▲▼
Strona 2 z 2 • 1, 2
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
ZMIANA NICKÓW (EDYCJA REGULAMINU)
Pią Maj 26, 2017 2:45 am
Pią Maj 26, 2017 2:45 am
First topic message reminder :
Wraz z dzisiejszym dniem zmieniony został punkt regulaminu dotyczący nazw kont.
Z:
na:
Podobna zmiana chodziła mi po głowie już od ponad roku, ale cały czas odwlekałem to w czasie. Z różnych powodów. Ostatecznie, wraz z robieniem nowego wyglądu, stwierdziłem że potrzebna jest poprawa kilku elementów forum, by nadać mu bardziej dystyngowanego wyglądu i klimatu niż obecnie. W końcu nie oszukujmy się, że zarówno kolorystyka, jak i samo logo dają bardziej klimat starego Hudson's Bay niż Riverdale. Powiem tylko: SPOKOJNIE PRACUJEMY NAD TYM. Niestety zarówno ja, jak i Alan mamy tonę roboty w związku z uniwersytetem, dlatego gruntowne zmiany zostaną zapewne wprowadzone dopiero w lipcu. Mamy nadzieję, że mimo to cierpliwie poczekacie, by cieszyć się potem razem z nami. ★
Zdaję sobie sprawę, że nie każdy może chcieć nagle zmienić nick, dlatego starzy userzy zgodnie z zasadą 'prawo nie działa wstecz' mogą zachować swoje dotychczasowe nicki. Jednocześnie prosiłbym, by jednak każdy rozważył jego zmianę. Z reguły jest to kwestia zwyczajnego przyzwyczajenia się przez kilka dni (podobnie jak do nowego koloru przy zmianie klas), a wizualnie nadaje to po prostu zupełnie innego klimatu.
Chętnych proszę o zgłaszanie się w tym temacie! Będziecie mieli moją wilczastą wdzięczność. ♥
Ewentualne poprawki w spisach/dzienniku etc zostaną naniesione w ciągu tygodnia!
Wraz z dzisiejszym dniem zmieniony został punkt regulaminu dotyczący nazw kont.
Z:
Nick jest imieniem, imieniem i nazwiskiem bądź pseudonimem waszej postaci.
na:
Nick jest imieniem i nazwiskiem bądź pseudonimem waszej postaci.
Podobna zmiana chodziła mi po głowie już od ponad roku, ale cały czas odwlekałem to w czasie. Z różnych powodów. Ostatecznie, wraz z robieniem nowego wyglądu, stwierdziłem że potrzebna jest poprawa kilku elementów forum, by nadać mu bardziej dystyngowanego wyglądu i klimatu niż obecnie. W końcu nie oszukujmy się, że zarówno kolorystyka, jak i samo logo dają bardziej klimat starego Hudson's Bay niż Riverdale. Powiem tylko: SPOKOJNIE PRACUJEMY NAD TYM. Niestety zarówno ja, jak i Alan mamy tonę roboty w związku z uniwersytetem, dlatego gruntowne zmiany zostaną zapewne wprowadzone dopiero w lipcu. Mamy nadzieję, że mimo to cierpliwie poczekacie, by cieszyć się potem razem z nami. ★
Zdaję sobie sprawę, że nie każdy może chcieć nagle zmienić nick, dlatego starzy userzy zgodnie z zasadą 'prawo nie działa wstecz' mogą zachować swoje dotychczasowe nicki. Jednocześnie prosiłbym, by jednak każdy rozważył jego zmianę. Z reguły jest to kwestia zwyczajnego przyzwyczajenia się przez kilka dni (podobnie jak do nowego koloru przy zmianie klas), a wizualnie nadaje to po prostu zupełnie innego klimatu.
Mimo to, ostateczna decyzja należy do was.
Chętnych proszę o zgłaszanie się w tym temacie! Będziecie mieli moją wilczastą wdzięczność. ♥
Ewentualne poprawki w spisach/dzienniku etc zostaną naniesione w ciągu tygodnia!
Lucas: [MG] Lucas Ethan Somer.
Fabian: Fabian Lerhmann.
Bez kropek oczywiście.
Fabian: Fabian Lerhmann.
Bez kropek oczywiście.
Winter Blythe
Fresh Blood Lost in the City
Re: ZMIANA NICKÓW (EDYCJA REGULAMINU)
Pon Maj 29, 2017 8:20 pm
Pon Maj 29, 2017 8:20 pm
Winter Blythe porporproszę.
Alex Wright
Wto Maj 30, 2017 10:31 pm
Wto Maj 30, 2017 10:31 pm
Alex Wright
Ryu Kurogane
Sro Maj 31, 2017 1:52 pm
Sro Maj 31, 2017 1:52 pm
Ryu Kurogane, poproszę :3
Elisabeth A. Cartier
Czw Cze 01, 2017 12:27 pm
Czw Cze 01, 2017 12:27 pm
Dla Lisy: Elisabeth Antoniett Cartier
A dla Catherine: Catherine Fitzroy
A dla Catherine: Catherine Fitzroy
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Czw Cze 01, 2017 1:06 pm
Czw Cze 01, 2017 1:06 pm
Lis, niestety Elisabeth Antoniett Cartier się nie mieści. Może być Elisabeth Cartier?
Elisabeth A. Cartier
Czw Cze 01, 2017 1:24 pm
Czw Cze 01, 2017 1:24 pm
To zrób Elisabeth A. Cartier, jeśli to nie problem. Chyba że dalej się nie mieści, to wtedy samo Elisabeth Cartier.
Laurie Moore
Czw Cze 08, 2017 4:07 pm
Czw Cze 08, 2017 4:07 pm
Laurie Moore, dziękuję.
Kamira Evergreen
Pią Cze 09, 2017 8:50 pm
Pią Cze 09, 2017 8:50 pm
Hmh, czemu nie wymyśliłam jakiegoś bardziej pasującego nazwiska xD