▲▼
Mam na Freyu jedną fabułę wolną, więc rzucam go tu. *stawia z kokardką na łbie*
NIEAKTUALNE.
Ja to bym w sumie wróciła do życia. Nie wiem, co się dzieje, nie wiem, czego chcę, ale jeśli ktoś coś przypadkiem chce, to ja chętnie przyjmę. Łapać na gg, może chociaż tam zauważę. W zamian oferujęwpierdol, długie czekanie na posty, możliwość przeprowadzenia najnudniejszej fabuły na świecie wspaniałą zabawę! C:
aktualne.
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
First topic message reminder :
Masz wolną fabułę i nie jesteś pewien co z tym zrobić? Ludzie w cb nie odpisują na wezwania, bądź wszyscy są już zajęci? Zgłoś się w tym temacie, z pewnością prędzej czy później ktoś inny z podobnym problemem zajrzy tu w poszukiwaniu towarzysza do pisania.
Masz wolną fabułę i nie jesteś pewien co z tym zrobić? Ludzie w cb nie odpisują na wezwania, bądź wszyscy są już zajęci? Zgłoś się w tym temacie, z pewnością prędzej czy później ktoś inny z podobnym problemem zajrzy tu w poszukiwaniu towarzysza do pisania.
NIEAKTUALNE.
Będę miał na Silverze jedną wolną fabułę — wszystko pozostaje do ustalenia na PW. Ponadto jeśli ktoś byłby chętny na wątek z przeszłości, to również nie pogardzę.
Aktualne
Chodźcie popisać z małym dresem, bo mam na nim dwie wolne fabuły i wielką ochotę coś nim napisać. Awanturniczy, więc zwada jak najbardziej. Gracz, więc CS tym bardziej. Ma słabość do dziewczyn i w głębi serca to fajny facet.
Ja to bym w sumie wróciła do życia. Nie wiem, co się dzieje, nie wiem, czego chcę, ale jeśli ktoś coś przypadkiem chce, to ja chętnie przyjmę. Łapać na gg, może chociaż tam zauważę. W zamian oferuję
Zapraszam serdecznie na fabułkę ze mną, na pewno będzie ciekawie ~
No chyba, że jesteś podpakowanym kolesiem typu gangsta. Tacy szczególnie działają mi nerwy więc ich nie przyjmę. A co.
Aktualne.
No chyba, że jesteś podpakowanym kolesiem typu gangsta. Tacy szczególnie działają mi nerwy więc ich nie przyjmę. A co.
Aktualne.
Chętnie popiszę coś na fabule, obecnie mam jedynie wątki w przeszłości, ale korci mnie, żeby postać wrzucić do teraźniejszości. Pomysłów mam wiele, choć przyznam, że lubię wspólnie wymyślać fabułę.
Zapraszam tych odważnych.
Zapraszam tych odważnych.
aktualne.
Wróciwszy z Syberii, poszukuję kogoś na fabułę! (´ー`) Charakter i wiek nie gra roli, bo Truskawka nikogo nie dyskryminuje i z dozą nieśmiałości chętnie każdego przyjmie (●´∀`●)
Wolne fabuły: 2/2
AKTUALNE
Wolne fabuły: 2/2
AKTUALNE
- Hejo. Poszukuję jakiejś fajnej osoby do popisania. c: Nie mam żadnych sprecyzowanych wymagań co do postaci, relacji i fabuły — wszystko byłoby do ustalenia na PW. Raczej preferuję luźne tempo odpisów, tak do trzech na tydzień, bo szkoła. Zapraszam. ♥ Nieaktualne.
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pozwolenia na tym forum: