Anonymous
Gość
Gość
Scenariusze relacji, które chciałabym zrealizować:
- do rozegrania lub umownie
- dalsze losy ustalamy wspólnie
- właściwie to wszystko jest do obgadania

1. "Widzę, że bawimy się równie świetnie"
Poznali się na jakimś bankiecie, wspólnie ponarzekali i zdecydowali się na małą ucieczkę. Z drogim szampanem odkupionym od kelnera, zmyli się z imprezy, by poszaleć wedle własnych zasad(...)
2. "Ja tu tylko na chwilę"
Poznali się na oddziale w szpitalu i od słowa do słowa przypadli sobie do gustu. On był wtedy na detoksykacji, ale nie przyznawał się do tego bezpośrednio, mówiąc, że przyszedł tutaj przypadkiem(...)
3. "Pierwszy dzień, a ja już mam dość"
Poznali się pierwszego dnia szkoły, są rówieśnikami, ale wtedy nie mieli pojęcia, że on był w A, a twoja postać w B, co tutaj równo znaczyło z wojną. Z początku wcale im to nie przeszkadzało(...)
4. "Zrobię co chcesz, ale nikomu nie mów"
Poznali się przypadkiem, twoja postać przyłapuje go na braniu końskiej dawki tabletek lub znajduje go zwiniętego w kłębek, próbującego usilnie opanować ból głowy(...)
5. "Słyszałem, że dajesz korepetycje"
Poznali się, bo Sun potrzebował korepetycji. Ostatnio nie radził sobie za dobrze na lekcjach, a twoja postać chętnie zarobi na przekazywaniu wiedzy takim idiotom(...)

6. "Szukam współlokatora"
Poznali się na początku/przez ogłoszenie i mieszkają ze sobą już trochę/zaczynają się dopiero poznawać(...)

Jeśli znajdziesz coś dla siebie, masz inny pomysł, który chcesz zrealizować lub nie widzisz niczego specjalnego wyżej, ale Sun wydaje ci się dobrym materiałem na znajomego -> czekam na twoje pw!
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: