Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
ZMIANA NICKÓW (EDYCJA REGULAMINU)
Pią Maj 26, 2017 2:45 am

Ostatnio zmieniony przez Mercury Black dnia Wto Cze 20, 2017 3:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
First topic message reminder :

Wraz z dzisiejszym dniem zmieniony został punkt regulaminu dotyczący nazw kont.

Z:
Nick jest imieniem, imieniem i nazwiskiem bądź pseudonimem waszej postaci.

na:
Nick jest imieniem i nazwiskiem bądź pseudonimem waszej postaci.

Podobna zmiana chodziła mi po głowie już od ponad roku, ale cały czas odwlekałem to w czasie. Z różnych powodów. Ostatecznie, wraz z robieniem nowego wyglądu, stwierdziłem że potrzebna jest poprawa kilku elementów  forum, by nadać mu bardziej dystyngowanego wyglądu i klimatu niż obecnie. W końcu nie oszukujmy się, że zarówno kolorystyka, jak i samo logo dają bardziej klimat starego Hudson's Bay niż Riverdale. Powiem tylko: SPOKOJNIE PRACUJEMY NAD TYM. Niestety zarówno ja, jak i Alan mamy tonę roboty w związku z uniwersytetem, dlatego gruntowne zmiany zostaną zapewne wprowadzone dopiero w lipcu. Mamy nadzieję, że mimo to cierpliwie poczekacie, by cieszyć się potem razem z nami. ★

Zdaję sobie sprawę, że nie każdy może chcieć nagle zmienić nick, dlatego starzy userzy zgodnie z zasadą 'prawo nie działa wstecz' mogą zachować swoje dotychczasowe nicki. Jednocześnie prosiłbym, by jednak każdy rozważył jego zmianę. Z reguły jest to kwestia zwyczajnego przyzwyczajenia się przez kilka dni (podobnie jak do nowego koloru przy zmianie klas), a wizualnie nadaje to po prostu zupełnie innego klimatu.
Mimo to, ostateczna decyzja należy do was.

Chętnych proszę o zgłaszanie się w tym temacie! Będziecie mieli moją wilczastą wdzięczność. ♥
Ewentualne poprawki w spisach/dzienniku etc zostaną naniesione w ciągu tygodnia!

ZMIANA NICKÓW (EDYCJA REGULAMINU) - Page 2 Tumblr_nxtnwx78PZ1qgqloro1_400

Anonymous
Gość
Gość
Lucas: [MG] Lucas Ethan Somer.
Fabian: Fabian Lerhmann.

Bez kropek oczywiście.
Winter Blythe
Winter Blythe
Fresh Blood Lost in the City
Winter Blythe porporproszę.
Alex Wright
Alex Wright
Alex Wright
Ryu Kurogane
Ryu Kurogane
Ryu Kurogane, poproszę :3
Elisabeth A. Cartier
Elisabeth A. Cartier
Dla Lisy: Elisabeth Antoniett Cartier
A dla Catherine: Catherine Fitzroy
Mercury Black
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
Lis, niestety Elisabeth Antoniett Cartier się nie mieści. Może być Elisabeth Cartier?
Elisabeth A. Cartier
Elisabeth A. Cartier
To zrób Elisabeth A. Cartier, jeśli to nie problem. Chyba że dalej się nie mieści, to wtedy samo Elisabeth Cartier.
Laurie Moore
Laurie Moore
Laurie Moore, dziękuję.
Kamira Evergreen
Kamira Evergreen
Hmh, czemu nie wymyśliłam jakiegoś bardziej pasującego nazwiska xD

Kamira Evergreen
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: