▲▼
Strona 1 z 2 • 1, 2
j.velzen
Rotterdam, Zuid Holland
Liczba polubień: 4,283
j.velzen Co ja znalazłam xD Jestem przekonana że to było z jakiegoś porannego wypadu do AH, fotografia by @jitskkkee mijn favoriete kutje ;33333333 #tbtonmonday #rotterdam #sweepyheaduwu #mydiccfelloff
j.velzen Co ja znalazłam xD Jestem przekonana że to było z jakiegoś porannego wypadu do AH, fotografia by @jitskkkee mijn favoriete kutje ;33333333 #tbtonmonday #rotterdam #sweepyheaduwu #mydiccfelloff
23 godziny temu
@rocketjavelin polubiła twoje zdjęcie
3 minuty temu
Widzę tu jakąś prześliczną duszyczkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rocketjavelin Wychodzi z kota to wiadomo że piękna OwO
a, chodziło o mnie? UwU oh stahp it, nyaaaa, älskar dig
a, chodziło o mnie? UwU oh stahp it, nyaaaa, älskar dig
j.velzen
Riverdale University's Faculty of Fashion
Liczba polubień: 4,103
j.velzen Nie ma śniegu to trzeba korzystać i latać z gołą kościstą dupą .///. #potd #ootd #rduni #nederlandseschatje #uwu
j.velzen Nie ma śniegu to trzeba korzystać i latać z gołą kościstą dupą .///. #potd #ootd #rduni #nederlandseschatje #uwu
3 godziny temu
2 minuty temu
Zgadnij kto nie będzie narzekał?
Miałam oczywiście na myśli całe Riverdale P:
Miałam oczywiście na myśli całe Riverdale P:
j.velzen
Harajuku
Liczba polubień: 10k
j.velzen Jitske zei ze geen goede foto's kan maken, zo'n leugenaar. Jak już wrócę do Kanady to oczekuję chętnego na Starbunia albo TiantianFun, pronto :3 #potd #ootd #rduni #nederlandseschatje #uwu #japan #harajuku #japantrip
j.velzen Jitske zei ze geen goede foto's kan maken, zo'n leugenaar. Jak już wrócę do Kanady to oczekuję chętnego na Starbunia albo TiantianFun, pronto :3 #potd #ootd #rduni #nederlandseschatje #uwu #japan #harajuku #japantrip
6 godzin temu
2 minuty temu
Widzę, że post już nieaktualny. Koledzy i koleżanki, Jasminka nikogo już nie szuka. Znalazła mnie w pierwszej kolejności, ale możecie ustawić się po mnie. Kiedyś. *wink* GDZIE CIĘ W OGÓLE WYWIAŁO, DZIECIAKU?
@rocketjavelin Jestem starsza od Ciebie! >:C Do Japonii se poleciałam, nie można? Następnym razem wezmę Cię ze sobą, mają tu tak cudowne miejsca! Opowiem Ci w weekend <33333 WSZYSTKO.
Wiek to tylko liczba. Przywieź mi mochi!
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
2 minuty temu
Czy to wisienkowe kolczyki?! Czy moje oczy dobrze widzą?! Jakie śliczne! <3 I Ty również śliczna! <3
Taaaak! <3 Mam cały kosz owocowych kolczyków! I dziękuję!
j.velzen
Riverdale University's Faculty of Fashion
Liczba polubień: 8k
j.velzen @josh.mendoza ukradł mi stylówę i udaje, że wcale nie wysyłałam mu wczoraj zdjęcia tego, co dziś wkładam na zajęcia. Będę za nim tęsknić jak już zdamy egzaminy w maju QnQ #potd #ootd #rduni #nederlandseschatje #uwu #rdufashonistas #thisisgonnabenostalgic #inlike2monthstime
j.velzen @josh.mendoza ukradł mi stylówę i udaje, że wcale nie wysyłałam mu wczoraj zdjęcia tego, co dziś wkładam na zajęcia. Będę za nim tęsknić jak już zdamy egzaminy w maju QnQ #potd #ootd #rduni #nederlandseschatje #uwu #rdufashonistas #thisisgonnabenostalgic #inlike2monthstime
5 godzin temu
@the_only_true_liam polubił twoje zdjęcie
2 minuty temu
twinsies!
Nie mów tak, bo ten złodziej zacznie tak robić codziennie do końca maja q-q
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
2 minuty temu
Pasujące stylizacje to jeden z najsłodszych widoków dla mojego serca < / 3 Świetnie się prezentujecie!! <3
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: