▲▼
First topic message reminder :
teatimefella
Vancouver, British Columbia
Liczba polubień: 813
teatimefella Ten moment kiedy musisz ruszyć się na kolację z potencjalnym managerem, ale on zarządza dzień bez stanika. #chase #cats #british_longhair #zabijsiekocie #catownersproblems
teatimefella Ten moment kiedy musisz ruszyć się na kolację z potencjalnym managerem, ale on zarządza dzień bez stanika. #chase #cats #british_longhair #zabijsiekocie #catownersproblems
23 godziny temu
- Kod komentarza:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@teatimefella</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
Jak zaczniesz wrzucać zdjęcia spod prysznica chica to przestanę cię followować.
@cactus_en_sombrero kuszące, ale pod prysznicem nie mogę siedzieć w ubraniach, w pustej wannie już tak. :UUUU
Czemu nie, faceci codziennie wertują internet w poszukiwaniu dziewczyn pod prysznicem z ubraniami przyklejającymi im się do ciała. Instagram jest tego pełny.
Nie żebym sam przeglądał.
...ty kolczasty chwaście. Bo zrobię się zazdrosna i usunę te zdjęcia, które miałeś dostać prywatnie.
@Plague_Doctor polubiła twoje zdjęcie
7 minut temu
Ej odkaktusuj się, to ja tu robię pokazy zazdrości, że moja znajoma się (nie)rozbiera do sesji! Wszystko byś zagarniała dla siebie. :/
teatimefella
Ottawa, ON, Canada
Liczba polubień: 123,232
teatimefella Globalne ocieplenie to kupa, żeby w Kanadzie nie padał śnieg do czerwca, no wtf. Przynajmniej lodziarnie są otwarte. Wracam za parę dni, BC <3 #skpaige #sheridanpaige #picoftheday #ottawa #ontarioprovince
teatimefella Globalne ocieplenie to kupa, żeby w Kanadzie nie padał śnieg do czerwca, no wtf. Przynajmniej lodziarnie są otwarte. Wracam za parę dni, BC <3 #skpaige #sheridanpaige #picoftheday #ottawa #ontarioprovince
2 godziny temu
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
10 sekund temu
AAAA, JAKA TY JESTEŚ PIĘKNA <3
@zjedzmniealeniecalego hyyyy, dziękuję, tajemniczy kotoburgerze /)////(\
teatimefella
Riverdale City, BC, Canada
Liczba polubień: 213,232
teatimefella Wracam do domu, kończy mi się herbata, a ta paskuda @lambgeedeltah robi sobie ze mnie jaja, że pierwsze co robię w domu, to zakupy. Są rzeczy ważne i ważniejsze, ok? :"/ A herbata jest poza skalą. #skpaige #sheridanpaige #picoftheday #davidstea #shopping #homesweethome
teatimefella Wracam do domu, kończy mi się herbata, a ta paskuda @lambgeedeltah robi sobie ze mnie jaja, że pierwsze co robię w domu, to zakupy. Są rzeczy ważne i ważniejsze, ok? :"/ A herbata jest poza skalą. #skpaige #sheridanpaige #picoftheday #davidstea #shopping #homesweethome
2 godziny temu
@zjedzmniealeniecalego polubił twoje zdjęcie
3 minuty temu
Nawet w wersji domowej wyglądasz olśniewająco <3
@esther.the.cactus.physio polubiła twoje zdjęcie
2 minuty temu
Bez herbaty nie da się żyć! Niech się wypcha, co za smutny człowiek :/
@zjedzmniealeniecalego weź, bo się nigdy nie przestanę rumienićććć
@esther.the.cactus.physio Gee to zrzędliwa baba, nic nie poradzisz :"/
@esther.the.cactus.physio Gee to zrzędliwa baba, nic nie poradzisz :"/
Twoje poduszki to absolutny must have.
Niektóre z Etsy, niektóre (te najprostsze ofc xD) zrobiłam sama jak miałam fazę na rękodzieło. Podrzucę Ci linki do sklepów, które pamiętam, jedna dziewczyna jest nawet z BC, więc szybko i tanio idzie <333
Pozwolenia na tym forum: