▲▼
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
First topic message reminder :
Potrzebuję materiałów do fap folderu.
Potrzebuję materiałów do fap folderu.
Ej, ja zawsze myślałem, że na forach piszą brzydule. Myślałem, że robią zajebiste postaci żeby się dowartościować i w ogóle. A Wy jesteście ładne i niszczycie moje wyobrażenia pasztetów. |:
... komentarz Joela mnie rozjebał totalnie. *parsk*
Ale to prawda. Choć sam niby nie miałem podejścia z pasztetami, ale zdjęcia są super. W ogóle Isek, przegenialna peruka. Mam straszną słabość do takich kolorów.
Ale to prawda. Choć sam niby nie miałem podejścia z pasztetami, ale zdjęcia są super. W ogóle Isek, przegenialna peruka. Mam straszną słabość do takich kolorów.
Isiek, świetny kolor peruki. Maskot, Ty nie marudź, nie potrzebujesz się malować
I chyba jako jedyna zawsze wyobrażam sobie ludzi, którzy są dosyć podobni do swoich postaci XD Jakoś nigdy nie miałam fazy, że po drugiej stronie może znajdować się paszczur.
I chyba jako jedyna zawsze wyobrażam sobie ludzi, którzy są dosyć podobni do swoich postaci XD Jakoś nigdy nie miałam fazy, że po drugiej stronie może znajdować się paszczur.
..........................................
*dopiero rozpoznał kim jest Nem*
KOSS, MUSIMY SIĘ ROZMÓWIĆ.
PS. Dobra papuga 10/10.
*dopiero rozpoznał kim jest Nem*
KOSS, MUSIMY SIĘ ROZMÓWIĆ.
PS. Dobra papuga 10/10.
Trochę stare popierdółki wstawiam, ale chociaż coś. Jeszcze bez zarostu, ach. Jaki młody byłem.
Tuturutu.
Bez śmiechów i chichów, serio.
Tuturutu.
Bez śmiechów i chichów, serio.
Cześć, to znowu ja. Wstawię coś mega aktualnego, tak sprzed hm. 2 tygodni? Może trochę niewyjściowa morda, zmęczona po 12 godzinach wykładów, a na dodatek robiłem zeza, który jak się okazało wyszedł tylko jednym okiem, także tego. Możecie podziwiać i się śmiać.
No elo, elo. Sebamobil, te sprawy.
No elo, elo. Sebamobil, te sprawy.
MAM SEBAMOBIL SPROWADZONY Z NIEMIEC WSKAKUJ PRZEZ SZYBERDACH JAK NIE TO CI ZAJEBIĘ GITARA SIEMA!
Zez jednym okiem zawsze na propsie, Gabz-chan. *parsk* Dawaj foty z imprez.
Zez jednym okiem zawsze na propsie, Gabz-chan. *parsk* Dawaj foty z imprez.
Takie foty nie zostanę udostępnione publicznie. *parsk* Wystarczy prawie jednooki zez.
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pozwolenia na tym forum: