▲▼
Strona 1 z 2 • 1, 2
l_bambi
Główna Plaża, Zachód Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 4,576
l_bambi Czasem zastanawiam się jak to działa, że moje piegi na jednym zdjęciu rzucają się w oczy jakby ktoś namazał je markerem, a na następnym są praktycznie niewidoczne. To chyba magia makijażu. O nie, czy ja właśnie się sprzedałem że daję sobie wysmarować twarz kosmetykami? Please show me some mercy. #photoshoot #thanks_matt #riverdalehs
l_bambi Czasem zastanawiam się jak to działa, że moje piegi na jednym zdjęciu rzucają się w oczy jakby ktoś namazał je markerem, a na następnym są praktycznie niewidoczne. To chyba magia makijażu. O nie, czy ja właśnie się sprzedałem że daję sobie wysmarować twarz kosmetykami? Please show me some mercy. #photoshoot #thanks_matt #riverdalehs
4 godziny temu
Gdzie Mike Tyson tho.
W domu oczywiście, nie chciałem go narażać na kilkugodzinne męczenie się na smyczy podczas gdy robili mi zdjęcia.
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
23 minuty temu
O nie, teraz już wiem, czemu Matt nie miał dla mnie czasu. No ale za to ujęcie mogę mu wybaczyć. Świetne zdjęcie. (・ωー)~♥
Dzięki Jake. Choć fakt, że zachowujecie się z moim kuzynem jakbyście byli zrośnięci ramionami nieco mnie przeraża.
Uważaj, bo z tą twarzą zostaniesz naszą częścią. Będziemy najprzystojniejszym Cerberem tego świata. Lol. (・ωー)~♥
...czy mogę odmówić? Zresztą daleko mi do waszych twarzy, nie oszukujmy się...
l_bambi
David's Tea, Centrum Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 4,231
l_bambi Testuję tumblrową rekomendację TEASTEEPERPAIGE - Cotton Candy z David's Tea, razem z @Sophie_Brook
#tea #davidstea #cottoncandy #awesome #taste #afternoon
l_bambi Testuję tumblrową rekomendację TEASTEEPERPAIGE - Cotton Candy z David's Tea, razem z @Sophie_Brook
#tea #davidstea #cottoncandy #awesome #taste #afternoon
17 godzin temu
Mówiłam, że jest dobra?!?!?!?!?! :U
... właśnie przeżywam ten dziwny moment, gdy zdaję sobie sprawę z tego że rozmawiałem z tobą w dwóch miejscach i kompletnie o tym nie wiedziałem!
Widzisz, a w obydwu miejscach nicki prawie takie same! XD Jednak ma się ten stealth 100. (ฅ・ิω・ิฅ)