▲▼
Strona 2 z 2 • 1, 2
First topic message reminder :
j.velzen
Rotterdam, Zuid Holland
Liczba polubień: 4,283
j.velzen Co ja znalazłam xD Jestem przekonana że to było z jakiegoś porannego wypadu do AH, fotografia by @jitskkkee mijn favoriete kutje ;33333333 #tbtonmonday #rotterdam #sweepyheaduwu #mydiccfelloff
j.velzen Co ja znalazłam xD Jestem przekonana że to było z jakiegoś porannego wypadu do AH, fotografia by @jitskkkee mijn favoriete kutje ;33333333 #tbtonmonday #rotterdam #sweepyheaduwu #mydiccfelloff
23 godziny temu
Dank je wel UwU Aczkolwiek nadal nie obroniliście go przed moją pięścią. Teraz wszystkim rozpowiada, że jesteśmy parą w tajemnicy :"/
j.velzen
Bel Café
Liczba polubień: 4k
j.velzen Głupi dureń @josh.mendoza już nie taki głupi - zabrał mnie na ciastko i kawę w ramach prezentu urodzinowego. Nienawiść anulowana, znowu się kumplujemy :3 #potd #ootd #rduni #nederlandseschatje #uwu #rdufashonistas #birthdaygirl #langzaalzeleven
j.velzen Głupi dureń @josh.mendoza już nie taki głupi - zabrał mnie na ciastko i kawę w ramach prezentu urodzinowego. Nienawiść anulowana, znowu się kumplujemy :3 #potd #ootd #rduni #nederlandseschatje #uwu #rdufashonistas #birthdaygirl #langzaalzeleven
Godzinę temu
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
3 sekundy temu
Sto lat, sto lat <3 Wyglądacie pięknie <3
Ponownie dank je wel <3333 Joshowi też już można prawić komplementy, kupił mi tak genialne nożyce, że aż żal się na niego gniewać!
@the_only_true_liam polubił twoje zdjęcie
3 minuty temu
już nie twinsies < / 3
j.velzen
VanDusen Botanical Garden
Liczba polubień: 7k
j.velzen Ogarniamy ostatnie zdjęcia do egzaminowych portfolio. Poznikali nam modele więc musimy modelować sobie nawzajem, jak najgorzej! :C Ale @josh.mendoza zawsze pomoże. Nie wiem co ja bez niego zrobię po tych studiach #potd #ootd #rduni #nederlandseschatje #uwu #rdufashonistas #finalexams
j.velzen Ogarniamy ostatnie zdjęcia do egzaminowych portfolio. Poznikali nam modele więc musimy modelować sobie nawzajem, jak najgorzej! :C Ale @josh.mendoza zawsze pomoże. Nie wiem co ja bez niego zrobię po tych studiach #potd #ootd #rduni #nederlandseschatje #uwu #rdufashonistas #finalexams
Godzinę temu
@kyannan polubił twoje zdjęcie
5 minut temu
Braci się nie traci. Czekam na efekty modelingu.
@j.velzen polubiła twój komentarz
20 sekund temu
!!!!!!!!!!!! JEJKU NIE WIERZĘ ŻE JEDEN Z BLACKÓW SKOMENTOWAŁ MOJE ZDJĘCIE HYYYY JESTEM FANKĄ OOOOO:
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: