Garik
Garik
Fresh Blood Lost in the City
Что?
Sob Cze 17, 2017 11:35 pm
First topic message reminder :

Telefon 1 - przedpotopowa Nokia

Telefon 2 - Iphone

Oba mają ustawione wibracje na dzwonek i wiadomości.

Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Re: Что?
Pią Lut 02, 2018 10:27 pm
- Emm… Taaaak. Dokładnie to roczny. - odchrząknął – Mojego aktu? No widzisz… Już mam pomysł na prezent z okazji twoich urodzin. - zaśmiał się. - Wiem, że nie powinienem pić. Pilnuje się, nie martw się. Nie ma o co. - westchnął cicho. Nie wracał do tematu Carlosa. Ich sprawa. Nie będzie się mieszał. - A ty jak się czujesz? W sensie… Wiesz…
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Pią Lut 02, 2018 10:50 pm
- Tak, porozmawiam z nim kiedyś o mieszkaniu. A co do tego aktu... No przecież żartuję, błagam cię… Mam jeszcze resztki godności! - westchnął cicho. - I jakie ty masz nasze zdjęcia, co? - zaśmiał się – To dobrze. Pamiętaj, że jakby coś się działo masz dzwonić, a najlepiej wtedy przyjedź. Zawsze jest tu dla ciebie miejsce, jasne?
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Pią Lut 02, 2018 11:12 pm
- Tak, wiem… Pisz, dzwoń cokolwiek będziesz chciał… I na pewno upomnę się, gdy będę chciał przyjechać. - westchnął cicho – Dzięki. Zadzwoń też kiedyś do Carlosa. Będzie mu miło. Trzymaj się i miłego dnia Garik.
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Nie Lut 04, 2018 4:35 pm
Proszę nie odbieraj. Błagam, błagam, błag- Kurwa.
- Ekhm… Cześć Garik. - odchrząknął cicho. - Jesteś w domu?
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Nie Lut 04, 2018 4:40 pm
- Tak, tak... Wszystko w porządku. - wciągnął głęboko powietrze. - Bo wieeesz... Właściwie dzwonię w innej sprawie.
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Nie Lut 04, 2018 4:52 pm
- No więc... - zacisnął szczękę pod wpływem dotyku Carlosa i odchrząknął. - Tak jakby mi się podobasz.
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Nie Lut 04, 2018 5:00 pm
- I stwierdziłem, że już dłużej nie wytrzymam... Ukrywając to... - westchnął chcąc zapaść się pod ziemię ze wstydu. - Ugh... Garik... Tak cholernie mi się podobasz...
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Nie Lut 04, 2018 5:08 pm
- To nieważne. Pewnie i tak sam się domyślasz. - przełknął ślinę, starając się by z jego gardła nie wydobył się żaden jęk. - Chciałbym żebyś tu teraz był...
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Nie Lut 04, 2018 5:16 pm
- Błagam przyjedź. Ja już dłużej bez ciebie nie wytrzymam. - jęknął cicho - Gaaaarik. Mam na ciebie ochotę...
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Nie Lut 04, 2018 5:22 pm
- To się jeszcze okaże, ale obiecuję, że na pewno będzie baaardzo przyjemnie. - starał się brzmieć przekonująco, jednak w głębi duszy modlił się, żeby Garik już to przerwał.
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Nie Lut 04, 2018 5:42 pm
- Garrrik... - jęknął cicho. - Proszę cię... Chcę byś był tu obok. Tak cholernie teraz tego chcę. - westchnął. - Nic nie piłem. Znaczy... Trochę. Może więcej niż trochę... Nieważne.
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Nie Lut 04, 2018 6:05 pm
Zamilkł na chwilę. - Jeśli tylko będziesz miał czas... Proszę... - jęknął cicho pod wpływem Carlosa. - Nie daję mu się... - westchnął zrezygnowany - Też bym tego chciał. Jestem pewny, że byś tego nie pożałował.
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Nie Lut 04, 2018 6:17 pm
- A czy to źleeeeee? - przełknął głośno ślinę - Wieeesz, że lubię być w centrum zainteresowania. Zresztą nieważne. To chyba wszystko. Jeśli będziesz miał czas... Przyjedź. - westchnął. - Już... Już muszę kończyć.
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Pon Lut 05, 2018 8:35 am
1 nowa wiadomość od: Artem
Emm... Cześć. Przepraszam za to co się wczoraj stało. Chyba trochę przesadziłem.
Artem Domashnikov
Artem Domashnikov
Pon Lut 05, 2018 9:37 am
1 nowa wiadomość od: Artem
To nie miało tak wyjść... Nie jest najgorzej. Trochę źle spałem, aaa co u Ciebie?
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: