Anonymous
Gość
Gość
Smartphone
Pon Lip 11, 2016 12:32 am

Ostatnio zmieniony przez Violet dnia Wto Sie 09, 2016 1:30 pm, w całości zmieniany 1 raz
Smartphone

Smartphone Tele1jpg_sqqwrhx

Numer telefonu: xxx xxx xxx
Model: Galaxy Note 12
Połączenia: wibracje
SMSy: wibracje

Kontakty:
- ojciec
- matka
- brat
- Remi
- Viera
- ...
Anonymous
Gość
Gość
Re: Smartphone
Wto Lip 26, 2016 12:23 am
Fiołkuuuu, nie śpisz, prawda? Mam problem. .. Bo ten twoj rudy miał mi pomóc, ale nałykał się magicznej fasoli jak cukierków, nie pomógł mi wcale i śpi! A to było ważne! Mialam dla ciebie niespodzianke! I on mial mi pomóc! Ale nie pomógł! Ale w zasadzie byl calkiem miły, tylko zajął moje łóżko. I śpi.
Anonymous
Gość
Gość
Wto Lip 26, 2016 12:47 pm
Do domu? Cooo ty, nie ma szans! Śpi jak zabity. Mmmm... Nat? On chyba krwawi. Trochę mocno. On tak ma, czy się bać? A mówiłam mu żeby wziął jedną tylko to nie słuchał! Totalnie jak dziecko!
Anonymous
Gość
Gość
Wto Lip 26, 2016 12:56 pm
Nom, w fasolkach jest cynamon. Nic nie mówił! No cała garść... Tyle widziałam. Może więcej? Nie mam pojęcia. Taras jest otwarty, jestem na moim pietrze. Fajnie, że wpadniesz! Poważnie nie wiem co robić...
Anonymous
Gość
Gość
Wto Lip 26, 2016 3:29 pm
- ...coo? - ziewnął przeciągle.
- Jaki samo... cynamonowy? Chodzi ci o te cukierki od... jak jej było...
Anonymous
Gość
Gość
Wto Lip 26, 2016 3:44 pm
- Fasolki... taaa, to brzmi jak to coś. Mocny stuff. Heh... Ona ma na imię Verita? Całkiem ładnie. Hmmm... co? Już u niej straciłem... Ona mnie tu przywiozła? Erm, w sensie na dyżur. Kurwa, mówiłem, żadnych szpitali...
Anonymous
Gość
Gość
Wto Lip 26, 2016 3:54 pm
- Nie mam awersji do szpitali... - ton wyczuwalnie zmienił się na lekko urażony.
- Nic mi nie było i nie jest. Tylko zawracanie głowy... - coraz ciszej.
- Zaszyli i już. Sam bym se poradził...
Anonymous
Gość
Gość
Wto Lip 26, 2016 4:07 pm
- Lubię go i będę go jeść... - to był tak niewyraźny pomruk, że można się tylko domyślać o co chodziło. Brzmiał trochę jak przedrzeźnianie małego dziecka.
- Ale to urocze, że się martwiłaś, kwiatuszku. Powiedz jeszcze, że usychasz z tęsknoty to cię znowu odwiedzę. - można niemal usłyszeć jak się wrednie szczerzy.
Anonymous
Gość
Gość
Wto Lip 26, 2016 4:15 pm
- Dostatecznie długo, Fiołku. Chociaż nie wszystkiego słuchałem, bo by mi przepaliła czache... Czy ona kiedykolwiek się zamyka na dłużej niż zajmuje jej nabranie powietrza?
Anonymous
Gość
Gość
Wto Lip 26, 2016 4:26 pm
- Jasne. Nara, Vivs.
Anonymous
Gość
Gość
Czw Lip 28, 2016 3:26 pm
Remi napisał:Gdzie jesteś?
Anonymous
Gość
Gość
Czw Paź 27, 2016 1:49 am
*dryń dryń*
Anonymous
Gość
Gość
Czw Paź 27, 2016 2:13 am
*chwila milczenia*
- Kocham cię... - cicho, jakoś smutno. I znowu cisza.
Anonymous
Gość
Gość
Czw Paź 27, 2016 2:46 am
*znowu cisza, jakby zastanawiał się co powiedzieć*
- Vivs... *dłuższa pauza* Ja... nie rozumiem. Nie wiem co mam robić. Cokolwiek próbuję, to i tak... *kolejna pauza* Ugh, nie ważne! To i tak bez sensu! Nie wiem po cholerę ci znowu... To wszystko się tak pojebało, ale już tego nie cofnę. Kocham cię... chociaż pewnie byłoby lepiej, gdyby tak nie było.
Anonymous
Gość
Gość
Czw Paź 27, 2016 3:16 am
- Słucham cię! I robię to co chcesz! Rzuciłem tak jak chciałaś. Zostałem w tym pieprzonym szpitalu... A nie powinienem się z tobą nawet zadawać! Kurwa... Nie mogłem znaleźć twojego smsa... W tym cholernym parku wystarczyłoby mi zobaczyć, że ci kiedykolwiek zależało, ale... A teraz masz mnie tylko bardziej dość... Żałuję, że im się udało. Wtedy. Wcześniej. Zawsze musi im się udawać i za każdym razem jest tylko gorzej i gorzej... pieprzeni lekarze, niech szlag ich trafi!
Sponsored content
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: