▲▼
Spieprzaj, Paige.
Ban, bo to czwarta postać, nie druga. *wgap w sufit* Muszę opanować hormony.Lubisz to, Black.
Ban, bo nie panujesz nad hormonami, ale jakoś mi to nie przeszkadza. *parsk*
Czy ten masochizm się leczy?
Ban, bo teraz nie wiem co powiedzieć. Ale póki ci to nie przeszkadza to chyba nie będę próbować nad nimi panować. *kaszl*Nie, do twarzy ci w nim czy coś. *komplementy*
Ban, bo ja też niekoniecznie te hormony hamuję, więc spoko. Hueh.Kurde, weź bo jak będziesz mnie tak podrywał to pojadę do ciebie w ten weekend, a nie następny.
Ban, bo lubię jak nie hamujesz hormonów. *khm* Powinienem chyba zmienić temat.Może do tego właśnie zmierzam?
Ban, bo chcesz zmieniać temat.Ty weź lepiej mnie wytargaj na wszelkie sposoby tego dziewiątego, bo pamiętaj że później wyjeżdżam na tydzień do Portugalii mh. Umrę z samotności.
Ban, bo mój pies coś odpieprza i właśnie się bawi ze swoim odbiciem w lustrze. Okej.LOOOOL, lecisz do Portugalii? Ja też XDD
Ban, za off top, w grach, a co.Weź przestań, telepatia się znowu odpala? *parsk*
Ban, bo wyszło na to że może spotkamy się w Lizbonie nawet tego nie planując, co. Nie wierzę w życie.
First topic message reminder :
Zabawa polegająca na zbanowaniu osoby wyżej za... no właśnie. Za co?
Zabawa polegająca na zbanowaniu osoby wyżej za... no właśnie. Za co?
Ban, bo to czwarta postać, nie druga. *wgap w sufit* Muszę opanować hormony.
Ban, bo nie panujesz nad hormonami, ale jakoś mi to nie przeszkadza. *parsk*
Ban, bo teraz nie wiem co powiedzieć. Ale póki ci to nie przeszkadza to chyba nie będę próbować nad nimi panować. *kaszl*
Ban, bo ja też niekoniecznie te hormony hamuję, więc spoko. Hueh.
Ban, bo lubię jak nie hamujesz hormonów. *khm* Powinienem chyba zmienić temat.
Ban, bo chcesz zmieniać temat.
Ban, bo mój pies coś odpieprza i właśnie się bawi ze swoim odbiciem w lustrze. Okej.
Ban, za off top, w grach, a co.
Ban, bo wyszło na to że może spotkamy się w Lizbonie nawet tego nie planując, co. Nie wierzę w życie.
Ban, bo już nic nie ogarniam.
Ban za nieogarnianie.
Ban za nieodpisywanie na evencie, kiedy czekamy na Ciebie i Adama.
Ban za macanie mi włosów.
Pozwolenia na tym forum: