▲▼
@teatimefella
@l_leistershire
@blilith
@jason_fuji05
@blackwolf
@i♥black
@letmesleep
@blackwolf
@teatimefella
@blilith
@teatimefella
@blilith
@letmesleep
@teatimefella
Strona 1 z 2 • 1, 2
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
RIVERDALE SCHOOL CHATROOM #1
Pią Mar 09, 2018 7:09 pm
Pią Mar 09, 2018 7:09 pm
Chatroom utworzony dla wszystkich uczniów i absolwentów Riverdale. Chcesz znaleźć drugą osobę do projektu, nie pamiętasz co było zadane, planujesz wpadnięcie w odwiedziny po długim czasie, a może zwyczajnie chcesz sobie porozmawiać z innymi? To miejsce dla ciebie!
Każdy z uczestników może wybrać jeden z dostępnych stylów. Co jakiś czas będą dodawane nowe. Pamiętajcie, że w chatroomie piszecie jako postacie, a nie użytkownicy!
Najaktywniejsi użytkownicy będą dostawali wyższe rangi. Ranga startowa to "Newbie".
@WASZ NICKNAME
@WASZ NICKNAME
@WASZ NICKNAME
@WASZ NICKNAME
@WASZ NICKNAME
Każdy z uczestników może wybrać jeden z dostępnych stylów. Co jakiś czas będą dodawane nowe. Pamiętajcie, że w chatroomie piszecie jako postacie, a nie użytkownicy!
Najaktywniejsi użytkownicy będą dostawali wyższe rangi. Ranga startowa to "Newbie".
[STYL 1] SIMPLE_DARK
@WASZ NICKNAME
TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.
- Spoiler:
- Kod stylu SIMPLE_DARK
- Kod:
[center]<div style="width:400px; height: 370px;">
[img]http://s2.ifotos.pl/img/Simple-Da_qnnaphq.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 165px; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=#272727][size=10][b]@WASZ NICKNAME[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 102px; height: 152px; margin-top: -28px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WSTAWIACIE OBRAZEK 102x152px[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; margin-top: -148px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #272727; overflow: auto;"><div style="margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px;">TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
[STYL 2] PASTEL_PINK
@WASZ NICKNAME
TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.
- Spoiler:
- Kod stylu PASTEL_PINK
- Kod:
[img]http://s2.ifotos.pl/img/Pastelpng_qnnapxn.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 165px; text-align: justify; font-family: Verdana;">
[color=#af9ad5][size=10][b]@WASZ NICKNAME[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 102px; height: 152px; margin-top: -28px; margin-left: -238px;">[img]TUTAJ WSTAWIACIE OBRAZEK 102x152px[/img]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; margin-top: -148px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #fff; overflow: auto; "><div style="margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; color: #af9ad5;">TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
[STYL 3] TEA_LOVER
@WASZ NICKNAME
TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.
- Spoiler:
- Kod stylu TEA_LOVER
- Kod:
[img]http://s2.ifotos.pl/img/TeaLoverp_qnnapsp.png[/img]
[color=#878d81][size=10][b]@WASZ NICKNAME[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; margin-top: -148px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #fff; overflow: auto;"><div style="margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; color: #878d81;">TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
[STYL 4] CRAZY_PUSHEEN
@WASZ NICKNAME
TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.
- Spoiler:
- Kod stylu CRAZY_PUSHEEN
- Kod:
[img]http://s5.ifotos.pl/img/CrazyPush_qnnarhs.png[/img]
[color=#fdf3ea][size=10][b]@WASZ NICKNAME[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; margin-top: -148px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #f9f0e7; overflow: auto;"><div style="margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; color: #bca697;">TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
[STYL 5] TYPICAL_GRAY
@WASZ NICKNAME
TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.
- Spoiler:
- Kod stylu TYPICAL_GRAY
- Kod:
[img]http://s5.ifotos.pl/img/Typical-G_qnnaxsr.png[/img]
<div style="width: 235px; height: auto; margin-top: -294px; margin-left: 165px; text-align: justify; font-family: Verdana;">[color=#cccccc][size=10][b]@WASZ NICKNAME[/b][/size][/color]</div>
<div style="width: 215px; min-height: 50px; max-height: 200px; margin-top: -148px; margin-left: 158px; font-size: 10px; position: absolute; text-align: justify; background-color: #ffffff; overflow: auto;"><div style="margin-left: 10px; margin-right: 10px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; color: #cccccc;">TEKST WASZEJ WIADOMOŚCI.</div></div></div>[/center]
Sheridan Kenneth Paige
The Writers Alter Universe
Re: RIVERDALE SCHOOL CHATROOM #1
Pią Mar 09, 2018 7:14 pm
Pią Mar 09, 2018 7:14 pm
@teatimefella
No elo, żuki. Piszę, bo w sumie ogarnęłam trochę wolnego czasu i gdyby ktoś potrzebował korków z angielskiego, hiszpańskiego albo muzyki, to można pisać prywatnie. :U
@l_leistershire
Szukam osoby do wspólnego projektu. Temat brzmi: "Mit o Prometeuszu i jego literackie przetworzenia. Porównaj różne jego realizacje w wybranych utworach". Zależy mi na sprawnym wykonaniu go, więc gdyby ktoś miał czas w ciągu kilku następnych dni, by do niego przysiąść...
Bianca Chavarría
Fresh Blood Lost in the City
Pią Mar 09, 2018 11:20 pm
Pią Mar 09, 2018 11:20 pm
@blilith
Hej! Tak tylko na marginesie - jeżeli będziecie potrzebować jakiejkolwiek pomocy związanej z czatem - zgłoście się do mnie albo do Merca. Jesteśmy tu, aby wam pomóc. Zgadzasz się ze mną, Panie Przewodniczący? ^3^
[JOKER] B4QS4TSU
Sob Mar 10, 2018 1:09 am
Sob Mar 10, 2018 1:09 am
@jason_fuji05
@blilith Może nie do końca związane z czatem, ale skoro jesteś tu pomocną jednostką - orientujesz się do której godziny czynny jest dziekanat w dni powszednie?
Mercury Black
Nie Mar 11, 2018 12:02 am
Nie Mar 11, 2018 12:02 am
@blackwolf
@jason_fuji05 W dni powszednie dziekanat jest czynny od godziny 10 do 18. W razie czego zawsze możesz zadzwonić i umówić się telefonicznie na wizytę, by uniknąć czekania w kolejce.
@blilith Z kim mam do czynienia? Wybacz zawsze mam problem z rozpoznawaniem ludzi na czatach, nigdy nie wiem kto używa własnych zdjęć, a kto po prostu chowa się pod obrazkiem z internetu.
@blilith Z kim mam do czynienia? Wybacz zawsze mam problem z rozpoznawaniem ludzi na czatach, nigdy nie wiem kto używa własnych zdjęć, a kto po prostu chowa się pod obrazkiem z internetu.
Alan Hayden Paige
Nie Mar 11, 2018 10:26 am
Nie Mar 11, 2018 10:26 am
@i♥black
Nie mów, że znów grzebałeś w moim telefonie, Black.
Alan Hayden Paige
Nie Mar 11, 2018 10:30 am
Nie Mar 11, 2018 10:30 am
@letmesleep
Zrobiłeś to. Ale to nadal całkiem niezłe zdjęcie.
Mercury Black
Nie Mar 11, 2018 12:30 pm
Nie Mar 11, 2018 12:30 pm
@blackwolf
Nick też był doskonały, nie mam pojęcia czemu go zmieniłeś.
Sheridan Kenneth Paige
Nie Mar 11, 2018 1:13 pm
Nie Mar 11, 2018 1:13 pm
@teatimefella
@letmesleep A miałeś taki boski nick XDDDD
Bianca Chavarría
Nie Mar 11, 2018 1:14 pm
Nie Mar 11, 2018 1:14 pm
@blilith
@jason_fuji05 Merc już wszystko wyjaśnił, nic dodać, nic ująć xD
@blackwolf Ja jestem Maciek, z Zadupia!
A tak na poważnie: Chyba jesteśmy jedynymi członkami samorządu, którzy się nie obijają... Dziwię się, że mnie nie pamiętasz ;C
@blackwolf Ja jestem Maciek, z Zadupia!
A tak na poważnie: Chyba jesteśmy jedynymi członkami samorządu, którzy się nie obijają... Dziwię się, że mnie nie pamiętasz ;C
Sheridan Kenneth Paige
Nie Mar 11, 2018 1:23 pm
Nie Mar 11, 2018 1:23 pm
@teatimefella
@blilith Ogólnie ciężko kogoś poznać po anonkowym nickname. :U
Bianca Chavarría
Nie Mar 11, 2018 2:16 pm
Nie Mar 11, 2018 2:16 pm
@blilith
teatimefella raczej widać wszystko po zdjęciu - nikt na ogół nie podszywa się pod Youtuberkę, która była anorektyczką ^^" Ludzie lubią kłamać, ale zazwyczaj nie podają się za kogoś, kto jest wbrew ich ideałom. A wychudzona sylwetka z dziecięcymi rysami twarzy do nich nie należy.
Alan Hayden Paige
Nie Mar 11, 2018 4:55 pm
Nie Mar 11, 2018 4:55 pm
@letmesleep
To takie przygotowanie. Może przy odpowiedniej okazji będziesz bardziej chętny, gdy nie będziesz widział tego za każdym razem, gdy coś tu napiszę.
O rany, tu są gify.
A teraz wyjaśnij mi, czemu przyprowadziłeś mnie w to dziwne miejsce, w którym ludzie chwalą się swoją osobowością i problemami? Mam się jakoś do tego ustosunkować czy mogę nie zwracać uwagi?
@teatimefella I bez niego jestem boski.
O rany, tu są gify.
A teraz wyjaśnij mi, czemu przyprowadziłeś mnie w to dziwne miejsce, w którym ludzie chwalą się swoją osobowością i problemami? Mam się jakoś do tego ustosunkować czy mogę nie zwracać uwagi?
@teatimefella I bez niego jestem boski.
Sheridan Kenneth Paige
Nie Mar 11, 2018 5:46 pm
Nie Mar 11, 2018 5:46 pm
@teatimefella
@blilith Pozwolę sobie zrezygnować z komentarza.
@letmesleep Mhm. Sure thing. XD
@letmesleep Mhm. Sure thing. XD
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: