▲▼
First topic message reminder :
To co mówi osoba powyżej jest prawdą na temat waszej postaci lub fałszem. Nic trudnego.
Lubisz śliwki.
To co mówi osoba powyżej jest prawdą na temat waszej postaci lub fałszem. Nic trudnego.
Lubisz śliwki.
Prawda. Praktykuję to od paru lat i nie narzekam.
Uważasz, że słoń nadepnął Ci na ucho.
Uważasz, że słoń nadepnął Ci na ucho.
Fałsz.
Nie obchodzi cię ile masz lat, nadal uwielbiasz Halloween.
Nie obchodzi cię ile masz lat, nadal uwielbiasz Halloween.
Tak. Nie żebym była bardzo stara.
Ludzie mają Cię za kogoś, kto niczego się nie boi.
Ludzie mają Cię za kogoś, kto niczego się nie boi.
Hm, w sumie prawda.
Uwielbiasz przeglądać sieć.
Uwielbiasz przeglądać sieć.
Nope. Wolę wykorzystać wolny czas w jakiś aktywniejszy sposób.
Lubisz użalać się nad sobą.
Lubisz użalać się nad sobą.
Nie, że lubie... ale użalam się. Często A Cysiaczek to wysłuchuje.
Jesteś od czegoś uzależniony.
Jesteś od czegoś uzależniony.
Prawda.
Łatwiej ci kogoś zwyzywać i obrazić niż powiedzieć, że kogoś lubisz i cieszysz się z jego obecności.
Łatwiej ci kogoś zwyzywać i obrazić niż powiedzieć, że kogoś lubisz i cieszysz się z jego obecności.
Niee, zdecydowanie nie. Przyjaciół należy szanować i pokazywać im, że są dla nas ważni! ~
Masz ochotę rzucić pracę/szkołę i gdzieś wyjechać.
Masz ochotę rzucić pracę/szkołę i gdzieś wyjechać.
Trochę prawda, ale później i tak chciałabym tu wrócić i pracować gdzie pracuję. Syndrom sztokholmski, o.
Nie ważne co zrobisz, zawsze masz wrażenie, że za mało się starasz i mogłeś/aś zrobić to lepiej.
Nie ważne co zrobisz, zawsze masz wrażenie, że za mało się starasz i mogłeś/aś zrobić to lepiej.
Oczywiście, że nie. Po co robić coś lepiej, jak dobrze wystarcza i wszyscy są zadowoleni?
Tak naprawdę jesteś pedałem (albo homo lasią, na to samo wychodzi), ale się do tego nie przyznajesz.
Tak naprawdę jesteś pedałem (albo homo lasią, na to samo wychodzi), ale się do tego nie przyznajesz.
Fałsz.
Jesteś krótkowzroczny. Dosłownie lub w przenośni.
Jesteś krótkowzroczny. Dosłownie lub w przenośni.
Fałsz, choć można odnieść inne wrażenie.
Chciałbyś rzucić wszystko i wyjechać.
Chciałbyś rzucić wszystko i wyjechać.
Właściwie to... często tak robię. W tej chwili jestem świeżo po takim wyjeździe i jeszcze nie mam na to ochoty.
Raz na jakiś czas masz napad na pochłanianie słodyczy i jesz je prawie dosłownie na śniadanie, obiad i kolację przez jeden albo nawet kilka dni, żeby później płynnie przejść do normalnego stylu żywienia.
Raz na jakiś czas masz napad na pochłanianie słodyczy i jesz je prawie dosłownie na śniadanie, obiad i kolację przez jeden albo nawet kilka dni, żeby później płynnie przejść do normalnego stylu żywienia.
PRAWDA! *u*
Chcesz zostać kotem.
Chcesz zostać kotem.
Może gdzieś tam skrycie w duszy...
Nienawidzisz zobowiązań. Jakichkolwiek.
Nienawidzisz zobowiązań. Jakichkolwiek.
Pozwolenia na tym forum: