▲▼
First topic message reminder :
Jesteś jeszcze w szkole?
Idę do biblioteki.
Jakbyś był to możesz mnie zgarnąć wracając. Chcę potem skoczyć do domu po łyżwy i skoczyć na lodowisko, idziesz ze mną?
W takich chwilach zdecydowanie jesteś farciarzem. XD
Jasne! Ostatnio widziałem takie fajne nauszne słuchawki, które świecą w rytm muzyki i mają przyczepione małe uszka. Chcesz je?
Cierpię po wczorajszym. Q__Q Szczególnie po upadku.
Iiii w ogóle jak idzie załatwianie tamtej sprawy?
Małe uszka? Po co komuś druga para uszu? Dziwnie to musi wyglądać. Chociaż te światełka brzmią super.
Chyba jest w porządku, powiedział że nic się nie stało.
Myślałem, że umrę ze stresu. Zwłaszcza, że on z kolei cały czas jest super spokojny. Też bym tak chciał, wiecznie wyglądać cool.
A nie jak jakiś życiowy przegryw. (ノ_<。) Tacy ludzie to chyba uczą się nawet jak stać pod ścianą, bo serio różnica jest diametralna. Życie jest nie fair.
A nie jak jakiś życiowy przegryw. (ノ_<。) Tacy ludzie to chyba uczą się nawet jak stać pod ścianą, bo serio różnica jest diametralna. Życie jest nie fair.
Bo wygląda się w nich super.
Ty też wyglądasz cool! Ale na inny sposób, bardziej uroczy. Więc ten ktoś pewnie może ci tylko zazdrościć.
Mówisz tak, bo jesteśmy prawie identyczni? |:
Czy ty właśnie powiedziałeś, że jestem uroczy. -_____-
Może. |:
TAK. Mam nawet na to dowody! Np. zdjęcie, na którym się rumienisz!
co
JAKIE ZDJĘCIE????????
... hehehe. |_・)
Zobaczysz je w odpowiednim czasie!
Może.
Ty to chyba chcesz się obudzić martwy w przestrzeni kosmicznej.
Może jeszcze dziś wieczorem?
Nic takiego mi nie grozi, bo jestem twoim ulubionym bratem.
Chyba chciałeś powiedzieć jedynym.
Jedno nie wyklucza drugiego! A mówiłem ci, że mam cały folder z twoimi uroczymi zdjęciami?
A ja, że mam na tablecie masę twoich zdjęć z dzieciństwa, które mama mi regularnie przesyła?
Czemu mam ci przesyła takie rzeczy?! To nie fair.
Pożycz tablet.
Nigdy.
To zbiorowisko moich prywatnych rzeczy, które są poza twoim zasięgiem! Poza tym i tak mam pozakładane hasła na foldery.
Pozwolenia na tym forum: