▲▼
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
First topic message reminder :
Potrzebuję materiałów do fap folderu.
Potrzebuję materiałów do fap folderu.
Zdjęcie z wakacyjnej sesji zdjęciowej.
No to macie moje usta, bo czemu nie? Klik
[Tu kiedyś było zdjęcie]
*ujawniony Mercury po latach*
Wyglądam jak gimbazjalny emo boy.
Brook - piękna ta kartka, tylko szkoda że na połowie twarzy, halo.
LP - usta piękne, ale show me your full face plz.
Co to za moda na zasłanianie twarzy *kaszl kaszl*
*ujawniony Mercury po latach*
Wyglądam jak gimbazjalny emo boy.
Brook - piękna ta kartka, tylko szkoda że na połowie twarzy, halo.
LP - usta piękne, ale show me your full face plz.
Co to za moda na zasłanianie twarzy *kaszl kaszl*
Dzięki tej kartce dostałam od dwóch dziewczyn 3zł i całe hity jagoda-biała czekolada. Plus kilka cukierków!
Polcon 2016 ♥
Naprawdę masz białe włosy, czy to peruka?
Polcon 2016 ♥
Naprawdę masz białe włosy, czy to peruka?
Ej to opłacalne widzę! Trzeba się zastanowić nad taką opcją.
Naturalnie mam ciemnobrązowe z blond-rudymi pasmami. Chociaż mam w planach farbowanie się na blond, ale shh. Nikt o tym nie wie.
Naturalnie mam ciemnobrązowe z blond-rudymi pasmami. Chociaż mam w planach farbowanie się na blond, ale shh. Nikt o tym nie wie.
Kiedy wychodzisz z domu i chcesz być normalna, ale przypominasz sobie, że jesteś twórcą miniaturowego dresa, pizdy na kółkach i pracownika Tigera z fetyszem rudych.
To kiedy robimy meeting. XD
Damn Cynth, jaka ty jesteś śliczna. Teraz to się nie dziwię, że robisz ładne postacie. |:
Jak miło. c('.'c) Dziękujem.Riley 'Woolfe' Winchester napisał:Damn Cynth, jaka ty jesteś śliczna. Teraz to się nie dziwię, że robisz ładne postacie. |:
Ej ale tak teraz oglądam w większym formacie to autentycznie to wygląda jakbyś miał czarną soczewkę. *parsk*
*parsk* Ach te naturalne światło w SKM. Zachciało mu się dorabiać mi czarną soczewkę. xD
Ale foto jest super Gabz. Takie artistic, czerń i biel, trochę melancholii, a jednak trochę radości z życia, wieczne decyzje *kiwa głową*
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pozwolenia na tym forum: