▲▼
Szukam naiwnych duszyczek, które zdarzyło mi się wykorzystać/które chcą bym je wykorzystał lub chcą bym spróbował je wykorzystać |:
Może komuś złamałem serduszko lub ciągle to z premedytacją robię wyciągając kasę raz po raz? Może jakoś szantażuję?
Nieodpowiednie osoby którym wiszę kasę lub ludzie którzy w imieniu tych nieodpowiednich osób ją ode mnie ściągają.
Pracodawców. Ziomków którzy zapłacą mi w zamian za...cokolwiek. Mogę zrobić WSZYSTKO za odpowiednią opłatą.
(nieaktualne) Współlokatora\-kębo jestem zdecydowanie za biedny by móc sobie pozwolić na to by samemu pokrywać koszty najmu.
Poszukuję HAKERA oraz AKTORA lub kogoś wyjątkowo charyzmatycznego, któremu kłamstwo wychodzi łatwo, jak i nie posiada oporów w kontaktach ludzko-ludzkich.
Może komuś złamałem serduszko lub ciągle to z premedytacją robię wyciągając kasę raz po raz? Może jakoś szantażuję?
- szczegóły:
- Matt ma w zwyczaju zbliżać się do ludzi, wyłudzać od nich pieniądz i znikać. Często podaje przy tym fałszywe dane. Czasem owe "zbliżanie" następuje powoli, dopóki druga strona nie zacznie czuć mięty (bo wtedy łatwiej wyłudzić pieniążki, w końcu jak kocha to da pieniążków, ne? B|), a czasami spijam ofiarę i zostawiam z pustym portfelem i sporym rachunkiem do uregulowania w pobliskim hotelu :T
Ogólnie jest w czym kuć. Mogę być dla waszej postaci jacy tylko chcecie, bo moja postać ma w zwyczaju dostosowywać się do "drugiej strony". Mile widziane panie, lecz panów też zapraszam tylko przestrzegam, że choć Matt nie ma oporów by flirtować i zwabić ofiarę, lecz nie zdarzyło mu się jeszcze nastawić lub posunąć pana |:
Nieodpowiednie osoby którym wiszę kasę lub ludzie którzy w imieniu tych nieodpowiednich osób ją ode mnie ściągają.
- szczegóły:
- Matt ciągle potrzebuje forsy. Jak nie uda mu się oszwabić kogoś na odpowiednią kwotę to się zapożycza, lecz nie w banku bo tam już mu nic nie chcą dać tylko u złych ludzi. czasem też po prostu okradnie nie właściwą osobę, a ta potem sobie życzy "zadość uczynienia" lub "haraczu" za to, ze działa na czyimś terenie.
Pracodawców. Ziomków którzy zapłacą mi w zamian za...cokolwiek. Mogę zrobić WSZYSTKO za odpowiednią opłatą.
- szczegóły:
- Serio, począwszy od zbierania materiałów do twojej pracy domowej, przez robienie za pomagiera, przez zamiatanie i pucowanie butów, po robienie za modela, hosta, cokolwiek sobie wymyślisz chorego
(nieaktualne) Współlokatora\-kę
- szczegóły:
- Obojętnie czy kobieta czy mężczyzna. Miło byłoby gdyby była to osoba dorosła, lecz nie jest to wymóg konieczny (zawsze w końcu mogę najmować pokój u jakiej rodziny, przykładowo twoich starych). Obojętne czy będziemy najmowali jakie mieszkanie na pół, czy będzie to właściciel mieszkania najmujący jakąś "jedynkę."
(nieaktualne) Projekt "muszkieterowie" - na chwilę obecną mam komplet więc nieaktualne
- Szczegóły:
- Marzy mi się utworzenie realnie funkcjonującej grupy przestępczej zajmującej się przekrętami na większą skalę niż oszukiwanie staruszek w blokach. Więcej szczegółów na PW.
Może Matt kiedyś ukradł portfel Maddie, ale okazało się, że jest pusty. Nie miał z tego zysku, ale jednak Madilyn złapała go na tym no i nie darzy go specjalną sympatią..Co ty na to?
Pozwolenia na tym forum: