▲▼
Wilczasta wdzięczność dla wszystkich ♥ Czyt. zmienione, tylko z Cyrillem jeszcze walczę *parsk*
Spacje to kwesta mojej nieuwagi ale ciii
Ogólnie to mi jest właściwie obojętnie, możesz robić tak, żeby pasowało c;
Strona 1 z 2 • 1, 2
Mercury Black
Administrator Sovereign of the Power
ZMIANA NICKÓW (EDYCJA REGULAMINU)
Pią Maj 26, 2017 2:45 am
Pią Maj 26, 2017 2:45 am
Wraz z dzisiejszym dniem zmieniony został punkt regulaminu dotyczący nazw kont.
Z:
na:
Podobna zmiana chodziła mi po głowie już od ponad roku, ale cały czas odwlekałem to w czasie. Z różnych powodów. Ostatecznie, wraz z robieniem nowego wyglądu, stwierdziłem że potrzebna jest poprawa kilku elementów forum, by nadać mu bardziej dystyngowanego wyglądu i klimatu niż obecnie. W końcu nie oszukujmy się, że zarówno kolorystyka, jak i samo logo dają bardziej klimat starego Hudson's Bay niż Riverdale. Powiem tylko: SPOKOJNIE PRACUJEMY NAD TYM. Niestety zarówno ja, jak i Alan mamy tonę roboty w związku z uniwersytetem, dlatego gruntowne zmiany zostaną zapewne wprowadzone dopiero w lipcu. Mamy nadzieję, że mimo to cierpliwie poczekacie, by cieszyć się potem razem z nami. ★
Zdaję sobie sprawę, że nie każdy może chcieć nagle zmienić nick, dlatego starzy userzy zgodnie z zasadą 'prawo nie działa wstecz' mogą zachować swoje dotychczasowe nicki. Jednocześnie prosiłbym, by jednak każdy rozważył jego zmianę. Z reguły jest to kwestia zwyczajnego przyzwyczajenia się przez kilka dni (podobnie jak do nowego koloru przy zmianie klas), a wizualnie nadaje to po prostu zupełnie innego klimatu.
Chętnych proszę o zgłaszanie się w tym temacie! Będziecie mieli moją wilczastą wdzięczność. ♥
Ewentualne poprawki w spisach/dzienniku etc zostaną naniesione w ciągu tygodnia!
Z:
Nick jest imieniem, imieniem i nazwiskiem bądź pseudonimem waszej postaci.
na:
Nick jest imieniem i nazwiskiem bądź pseudonimem waszej postaci.
Podobna zmiana chodziła mi po głowie już od ponad roku, ale cały czas odwlekałem to w czasie. Z różnych powodów. Ostatecznie, wraz z robieniem nowego wyglądu, stwierdziłem że potrzebna jest poprawa kilku elementów forum, by nadać mu bardziej dystyngowanego wyglądu i klimatu niż obecnie. W końcu nie oszukujmy się, że zarówno kolorystyka, jak i samo logo dają bardziej klimat starego Hudson's Bay niż Riverdale. Powiem tylko: SPOKOJNIE PRACUJEMY NAD TYM. Niestety zarówno ja, jak i Alan mamy tonę roboty w związku z uniwersytetem, dlatego gruntowne zmiany zostaną zapewne wprowadzone dopiero w lipcu. Mamy nadzieję, że mimo to cierpliwie poczekacie, by cieszyć się potem razem z nami. ★
Zdaję sobie sprawę, że nie każdy może chcieć nagle zmienić nick, dlatego starzy userzy zgodnie z zasadą 'prawo nie działa wstecz' mogą zachować swoje dotychczasowe nicki. Jednocześnie prosiłbym, by jednak każdy rozważył jego zmianę. Z reguły jest to kwestia zwyczajnego przyzwyczajenia się przez kilka dni (podobnie jak do nowego koloru przy zmianie klas), a wizualnie nadaje to po prostu zupełnie innego klimatu.
Mimo to, ostateczna decyzja należy do was.
Chętnych proszę o zgłaszanie się w tym temacie! Będziecie mieli moją wilczastą wdzięczność. ♥
Ewentualne poprawki w spisach/dzienniku etc zostaną naniesione w ciągu tygodnia!
[MG] Cyrille Montmorency
Fresh Blood Lost in the City
Re: ZMIANA NICKÓW (EDYCJA REGULAMINU)
Pią Maj 26, 2017 9:47 am
Pią Maj 26, 2017 9:47 am
Cyrille de Montmorency-Bouteville - jak się zmieści!
Ewentualnie Cyrille Montmorency
Wilczasta wdzięczność największą zachętą!
Ewentualnie Cyrille Montmorency
Wilczasta wdzięczność największą zachętą!
Elliot Whitelaw
Pią Maj 26, 2017 9:48 am
Pią Maj 26, 2017 9:48 am
Elliot Whitelaw
Yunlei Chen
Pią Maj 26, 2017 11:05 am
Pią Maj 26, 2017 11:05 am
Yunlei Chen~
Sigrunn Northug
Pią Maj 26, 2017 11:08 am
Pią Maj 26, 2017 11:08 am
Sigrunn Northug
Też ulegnę modzie, a co :I
Też ulegnę modzie, a co :I
Mercury Black
Pią Maj 26, 2017 11:10 am
Pią Maj 26, 2017 11:10 am
Wilczasta wdzięczność dla wszystkich ♥ Czyt. zmienione, tylko z Cyrillem jeszcze walczę *parsk*
Diane Carlin-Ramos
Pią Maj 26, 2017 11:36 am
Pią Maj 26, 2017 11:36 am
Diane Alexandra Marisol Carlin - Ramos
Pozdrawiam ;_;
Pozdrawiam ;_;
Mercury Black
Pią Maj 26, 2017 11:41 am
Pią Maj 26, 2017 11:41 am
O boże, obawiam się że się nie zmieści *kaszl* Niestety forumpolish ma strasznie ograniczoną ilość znaków w nicku, wiec mogę ci na razie dać Diane Carlin-Ramos (chyba że wolisz ze spacjami przy myślniku, jak u siebie?), a w wolnej chwili będę szukał cały czas kodu na zdjęcie limitu z nicków, bo u Cyrille'a mamy ten sam problem. *parsk*
Brenda Fitchner ♥
Pią Maj 26, 2017 3:35 pm
Pią Maj 26, 2017 3:35 pm
Brenda Fitchner ♥
Tutaj nie chcę, ale poproszę o Pavel "Smuggler" Travitza
Diane Carlin-Ramos
Pią Maj 26, 2017 3:43 pm
Pią Maj 26, 2017 3:43 pm
Mercury Black napisał:O boże, obawiam się że się nie zmieści *kaszl* Niestety forumpolish ma strasznie ograniczoną ilość znaków w nicku, wiec mogę ci na razie dać Diane Carlin-Ramos (chyba że wolisz ze spacjami przy myślniku, jak u siebie?), a w wolnej chwili będę szukał cały czas kodu na zdjęcie limitu z nicków, bo u Cyrille'a mamy ten sam problem. *parsk*
Spacje to kwesta mojej nieuwagi ale ciii
Ogólnie to mi jest właściwie obojętnie, możesz robić tak, żeby pasowało c;
Sheridan Kenneth Paige
The Writers Alter Universe
Pią Maj 26, 2017 3:57 pm
Pią Maj 26, 2017 3:57 pm
Okej, to, żeby nie było rozpierpapier, napiszę wszystko w jednym poście:
Sheridan -> Sheridan Kenneth Paige
Layla -> Layla Jolene Baxter
Mio -> Mio Amakawa
Jak drugie imiona się nie zmieszczą, to pominąć można '^' ♥
Sheridan -> Sheridan Kenneth Paige
Layla -> Layla Jolene Baxter
Mio -> Mio Amakawa
Jak drugie imiona się nie zmieszczą, to pominąć można '^' ♥
Andra Jensen, ładnie proszę :3
Dakota Lowe
Nie Maj 28, 2017 11:25 pm
Nie Maj 28, 2017 11:25 pm
Dakota Lowe, Chester Ó Heachthinghearn i Czarek Sówka.
Frey Orion Clawerich
Pon Maj 29, 2017 8:35 am
Pon Maj 29, 2017 8:35 am
Frey Orion Clawerich, dziękuję. ~
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: