▲▼
First topic message reminder :
Telefon 1 - przedpotopowa Nokia
Telefon 2 - Iphone
Oba mają ustawione wibracje na dzwonek i wiadomości.
Telefon 1 - przedpotopowa Nokia
Telefon 2 - Iphone
Oba mają ustawione wibracje na dzwonek i wiadomości.
1 nowa wiadomość od: Чарльз
To co z tym psem?
To co z tym psem?
Na pewno nie psa...
Na pewno nie psa...
Czyli tylko niepokoiłeś mnie, że kupiłeś go dla mnie?
Czyli tylko niepokoiłeś mnie, że kupiłeś go dla mnie?
To było cholernie głupie i nieodpowiedzialne. Męczysz psa i siebie. Ty będziesz za nim tęsknił, a szczeniak rzucany jest z domu do domu jak niechciana kupa futra i tylko niepotrzebnie napędziłeś mu stresu w nowym otoczeniu. Jestem na ciebie wściekły.
To było cholernie głupie i nieodpowiedzialne. Męczysz psa i siebie. Ty będziesz za nim tęsknił, a szczeniak rzucany jest z domu do domu jak niechciana kupa futra i tylko niepotrzebnie napędziłeś mu stresu w nowym otoczeniu. Jestem na ciebie wściekły.
O, a jednak się widzimy? Myślałem, że stchórzyłeś, skoro się nie odzywałeś.
O, a jednak się widzimy? Myślałem, że stchórzyłeś, skoro się nie odzywałeś.
Co dzieje się ze mną? Potraktowałeś żywe zwierzę jak zabawkę, żeby coś na mnie wymusić, a teraz udajesz, że nic się nie stało? Nie znałem cię od tej strony.
Co dzieje się ze mną? Potraktowałeś żywe zwierzę jak zabawkę, żeby coś na mnie wymusić, a teraz udajesz, że nic się nie stało? Nie znałem cię od tej strony.
Jak to inaczej? Napisałeś, że wziąłeś go, żeby mnie przekonać i to było i-dio-ty-czne!
Jak to inaczej? Napisałeś, że wziąłeś go, żeby mnie przekonać i to było i-dio-ty-czne!
Żyję. Skup się na swoim życiu, proszę.
Żyję. Skup się na swoim życiu, proszę.
1 nowa wiadomość od: nieznany
Szefowa powiedziała mi, że chce wyjść za ciebie za mąż, aby przejąć twoją działalność. Nie wiem, ile w tym prawdy, przyjmij to jako ostrzeżenie.
Były narzeczony
Szefowa powiedziała mi, że chce wyjść za ciebie za mąż, aby przejąć twoją działalność. Nie wiem, ile w tym prawdy, przyjmij to jako ostrzeżenie.
Były narzeczony
1 nowa wiadomość od: nieznany
Dragan, nie potrafimy się dogadać. Ty nie rozumiesz mnie, a ja ciebie. Jedyne, co ostatnio nam wychodzi to kłócenie się, wzajemne sprawianie bólu, zawodu i seks. Nie chcę tak dłużej.
Dragan, nie potrafimy się dogadać. Ty nie rozumiesz mnie, a ja ciebie. Jedyne, co ostatnio nam wychodzi to kłócenie się, wzajemne sprawianie bólu, zawodu i seks. Nie chcę tak dłużej.
1 nowa wiadomość od: Artem
Jakoś żyję, chyba nic ciekawego. Emm... Mogę wiedzieć po co?
Jakoś żyję, chyba nic ciekawego. Emm... Mogę wiedzieć po co?
Ugh cholera by Cię Garik!
Ugh cholera by Cię Garik!
Zginiesz. Przysiegam.
Zginiesz. Przysiegam.
- Daję jakoś radę. - zaśmiał się cicho. - Taaak. Carlos jest grzeczny. W dodatku cię teraz słyszy. Obecnie siedzimy w hotelu i hmm... Gramy w grę. - odchrząknął znacząco. - A co u ciebie?
- No już, już kochanie, bo ci żyłka pęknie. - mruknął. - Ach… Psy. Tęsknię za nimi. - westchnął bardziej do siebie. - Tak, tak. Wszystko w porządku. Jeszcze się nie pozabijaliśmy. - parsknął cicho, przełączył tryb głośnika i przyłożył telefon do ucha. - Graaa? No wieeesz… Mówisz jakiś fakt o drugiej osobie i jeśli się zgadza ona pije, jeśli nie – ty pijesz. A tak w ogóle to mógłbyś kiedyś do niego zadzwonić czy coś. Powiedzmy, że był trochę przybity, gdy powiedział, że nie masz zbytnio dla niego czasu.
Pozwolenia na tym forum: