▲▼
@blackwolf
@letmesleep
@blackwolf
@letmesleep
@WASZ NICKNAME
Strona 2 z 2 • 1, 2
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
RIVERDALE SCHOOL CHATROOM #1
Pią Mar 09, 2018 7:09 pm
Pią Mar 09, 2018 7:09 pm
First topic message reminder :
Chatroom utworzony dla wszystkich uczniów i absolwentów Riverdale. Chcesz znaleźć drugą osobę do projektu, nie pamiętasz co było zadane, planujesz wpadnięcie w odwiedziny po długim czasie, a może zwyczajnie chcesz sobie porozmawiać z innymi? To miejsce dla ciebie!
Każdy z uczestników może wybrać jeden z dostępnych stylów. Co jakiś czas będą dodawane nowe. Pamiętajcie, że w chatroomie piszecie jako postacie, a nie użytkownicy!
Najaktywniejsi użytkownicy będą dostawali wyższe rangi. Ranga startowa to "Newbie".
@WASZ NICKNAME
@WASZ NICKNAME
@WASZ NICKNAME
@WASZ NICKNAME
@WASZ NICKNAME
Chatroom utworzony dla wszystkich uczniów i absolwentów Riverdale. Chcesz znaleźć drugą osobę do projektu, nie pamiętasz co było zadane, planujesz wpadnięcie w odwiedziny po długim czasie, a może zwyczajnie chcesz sobie porozmawiać z innymi? To miejsce dla ciebie!
Każdy z uczestników może wybrać jeden z dostępnych stylów. Co jakiś czas będą dodawane nowe. Pamiętajcie, że w chatroomie piszecie jako postacie, a nie użytkownicy!
Najaktywniejsi użytkownicy będą dostawali wyższe rangi. Ranga startowa to "Newbie".
[STYL 1] SIMPLE_DARK
@WASZ NICKNAME
TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.
- Spoiler:
- Kod stylu SIMPLE_DARK
- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 370px;">
[img]http://s2.ifotos.pl/img/Simple-Da_qnnaphq.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 165px; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=#272727][size=10][b]@WASZ NICKNAME[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 102px; height: 152px; margin-top: -28px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WSTAWIACIE OBRAZEK 102x152px[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; margin-top: -148px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #272727; overflow: auto;"><div style="margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
[STYL 2] PASTEL_PINK
@WASZ NICKNAME
TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.
- Spoiler:
- Kod stylu PASTEL_PINK
- Kod:
[img]http://s2.ifotos.pl/img/Pastelpng_qnnapxn.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 165px; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=#af9ad5][size=10][b]@WASZ NICKNAME[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 102px; height: 152px; margin-top: -28px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WSTAWIACIE OBRAZEK 102x152px[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; margin-top: -148px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #fff; overflow: auto; "><div style="margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; color: #af9ad5;">TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
[STYL 3] TEA_LOVER
@WASZ NICKNAME
TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.
- Spoiler:
- Kod stylu TEA_LOVER
- Kod:
[img]http://s2.ifotos.pl/img/TeaLoverp_qnnapsp.png[/img]
[color=#878d81][size=10][b]@WASZ NICKNAME[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; margin-top: -148px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #fff; overflow: auto;"><div style="margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; color: #878d81;">TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
[STYL 4] CRAZY_PUSHEEN
@WASZ NICKNAME
TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.
- Spoiler:
- Kod stylu CRAZY_PUSHEEN
- Kod:
[img]http://s5.ifotos.pl/img/CrazyPush_qnnarhs.png[/img]
[color=#fdf3ea][size=10][b]@WASZ NICKNAME[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; margin-top: -148px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #f9f0e7; overflow: auto;"><div style="margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; color: #bca697;">TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
[STYL 5] TYPICAL_GRAY
@WASZ NICKNAME
TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.
- Spoiler:
- Kod stylu TYPICAL_GRAY
- Kod:
[img]http://s5.ifotos.pl/img/Typical-G_qnnaxsr.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 165px; text-align: justify; font-family: Verdana;">[color=#cccccc][size=10][b]@WASZ NICKNAME[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; margin-top: -148px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #ffffff; overflow: auto;"><div style="margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; color: #cccccc;">TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Mercury Black
Re: RIVERDALE SCHOOL CHATROOM #1
Nie Mar 11, 2018 5:59 pm
Nie Mar 11, 2018 5:59 pm
@blackwolf
Ha, uważaj bo niedługo się okaże że kompletnie nie będziesz w stanie się ode mnie uwolnić. To co będziesz czytał to już tylko i wyłącznie twoja decyzja. Rzecz jasna jeśli nie będziesz czytał moich wiadomości to śpisz na kanapie. A tak właściwie to nie ja cię tutaj przyprowadziłem. Zostałeś zaproszony automatycznie jako absolwent Riverdale. Możesz poczuć się znowu przystojny i młody, bo teraz to już jesteś tylko przystojny.
Alan Hayden Paige
Fresh Blood Lost in the City
Nie Mar 11, 2018 6:10 pm
Nie Mar 11, 2018 6:10 pm
@letmesleep
Twoja kanapa pomieści 15 osób. Pewnie nawet gdybym chciał, nie obudziłbym się z obolałym karkiem. Ale jak sam przyznałeś, jestem przystojny, więc szkoda byłoby mnie tam wyrzucić.
Mercury Black
Nie Mar 11, 2018 6:45 pm
Nie Mar 11, 2018 6:45 pm
@blackwolf
Tylko 15? Jesteś pewien, że nie pomyliłeś domów?
Alan Hayden Paige
Fresh Blood Lost in the City
Nie Mar 11, 2018 8:28 pm
Nie Mar 11, 2018 8:28 pm
@letmesleep
Nieprawda. Po prostu nie liczę miejsca, którego potrzeba, żebym ułożył się wygodnie. To strefa bez dodatkowych osób.
@WASZ NICKNAME
Cześć i czołem, kluski z makaronem. Ostatnio drużyna wykruszyła mi się na treningach. Byłby ktoś chętny do gry w siatkówkę? Po zajęciach chętnie wyskoczę na poszukiwania pokemonów. Mam Raquaze na 89 poziomie, wszystkie staty full. Co do siatkówki, chętnie spotkam się po szkole. Czy jakaś miła dziewczyna oprowadziłaby mnie po kampusie? Wróciłem z wyjazdu i bardzo wiele pozmieniało się za ten czas, kiedy mnie nie było.
Czółeczko Rysie-ptysie!
Czółeczko Rysie-ptysie!
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: