▲▼
First topic message reminder :
KITKUUUU *^*
KITKUUUU *^*
Może sąsiedzi. xD
@Kae prosze oglądać. Intro możesz pominąć.
@Kae prosze oglądać. Intro możesz pominąć.
Jakie to super! I obejrzałam intro, daje taki super klimat. I dzięki, teraz wiem, co będzie mi lecieć w zapętleniu przez najbliższe dni. XD
Ależ proszę bardzo! Właśnie intro jest fajne tylko trochę mnie śmieszy, że jest w takim tradycyjnym chińskim stylu, a potem wchodzą rapsy. xD
Wracam od poniedziałku do biura i weszła zasada podpisywania list obecności. Proszą by przynosić własne długopisy ALE będzie kilka biurowych i jak ich użyjemy to mamy je wywalać. XD Jak im tak zależy to przecież można je zdezynfekować, na kij wyrzucać działający długopis do kosza wtf? XD
... czemu. XD
To tak bardzo absurdalne, że słów mi zabrakło. XD
To tak bardzo absurdalne, że słów mi zabrakło. XD
Co. Co to w ogóle za pojebstwo. XD
Nie wiem serio, ale te zasady są w ogóle absurdalne. XD
Zamiast nich, podzielę się z wami kolejnymi doskonałymi cytatami z Outer Banks.
- Wolałabyś mieć oczy zamiast sutków czy sutki zamiast oczu? Wyobraź sobie, że jesteś stara, masz obwisłe cycki i możesz patrzeć czy nie rozwiązały ci się buty.
- Hej Kiara wiesz co mówią o poparzeniach meduzy? Musisz na mnie nasikać.
- Mam lepszy pomysł. Możemy po prostu spalić jointa.
- ... niech będzie.
Zamiast nich, podzielę się z wami kolejnymi doskonałymi cytatami z Outer Banks.
- Wolałabyś mieć oczy zamiast sutków czy sutki zamiast oczu? Wyobraź sobie, że jesteś stara, masz obwisłe cycki i możesz patrzeć czy nie rozwiązały ci się buty.
- Hej Kiara wiesz co mówią o poparzeniach meduzy? Musisz na mnie nasikać.
- Mam lepszy pomysł. Możemy po prostu spalić jointa.
- ... niech będzie.
Ja to bym chciała sutki zamiast oczu żeby straszyć dzieci '^'
Myślę, że nie potrzebujesz do tego sutków zamiast oczu.
W sumie, wystarczy moja aura spierdoksa UwU
Weź, dziś mijałem jakiegoś dzieciaka na spacerze i serio tylko na niego spojrzałem (zupełnie normalnie) to się wcisnął w krzaki jakbym miał go zamordować. Za to jego rodzeństwo było przeurocze, bo oboje zaczęli krzyczeć "DZIEŃ DOBRY!" i uciekać. Najlepsze jest to, że no... przywitali mnie to im odpowiedziałem. Po czym widzę jak idą ich rodzice z minami:
A że nie mam w zwyczaju witać się z ludźmi, którzy wyglądają jak srające koty to ich zlałem. I oczywiście pani mama zrobiła "that's so ruuuude".
A że nie mam w zwyczaju witać się z ludźmi, którzy wyglądają jak srające koty to ich zlałem. I oczywiście pani mama zrobiła "that's so ruuuude".
Walić takich rodziców >:(((
Ale dzieci szanuję xD
Ale dzieci szanuję xD
No dzieciaki naprawdę były zajebiste. Jeszcze potem jak szedłem z psem to dziewczynka mi przyjebała balonem z helem. XD I jej ojciec potem mnie przepraszał z takim "BOŻE AURELIA OGARNIJ TEN BALON". XD
AURELIA KOCHAM CIĘ
Pozwolenia na tym forum: