▲▼
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
First topic message reminder :
fadeddream
West Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 1698
fadeddream Terenik z rana jak śmietana. #horse #passion #mylove #beach #gallop
fadeddream Terenik z rana jak śmietana. #horse #passion #mylove #beach #gallop
2 GODZINY TEMU
fadeddream
Liczba polubień: 3829
fadeddreamJeden z moich czterokopytnych promyczków dziś obchodzi swoje 20 urodziny! To naprawdę cudowne, kiedy zwierzęcy przyjaciel dotrzymuje ci kroku praktycznie odkąd sięgnąć pamięcią.
#passion #winter #bdayboy #blonde #love
fadeddreamJeden z moich czterokopytnych promyczków dziś obchodzi swoje 20 urodziny! To naprawdę cudowne, kiedy zwierzęcy przyjaciel dotrzymuje ci kroku praktycznie odkąd sięgnąć pamięcią.
#passion #winter #bdayboy #blonde #love
4 GODZINY TEMU
Proszę mu przekazać ode mnie marchewkę! Piękna bestia <33333
Przekazana, a za komplement ślicznie podziękował! :3
fadeddream
Liczba polubień: 5499
fadeddream W końcu trzeba wrzucić jakieś parszywe selfie, meh. I nie, krzyżyki na bluzie nie mają niczego sugerować.
#blonde #goldeneyes #photooftheday #pink #flamingoisbehindme
fadeddream W końcu trzeba wrzucić jakieś parszywe selfie, meh. I nie, krzyżyki na bluzie nie mają niczego sugerować.
#blonde #goldeneyes #photooftheday #pink #flamingoisbehindme
2 GODZINY TEMU
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
3 minuty temu
Zaczynam sądzić, że naprawdę jesteśmy stworzeni do tego teamu. Mamy nawet podobny kolor oczu, to nie może być przypadek, nawet jeśli to podejrzane.
@i'm.limited.edition Kto wie, może tak naprawdę jesteś moim zaginionym bratem. xd
@chaunceyxatwater polubił twoje zdjęcie
5 minut temu
OMG! Masz przepiękne oczy. W życiu takich nie widziałem :speak_no_evil: One są złote-złote czy tak naprawdę zależy od światła? Widziałem ludzi z oliwkowymi oczami, które wyglądały trochę żółto, ale ich przy Twoich to nic :heart_eyes:
@chaunceyxatwater Jaki słodziak, dziękuję! Ponoć takie złote-złote, ale no nieważne jaki kolor oczu, ważne żeby z nich dobrze patrzyło. XD
@fadeddream Bardzo dobrze patrzy. Świetne robisz zdjęcia :wink:
fadeddream
Liczba polubień: 4982
fadeddream Jak ja tu jeszcze ciemne włosy miałam. No i ciepełko, dużo ciepełka, a już w szczególności od tego bielucha Wintera.
#friends #passion #barebackriding #sunset #flashback
fadeddream Jak ja tu jeszcze ciemne włosy miałam. No i ciepełko, dużo ciepełka, a już w szczególności od tego bielucha Wintera.
#friends #passion #barebackriding #sunset #flashback
2 GODZINY TEMU
@teatimefella polubiła twoje zdjęcie
2 minuty temu
No i gdzie na konia na bosaka, babo. :/
@teatimefella Jak konieł mógł bez siodła to ja mogłam bez butów, o. C|
@Plague_Doctor polubiła twoje zdjęcie
9 minut temu
@sugarsugarsugar polubiła twoje zdjęcie
3 minuty temu
totalnie zazdroszczę jazdy konno. Jeszcze te niesamowite zdjęcia :c
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie
8 minut temu
O, o, o. Nie dość, że wrzuca jakieś flashbacki, to jeszcze tyłem. Ja nie wiem, jesteś niereformowalna. Jak mam cię potem poznać na ulicy, gdy już uskutecznimy spotkanie naszego teamu?
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: