▲▼
Zapraszam serdecznie wszystkich uczniów, którzy potrzebują duchowego wsparcia lub chcieliby pogłębić wiedzę z zakresu teologii chrześcijańskiej. Osoby o innych wierzeniach również są mile widziane, chociaż zostaną wykluczone ze wspólnej modlitwy na początku lekcji.
Osoby przeszkadzające zostaną wyrzucone z sali oraz ukarane w adekwatny sposób.
Są tylko trzy zasady:
1. Posty maksymalnie o długości awatara - chociaż preferowane są krótsze, mniej więcej do połowy.
2. Czas na odpis to pięć dni od postu nauczyciela - osoby, które nie odpiszą w terminie i powiadomią mnie o tym zostaną uznane za nieobecne/wyproszone z zajęć. W razie braku możliwości odpisu (bo różnie przecież bywa) - poproszę o powiadomienie mnie o tym na pw/cb.
3. Na lekcje może zapisać się max. 10 osób.
Zapisy trwają do 18 maja do godziny 23.59 ♥
Zapisani na lekcje:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Gość
Gość
Czy wy w sercu Boga nie macie? (lekcja religii, wszystkie roczniki)
Pią Maj 13, 2016 11:28 pm
Pią Maj 13, 2016 11:28 pm
Niech Bóg zagości w waszych sercach, kochani bezbożnicy!
Zapraszam serdecznie wszystkich uczniów, którzy potrzebują duchowego wsparcia lub chcieliby pogłębić wiedzę z zakresu teologii chrześcijańskiej. Osoby o innych wierzeniach również są mile widziane, chociaż zostaną wykluczone ze wspólnej modlitwy na początku lekcji.
Osoby przeszkadzające zostaną wyrzucone z sali oraz ukarane w adekwatny sposób.
Są tylko trzy zasady:
1. Posty maksymalnie o długości awatara - chociaż preferowane są krótsze, mniej więcej do połowy.
2. Czas na odpis to pięć dni od postu nauczyciela - osoby, które nie odpiszą w terminie i powiadomią mnie o tym zostaną uznane za nieobecne/wyproszone z zajęć. W razie braku możliwości odpisu (bo różnie przecież bywa) - poproszę o powiadomienie mnie o tym na pw/cb.
3. Na lekcje może zapisać się max. 10 osób.
Zapisy trwają do 18 maja do godziny 23.59 ♥
Zapisani na lekcje:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Gość
Gość
Re: Czy wy w sercu Boga nie macie? (lekcja religii, wszystkie roczniki)
Sob Maj 14, 2016 12:11 am
Sob Maj 14, 2016 12:11 am
Bierę
Crimen
Fresh Blood Lost in the City
Re: Czy wy w sercu Boga nie macie? (lekcja religii, wszystkie roczniki)
Sob Maj 14, 2016 12:29 am
Sob Maj 14, 2016 12:29 am
skoro gdzieś trzeba...
*zgłosiła się.*
*zgłosiła się.*
Pozwolenia na tym forum: