▲▼
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
First topic message reminder :
puffy_neko
Enterbrain Inc., Tokyo
Liczba polubień: 13,456
puffy_neko Dostałam właśnie parę zdjęć ze swojej sesji dla @famitsu. To uczucie kiedy specjalnie ucięli ci grzywkę, bo tak im pasowało. (´・ω・`) #famitsu #gamurgurl #enterbrain
puffy_neko Dostałam właśnie parę zdjęć ze swojej sesji dla @famitsu. To uczucie kiedy specjalnie ucięli ci grzywkę, bo tak im pasowało. (´・ω・`) #famitsu #gamurgurl #enterbrain
10 godzin temu
- Kod komentarza:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@puffy_neko</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
kyannan @puffy_neko Zapowiada się fantastycznie, jak zawsze! Swoją prenumeratę już mam, więc czekam aż kurier zapuka do mnie do drzwi ㅋㅋㅋ
puffy_neko @kyannan Czasem boję się, że Ty prenumerujesz wszystko, w czym mogłabym się pojawić. (`〇Д〇)
sweet_obssession @puffy_neko Wcale się nie dziwię, sama prenumeruję wszystko co się da ♡♡♡♡♡♡
puffy_neko
Riverdale City, British Colombia
Liczba polubień: 10.902
puffy_neko Miau :3 #cat #calico #purringmachine #kawaii
puffy_neko Miau :3 #cat #calico #purringmachine #kawaii
3 godziny temu
- Kod komentarza:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@puffy_neko</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
xchessy69x @puffy_neko jaki fluffer ♥ pasuje Ci do nicku!
@i'm.limited.edition polubił twoje zdjęcie ♥ 32 minuty temu
i'm.limited.edition @puffy_neko Drapałbym.
puffy_neko @xchessy69x Pewnie jak się zastanowić, to stąd wzięłam tę nazwę! o:
@i'm.limited.edition Pewnie by się dała za jakąś mysz z kocimiętką, wwwww
@i'm.limited.edition Pewnie by się dała za jakąś mysz z kocimiętką, wwwww
puffy_neko
Tokyo, Japan
Liczba polubień: 124 730
puffy_neko Wrześniowe wydanie japońskiego magazynu MORE będzie zawierało parę moich zdjęć, jeeeeeeej! :3333 Jeśli macie chęć i możliwość złapać jeden egzemplarz we własne łapki, zapraszam, wwwww. #asiangirl #japanese #cute #musicalinstruments #kawaii #potd #amakawa_mio #photoshoot #modelling
puffy_neko Wrześniowe wydanie japońskiego magazynu MORE będzie zawierało parę moich zdjęć, jeeeeeeej! :3333 Jeśli macie chęć i możliwość złapać jeden egzemplarz we własne łapki, zapraszam, wwwww. #asiangirl #japanese #cute #musicalinstruments #kawaii #potd #amakawa_mio #photoshoot #modelling
Godzinę temu
- Kod komentarza:
- Kod:
sugarbomb99 @puffy_neko Co za cudny pin up outfit! B O M B A. Kupiłam to wydanie magazynu ze względu na Ciebie!
puffy_neko
MAEUM/마음
Liczba polubień: 126.834
puffy_neko フランス、かっけ! 最高のバケーションでした!!ヨーロッパの美少年たちが、 ”電話番後なんですか?”って、恥ずかしい!!くぁwせdrftgyふじこlp #paris #sakuralatte #maeumcafe #마음
puffy_neko フランス、かっけ! 最高のバケーションでした!!ヨーロッパの美少年たちが、 ”電話番後なんですか?”って、恥ずかしい!!くぁwせdrftgyふじこlp #paris #sakuralatte #maeumcafe #마음
6 godzin temu
- Kod komentarza:
- Kod:
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: