▲▼
First topic message reminder :
Jesteś jeszcze w szkole?
Idę do biblioteki.
Jakbyś był to możesz mnie zgarnąć wracając. Chcę potem skoczyć do domu po łyżwy i skoczyć na lodowisko, idziesz ze mną?
Wiej przed nim, jak coś się dzieje.
Albo nie, chwila, to jest ten cały Koreańczyk czy inny Mongoł najlepszy w biegach? To lepiej nie wiej, bo dogoni nawet ciebie. Poczekaj na mnie. Gdzie jesteś dokładnie na tej ulicy?
Mówię nie przychodź!
Może to tylko moja paranoja... ale kto normalny uczy się języka migowego dla kogoś, kogo nawet nie zna? Co jak to jakiś stalker?
Czy ja panikuję?
Bo kto niby by chciał mnie stalkować?
Dobra, nie przyjdę. Ale jak coś się będzie działo, od razu dawaj znać.
... Chcesz powiedzieć, że on uczył się języka migowego i przez ten cały czas nigdy go nie użył do rozmowy z tobą? To bez sensu. Tak kompletnie bez sensu.
Weź go jakoś spław. Gościu jest dziwny.
Przepraszam, że wyłączyłem wcześniej komunikator. I telefon.
I że rzuciłem w ciebie puszką.
... nadal mam tę drugą, w razie czego rzucę nią w Uemurę.
Właśnie, gdy tego nie rób. Naprawdę się martwiłem, gdy nie odpowiadałeś.
Może daj znać temu Chińczykowi, że nie chcesz z nim rozmawiać? A jak to nie zadziałał, to wtedy rzucaj puszką.
... Uemura to japońskie nazwisko, Ivo. :/
Dlaczego Rene pisze, że jesteś dziwny?
Nie rozróżniam azjatyckich nazwisk. Równie dobrze gostek może być z Tajwanu, dla mnie bez różnicy.
Nie wiem. On sam jest dziwny. Ale już wiem, czemu tak bardzo chcesz się z nim dogadać - on prawie nic nie mówi. Zauważyłeś, że ma spore trudności z odpowiadaniem na pytania?
Może jest nieśmiały.
Jak zaproponowałem, że będę go uczył migowego, momentalnie się ożywił i zadawał tyle pytań, że gdyby chodziło o cokolwiek innego już dawno bym się pogubił.
Możliwe.
Uemura dalej cię męczy?
I dobrze.
Tak w ogóle on musiał być naprawdę dziwny, skoro nawet ty go spławiłeś. Jak się do ciebie doczepi, to daj mi znać.
Wątpię, myślę że byłem wystarczająco dobitny.
Ze świrami różnie bywa.
Wracasz do szkoły?
Tak, przyjdę na drugie zajęcia. Na razie siedzę na dachu.
Czemu siedzisz na dachu?
Dach ma barierki? Nie wychylasz się za bardzo?
Pozwolenia na tym forum: