▲▼
First topic message reminder :
teatimefella
Vancouver, British Columbia
Liczba polubień: 813
teatimefella Ten moment kiedy musisz ruszyć się na kolację z potencjalnym managerem, ale on zarządza dzień bez stanika. #chase #cats #british_longhair #zabijsiekocie #catownersproblems
teatimefella Ten moment kiedy musisz ruszyć się na kolację z potencjalnym managerem, ale on zarządza dzień bez stanika. #chase #cats #british_longhair #zabijsiekocie #catownersproblems
23 godziny temu
- Kod komentarza:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@teatimefella</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
Ty jesteś poza listą, kolego, więc już nie narzekaj :'/
No chyba że. W takim wypadku masz szczęście. Odbrażam się.
@kyannan polubił twoje zdjęcie
2 sekundy temu
teatimefella
RDC, British Columbia
Liczba polubień: 5,737
teatimefella Święta, święta, a kto czai sie na cyfrową wersję 'Washed Out'? Już jutro rano pojawi się na Google Music, iTunes, BandCamp i Spotify. ♥ Fizyczne kopie będziecie mogli nabyć - uwaga, fanfary - 9 stycznia, gdzie polecam wpaść do pewnego tajemniczego miejsca w Riverdale City, gdzie osobiście będę podpisywać wszystkie płyty. ;3333333 Nawrzucam hintów co do współrzędnych w postach i tweetach. #skpaige #sheridanpaige #washedoutsingle #outinliterallyhours
teatimefella Święta, święta, a kto czai sie na cyfrową wersję 'Washed Out'? Już jutro rano pojawi się na Google Music, iTunes, BandCamp i Spotify. ♥ Fizyczne kopie będziecie mogli nabyć - uwaga, fanfary - 9 stycznia, gdzie polecam wpaść do pewnego tajemniczego miejsca w Riverdale City, gdzie osobiście będę podpisywać wszystkie płyty. ;3333333 Nawrzucam hintów co do współrzędnych w postach i tweetach. #skpaige #sheridanpaige #washedoutsingle #outinliterallyhours
24minuty temu
a czy ja jako dziecko specjalnej troski dostanę dokładne położenie? bice mnie bolą od nadmiernego kołowania, a chciałbym autograf od gwiazdy takiego formatu :C no i będę miał czym torturować sąsiadów
Dowiesz się z całą resztą, więc cichaj, małpo. Spokojnie ♥
@kyannan polubił twoje zdjęcie
10 sekund temu
Liczę na jakiś kreatywny autograf, gwiazdeczko. Będę stalkował te twoje social media dzień i noc.
Boję się używać translatora, żeby przerzucić to na koreański, więc: twojeżyczeniejestdlamnierozkazem.
Ziom.
Ziom.
teatimefella
RDC, British Columbia
Liczba polubień: 109,007
teatimefella Throwback Thursday, co z tego, że mamy poniedziałek #skpaige #sheridanpaige #trevorthehusky #dogger #siberianhusky #throwbackthursday
teatimefella Throwback Thursday, co z tego, że mamy poniedziałek #skpaige #sheridanpaige #trevorthehusky #dogger #siberianhusky #throwbackthursday
2 godziny temu
Najsłodsze zdjęcie na całym Instagramie! :dog:
Awww, weź, bo nawet Trevor merdnął ogonem na ten komplement!
@fadeddream polubiła twoje zdjęcie
12 minut temu
Totalne słodziaki. Weź go tam wytarmoś za uszkiem ode mnie.
⁄(⁄ ⁄•⁄ω⁄•⁄ ⁄)⁄
Trevor odtarmoszowuje. XDDDD
Trevor odtarmoszowuje. XDDDD
JAKI STARY, WŁOCHATY PRYK. I piesek też fajny C:
@toohotforyou polubił twoje zdjęcie
22 minuty temu
słuchaj, mam wizję. Widzę to tak: ty, ja, Trevor, mój husky Dude i wspólne wyjście do parku. Chyba nieźle to rozkminiłem, cnie?
Pozwolenia na tym forum: