Jackdaw
Jackdaw
Fresh Blood Lost in the City
Caw caw caw.
Nie Sie 21, 2016 2:51 pm
Poszukiwania mniejsze i większe!

Wszelkie zgłoszenia kierować na konto Northa. Siedzę na nim równie dużo co na Mercurym, obiecuję. *parsk*

Fanki/Fani/Followersi itp. - North jest znaną osobistością w internecie, głównie za sprawą swojego Instagrama i Youtube'a, gdzie regularnie wrzuca różne filmiki/zdjęcia, odpowiada na pytania i tym podobne. Potrzeba mi kilka bardzo prostych relacji, które nie muszą się opierać na bóg wie jakiej miłości do samej jego postaci. Choć wzdychanie do jego wyglądu i fantazjowanie o związku z nim bardzo mile widziane. Głównie chodzi o podziw, rozpoznanie, rzucanie komplementami, wszelkie branie autografów też na miejscu. Wiecie jak to jest z przystojnymi modelami czy gwiazdkami youtube'a. North o swoich fanów i followersów dba na najwyższym poziomie, więc mogą regularnie wymieniać wiadomości (nawet będzie pamiętał wasz nick!) na Instagramie, komentarze na YT, a nawet smsy, jeśli ustalimy że ktoś jest jego fanem nieco dłużej, bo czemu nie? [0/~]

Psychofanki/psychofanki - wiem, że rola dość kontrowersyjna, ale warto spróbować. Ktoś kto na sam widok jego "pięknej twarzy" dostaje omdlenia. Marzy o związku z nim, nagabuje go przy każdej możliwej okazji, próbuje dębić zdjęcia, osacza go na różne sposoby. North jest osobą bardzo cierpliwą i uprzejmą w stosunku do większości, więc prawdopodobnie będzie to tolerował, jednocześnie zaznaczając brak większych szans. Co może do takiej psychofanki/psychofana dotrzeć lub nie. [0/3]

Cichy wielbiciel - płeć znowu obojętna. Najlepiej ktoś ze szkoły. Ktoś kto jak już wspominałem i wcześniej, widząc wygląd Northa utworzyli jego własny wyidealizowany obraz, choć jak do tej pory nigdy nie mieli odwagi otwarcie przyznać się do swoich uczuć. Często podrzucają mu anonimowe liściki, a nawet mogą zagadywać go w szkole, choć byłyby to raczej zwykłe rozmowy, bez przyznawania się jak mówiłem. Przynajmniej z początku. [0/3]

Obecne obiekty zainteresowania - jesteś bogaty i możesz dać Northowi coś czego chce? Będzie dla ciebie idealnym partnerem do towarzystwa, niezależnie od wymagań. Po prostu powiedzcie czego oczekujecie, a on się idealnie dostosuje. Warunkiem jest to, by podobny obiekt go... utrzymywał. Kupowanie ubrań, jedzenia, prezentów. A podobno miłości nie można kupić... [0/~]

Byli/Byłe Obiekty Zainteresowania - ktoś kogo wykorzystywał w przeszłości i całkowicie zakończył relację, gdy stała się dla niego upierdliwa. Obecna relacja może być neutralna, bądź negatywna. North nie utrzymuje kontaktów ze swoimi byłymi "ofiarami", więc głównie zależałoby mi na króciutkich fabułach od czasu do czasu typu spotkania na korytarzu, gdzie ktoś rzuca do niego jakimś komentarzem, a Jackdaw po prostu idzie dalej, bądź odpowiada coś równie krótko i ich drogi się rozchodzą. (Max. 2-3 posty z każdej ze stron.) Oczywiście ktoś może chcieć wrócić do 'związku' z Northem, bardzo mile takie osoby przyjmę. (0/~)

Znajomi - no znajomi. Podstawy do relacji mogą być różne, więc będziemy szczegóły ustalać na pw. Dodam tylko, że Jackdaw mieszka w akademiku Riverdale od czerwca, więc mogli się poznać na terenie szkoły przez wakacje. I takie tam. Choć miło by było gdybyście uwzględniali, że gdzieś tam wam mignął, bo jednak YT przegląda praktycznie każdy, Instagrama też dość sporo osób, a chłopak jest fenomenem i na facebooku. Portale społecznościowe ftw. (0/~)
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: