▲▼
- Z racji tego, że jestem nowa na pierwszy rzut szukam po prostu jakiś bliższych bądź dalszych znajomych. Ot, zwykłe koleżanki lub koledzy do pogadania, oprowadzenia po szkole czy coś w ten deseń. Najzwyklejsze znajomości jakie po prostu mogą być. Nie mam w tym temacie żadnych wymagań. Byleby się ktoś znalazł. Nie będę miała też nic przeciwko, jeżeli ktoś zgłosi się bezpośrednio ze swoim pomysłem na relację. Jestem otwarta i bardzo elastyczna, więc zgodzę się na każdą znajomość. Coby ubarwić sobie i innym grę. Także zapraszam - nie gryzę, srsly!
- Szukam rodziny! Najlepiej starszego brata (wszystko jest w kp, jeżeli ktoś byłby zainteresowany) Nie narzucam niczego. Mogą się lubić albo nienawidzić. Mogą też w ogóle nie mieć ze sobą kontaktu. Wiek też nie gra roli. Ot, byleby miał więcej niż szesnaście lat i będzie gitara. Wygląd też jest mi zupełnie obojętny. Będą identyczni? Spoko. Będą swoimi przeciwieństwami? Też spoko. Daje wam w tym wolną rękę ~
Jakieś kuzynostwo również będzie mile widziane.
Chętnych zapraszam na PW, wszystkie szczegóły dogadamy tam. - Przyjaciółka. Taka od serca. Będą mogły ze sobą konie kraść i wszystko inne. Mathilda zawsze będzie biegła jej na pomoc. Zrobi dosłownie wszystko, co będzie trzeba. Takie najlepsze psiapsi no.
- Wszelkie inne relacje też mile widziane, więc jeśli ktoś ma pomysł, to niech piszę śmiało. Zawsze się dogadamy. ;D
Pozwolenia na tym forum: