▲▼
Strona 2 z 2 • 1, 2
First topic message reminder :
l_bambi
Główna Plaża, Zachód Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 4,576
l_bambi Czasem zastanawiam się jak to działa, że moje piegi na jednym zdjęciu rzucają się w oczy jakby ktoś namazał je markerem, a na następnym są praktycznie niewidoczne. To chyba magia makijażu. O nie, czy ja właśnie się sprzedałem że daję sobie wysmarować twarz kosmetykami? Please show me some mercy. #photoshoot #thanks_matt #riverdalehs
l_bambi Czasem zastanawiam się jak to działa, że moje piegi na jednym zdjęciu rzucają się w oczy jakby ktoś namazał je markerem, a na następnym są praktycznie niewidoczne. To chyba magia makijażu. O nie, czy ja właśnie się sprzedałem że daję sobie wysmarować twarz kosmetykami? Please show me some mercy. #photoshoot #thanks_matt #riverdalehs
4 godziny temu
Czuję się. :/ Nie piszesz, nie dzwonisz, prawie nie ma cię na instagramie. Tylko nie mów, że zacząłeś spotykać się z tą całą Tess-Odłóż-Ten-Telefon. Zresztą czekam. Opowiesz mi o wszystkim, jak dojedziesz.
l_bambi
Dach "Dunbar", Wschód Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 4,747
l_bambi Zdjęcie z Riverdale w Riverdale. How cool is that? #riverdale #city #tvseries #selfie #photooftheday
l_bambi Zdjęcie z Riverdale w Riverdale. How cool is that? #riverdale #city #tvseries #selfie #photooftheday
3 godziny temu
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
33 minuty temu
Ty śmieszku poza kontrolą X"D
Jak polowanie na nowe herbaciane warianty?
Jak polowanie na nowe herbaciane warianty?
Haha powiedzmy, że obecnie średnio mam ochotę na dłuższe wyjścia w bardziej zatłoczone miejsca. Ale na pewno niedługo dopadnę coś ciekawego
Czuję Cię :c Dlatego zawsze warto mieć arsenał w domu, najlepiej zamówiony online - jeszcze wygodniej.
... teraz się zastanawiam czemu na to nie wpadłem. Coś godnego polecenia?
@Plague_Doctor polubiła twoje zdjęcie
9 minut temu
Cinnamon Rooibos Chai, Buddha's Blend TO MUST HAVE, a ostatnio odkryłam też, że S'mores Chai to mój ulubieniec na deszczowe wieczory (#poeticaf). Albo śnieżne. W sumie jakiekolwiek. Po prostu jest dobra.
brałbym jak szop pracz karmę dla kotów. omg, ale mi się to światło podoba, czym robisz foty?
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
7 minut temu
A co to za reklama serialu? Ledwo bierzesz się za kanał na YT i już się sprzedajesz? :/ A tak na poważnie – jakie niewychodzenie z domu? Ja nadal czekam aż gdzieś się ze mną zabierzesz. Myślisz, że długo jeszcze pozostanę młody?
Bo piękny pozostanę już na zawsze. (メ▼_▼)
Bo piękny pozostanę już na zawsze. (メ▼_▼)
@ashley.hale polubiła twoje zdjęcie
10 minut temu
aaaaa, jesteś tak śliczny, że chętnie obejrzałabym ten serial razem z tobą. Oczywiście w Riverdale ♥ ♥ ♥
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: