawda.
Nie masz żadnego konkretnego typu. Jak się zakochasz to ze względu na charakter, a nie wygląd.
Nie masz żadnego konkretnego typu. Jak się zakochasz to ze względu na charakter, a nie wygląd.
Prawda. W większej mierze.
Raczej słabo radzisz sobie z językami obcymi.
Raczej słabo radzisz sobie z językami obcymi.
Nieprawda. Tak długo jak mnie interesują są easy.
Preferujesz motory od samochodów.
Preferujesz motory od samochodów.
Fałsz. Nie preferuję żadnego z nich, acz niewątpliwie samochody są wygodniejsze w kwestii dłuższych podróży. I dużo bezpieczniejsze. Mieszczą też więcej osób. Do motocyklu nie wsadzisz sauny ani barku.
... chyba jednak wolę samochody.
Jesteś strasznym bałaganiarzem, ale zarzekasz się, że panujesz nad własnym chaosem.
... chyba jednak wolę samochody.
Jesteś strasznym bałaganiarzem, ale zarzekasz się, że panujesz nad własnym chaosem.
Fałsz. Przecież ja panuje nad swoim chaosem :3
Musisz się myć codziennie inaczej dziwnie się czujesz.
Musisz się myć codziennie inaczej dziwnie się czujesz.
Fałsz. Myję się, bo nie lubię śmierdzieć, ale jeśli raz się nie umyję, to świat się nie zawali.
Czasami oglądasz bajki.
Czasami oglądasz bajki.
Zależy czy zaliczamy anime do bajek jak robi to wiele ludzi. Wtedy tak. W innym wypadku nie.
Wolisz popisać posty na Riverdale niż wyjść pograć w jakiś sport ze znajomymi.
Wolisz popisać posty na Riverdale niż wyjść pograć w jakiś sport ze znajomymi.
Niby userowo ale... prawda. *kaszl* Yh to Riverdale. Chociaż poszedłbym w coś pograć.
Chciałbyś się wybrać do jakiegoś parku narodowego.
Chciałbyś się wybrać do jakiegoś parku narodowego.
Prawda! >W<
Lubisz spędzać czas wolny na mieście.
Lubisz spędzać czas wolny na mieście.
Prawda.
Kiedy cię coś boli, to nie dajesz żyć innym jak Sheldon Cooper.
Kiedy cię coś boli, to nie dajesz żyć innym jak Sheldon Cooper.
Fałsz.
Kochasz zwracać na siebie uwagę.
Kochasz zwracać na siebie uwagę.
Fałsz. „Kocham” to za dużo powiedziane. Po prostu lubię, ale nie cierpię jakoś szczególnie, gdy pozostawi się mnie na boku.
Masz jakieś upodobania, z którymi się kryjesz, bo uważasz, że inni dadzą ci do zrozumienia, że to obciach.
Masz jakieś upodobania, z którymi się kryjesz, bo uważasz, że inni dadzą ci do zrozumienia, że to obciach.
Fałsz. Opinia innych nie ma dla mnie dużego znaczenia.
Lubisz turlać się po podłodze.
Lubisz turlać się po podłodze.
Fałsz. Lubię na niej leżeć ale nie żeby się turlać...
Wolisz rap od popu.
Wolisz rap od popu.
Pozwolenia na tym forum: