▲▼
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
fadeddream
West Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 1698
fadeddream Terenik z rana jak śmietana. #horse #passion #mylove #beach #gallop
fadeddream Terenik z rana jak śmietana. #horse #passion #mylove #beach #gallop
2 GODZINY TEMU
mój boże, ale wielki ten koń, nie boisz się, że spadniesz przy takiej prędkości? ja po patrzeniu na to zdjęcie muszę spodnie zmienić. ale fota ładna!
Dziękuję! ♥ I sumie to działa tak, że im szybciej koń galopuje to tym mocniej chwytasz się nogami siodła, jakoś z automatu. xd Jeżeli ktoś szuka mocnej dawki adrenaliny z rana to polecam mocnoo.
A gdzie rozszerzona wersja z jeźdźcem w roli głównej? (・ωー)~☆
Nie chciałam psuć zdjęcia swoim ryjcem. XD
Wystarczyło powiedzieć, że nie masz. (¬、¬) W każdym razie w przyszłości powinnaś to naprawić. Jestem pewien, że zdjęciu to nie zaszkodzi.
Dobrze, zaufam twoim zapewnieniom i postaram się naprawić. |3
@i'm.limited.edition polubił twój komentarz
3 minuty temu
fadeddream
Riverdale City, Kanada
Liczba polubień: 2793
fadeddream Nie mam pomysłu na opis, dlatego pozostaje mi pożyczyć wam miłego dnia i poczujcie się obdarowani masą ravenowskiej miłości, buzi. ( ͡°з ͡°)
#photooftheday #girl #blonde #autumn #roof
fadeddream Nie mam pomysłu na opis, dlatego pozostaje mi pożyczyć wam miłego dnia i poczujcie się obdarowani masą ravenowskiej miłości, buzi. ( ͡°з ͡°)
#photooftheday #girl #blonde #autumn #roof
57 MINUT TEMU
@absolutelyanything polubił/polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Cudowny kadr, piękne widoki, śliczna ty! ♥♥♥
@nosatisfactionwithoutlove polubił/polubiła twoje zdjęcie
1 minutę temu
Sprzedasz nam jakieś tipy na zadbane włosy?
@absolutelyanything ♡♡♡
@nosatisfactionwithoutlove Eee no... mycie? XDD Jakoś bardzo się przy nich nie staram, zbyt leniwa jestem.
@i'm.limited.edition polubiłtwoje zdjęcie
7 minut temu
Widzę, że dotrzymałaś słowa. Bardzo dobrze. A ja jak zawsze okazałem się nieomylny. (メ▼_▼) Mam nadzieję, że nie przewiało cię na tym dachu. Jesień w Kanadzie potrafi dać w kość.
@i'm.limited.edition Ja zawsze dotrzymuję słowa. (=^_^=)
Akurat wtedy trafiłam na całkiem ciepły dzień, co aż mnie zdziwiło. Tęsknię za latem tak bardzo, meh.
Akurat wtedy trafiłam na całkiem ciepły dzień, co aż mnie zdziwiło. Tęsknię za latem tak bardzo, meh.
@kyannan polubił twoje zdjęcie
1 godzinę temu
Genialne zdjęcie. Twoja uroda zwala z nóg, Castlecrow.
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: