▲▼
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
First topic message reminder :
puffy_neko
Enterbrain Inc., Tokyo
Liczba polubień: 13,456
puffy_neko Dostałam właśnie parę zdjęć ze swojej sesji dla @famitsu. To uczucie kiedy specjalnie ucięli ci grzywkę, bo tak im pasowało. (´・ω・`) #famitsu #gamurgurl #enterbrain
puffy_neko Dostałam właśnie parę zdjęć ze swojej sesji dla @famitsu. To uczucie kiedy specjalnie ucięli ci grzywkę, bo tak im pasowało. (´・ω・`) #famitsu #gamurgurl #enterbrain
10 godzin temu
- Kod komentarza:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@puffy_neko</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
puffy_neko
Baxter Design, Vancouver
Liczba polubień: 14,592
puffy_neko Już niedługo biorę udział w sesji do lookbooku drugiej autorskiej kolekcji mojej dobrej znajomej @freckledgingerbread, więc czemu by nie przypomnieć lookbooku pierwszej kolekcji - Pastel Milkyway - w którym udało mi się załapać na jedno zdjęcie~♥ Na zdjęciu także @diana_potter, musicie przejrzeć jej pozostałe sesje, definitywnie! #modelling #laylabaxter #baxterdesign #pastelmilkywaycollection #winterfashion2017 #lolitafashion #lolita #kawaii
puffy_neko Już niedługo biorę udział w sesji do lookbooku drugiej autorskiej kolekcji mojej dobrej znajomej @freckledgingerbread, więc czemu by nie przypomnieć lookbooku pierwszej kolekcji - Pastel Milkyway - w którym udało mi się załapać na jedno zdjęcie~♥ Na zdjęciu także @diana_potter, musicie przejrzeć jej pozostałe sesje, definitywnie! #modelling #laylabaxter #baxterdesign #pastelmilkywaycollection #winterfashion2017 #lolitafashion #lolita #kawaii
3 godziny temu
- Kod komentarza:
- Kod:
<div style="background-color: #FFFFFF; width: 420px; height: auto; padding: 2px; text-align: left; margin-top: 0px; color: #353535;"><span style="font-size: 10px; line-height: normal;"><font color="#115688"><b>[font=Arial]nick komentującego[/font]</b> </font><font color="#2172af">@puffy_neko</font> <font color="#595959">TREŚĆ KOMENTARZA</font></span></div>
boohoobun @puffy_neko jak uroczo ♥
kyannan @puffy_neko Twoje sesje nigdy mi się nie znudzą.
puffy_neko @boohoobun Dziękuję bardzo ♥ :3
@kyannan Dzięki, www~. Layla nie ma problemu z udostępnianiem zdjęć z sesji, bo wszystkie i tak będą na stronie Baxterów, więc pewnie podrzucę link jak tylko wszystko będzie na miejscu~!
@kyannan Dzięki, www~. Layla nie ma problemu z udostępnianiem zdjęć z sesji, bo wszystkie i tak będą na stronie Baxterów, więc pewnie podrzucę link jak tylko wszystko będzie na miejscu~!
puffy_neko
Vancouver, British Columbia
Liczba polubień: 986
puffy_neko Ten moment kiedy nie wiesz za co przebrać się na bal halloweenowy, więc wkładasz perukę i wciskasz w nią gałązki.
Może powinnam zostać wróżką. :< #treehoomen #halloween2017 #whatdoidoqq
puffy_neko Ten moment kiedy nie wiesz za co przebrać się na bal halloweenowy, więc wkładasz perukę i wciskasz w nią gałązki.
Może powinnam zostać wróżką. :< #treehoomen #halloween2017 #whatdoidoqq
Godzinę temu
- Kod komentarza:
- Kod:
kyannan @puffy_neko Jest strój jest wspaniały! Jak będziesz potrzebowała jakiejś papugi dla urozmaicenia stroju to daj znać.
puffy_neko @kyannan Jeszcze nie wiem, czy będę używała tego pomysłu. Ale gdybym się zdecydowała, dam Ci znać~♥
boohoobun @puffy_neko ale świetne ♥ Bardzo kreatywne, podoba mi się o3o
puffy_neko @boohoobun Dziękuję~♥ Te gałązki są trochę ciężkie, ale da się nosić~.
puffy_neko
Baxter Design, Vancouver
Liczba polubień: 3,420
puffy_neko Część sesji zaliczona, pora sunąć na bal halloweenowy ♥ #baxterdesign #laylabaxter #lolita #winterfashion2017 #riverween
puffy_neko Część sesji zaliczona, pora sunąć na bal halloweenowy ♥ #baxterdesign #laylabaxter #lolita #winterfashion2017 #riverween
4 godziny temu
- Kod komentarza:
- Kod:
puffy_neko
Vancouver, British Columbia
Liczba polubień: 80,352
puffy_neko Kiedy twój kot wygląda jak rasowy Zgredek, a ty bezczelnie to wykorzystujesz. #calicocat #calico #cats_of_instagram #photooftheday #dobby
puffy_neko Kiedy twój kot wygląda jak rasowy Zgredek, a ty bezczelnie to wykorzystujesz. #calicocat #calico #cats_of_instagram #photooftheday #dobby
4 godziny temu
- Kod komentarza:
- Kod:
@jason_fuji05 @puffy_neko Jego mina jest przekomiczna wwwww (灬º 艸º灬) Swoją drogą, ma wspaniałe umaszczenie!
@kyannan @puffy_neko Pfft. Mina tego kota absolutnie wygrała wszystko.
puffy_neko @jason_fuji05 Dziękuję! Wiedziałeś, że koty z takim umaszczeniem - calico - przynoszą szczęście? I bardzo, baaardzo rzadko zdarzają się samce przez... coś tam, geny, cooooś tam? (´・ω・`)
@kyannan wwwww, あんがと ♥♥♥
@kyannan wwwww, あんがと ♥♥♥
puffy_neko
Tokyo, Japan
Liczba polubień: 13,456
puffy_neko Dziękuję @nylonjapan za zaproszenie mnie na sesję do przyszłego numeru. Parę zdjęć w ramach sneak peeku! #nylonjapan #fashion #japanesegirl #kawaii
puffy_neko Dziękuję @nylonjapan za zaproszenie mnie na sesję do przyszłego numeru. Parę zdjęć w ramach sneak peeku! #nylonjapan #fashion #japanesegirl #kawaii
3 godziny temu
- Kod komentarza:
- Kod:
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: