Anonymous
Gość
Gość
Matt
Wto Maj 31, 2016 9:58 pm
Szukam naiwnych duszyczek, które zdarzyło mi się wykorzystać/które chcą bym je wykorzystał lub chcą bym spróbował je wykorzystać |:
Może komuś złamałem serduszko lub ciągle to z premedytacją robię wyciągając kasę raz po raz? Może jakoś szantażuję?

szczegóły:

Nieodpowiednie osoby którym wiszę kasę lub ludzie którzy w imieniu tych nieodpowiednich osób ją ode mnie ściągają.
szczegóły:

Pracodawców. Ziomków którzy zapłacą mi w zamian za...cokolwiek. Mogę zrobić WSZYSTKO za odpowiednią opłatą.
szczegóły:

(nieaktualne) Współlokatora\-kę bo jestem zdecydowanie za biedny by móc sobie pozwolić na to by samemu pokrywać koszty najmu.
szczegóły:

(nieaktualne) Projekt "muszkieterowie" - na chwilę obecną mam komplet więc nieaktualne
Poszukuję HAKERA oraz AKTORA lub kogoś wyjątkowo charyzmatycznego, któremu kłamstwo wychodzi łatwo, jak i nie posiada oporów w kontaktach ludzko-ludzkich.
Szczegóły:
Anonymous
Gość
Gość
Re: Matt
Sob Sie 27, 2016 5:52 pm
Może Matt kiedyś ukradł portfel Maddie, ale okazało się, że jest pusty. Nie miał z tego zysku, ale jednak Madilyn złapała go na tym no i nie darzy go specjalną sympatią..Co ty na to?
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: