▲▼
First topic message reminder :
To co mówi osoba powyżej jest prawdą na temat waszej postaci lub fałszem. Nic trudnego.
Lubisz śliwki.
To co mówi osoba powyżej jest prawdą na temat waszej postaci lub fałszem. Nic trudnego.
Lubisz śliwki.
Fałsz.
Tuż po obudzeniu jesteś nieprzytomny i dłuższą chwile zajmuje ci wybudzenie się.
Tuż po obudzeniu jesteś nieprzytomny i dłuższą chwile zajmuje ci wybudzenie się.
Prawda. Włażę w ścianę lub futrynę zamiast w przejście, dopóki nie napiję się kawy.
Jesteś bardzo pewny/a siebie i kochasz swoją zajebistość.
Jesteś bardzo pewny/a siebie i kochasz swoją zajebistość.
Fałsz.
Nie obchodzisz absolutnie żadnych świąt.
Nie obchodzisz absolutnie żadnych świąt.
Fałsz.
Ubierasz się zawsze adekwatnie do pogody.
Ubierasz się zawsze adekwatnie do pogody.
Fałsz.
Urodziłeś się gotowy do pomocy wszystkim i wszystkiemu.
Urodziłeś się gotowy do pomocy wszystkim i wszystkiemu.
TAK. BARDZO. FAŁSZ. XDDD
Nienawidzisz, kiedy piździ jak w kieleckim, i w zasadzie nie masz pojęcia, jakim cudem wytrzymujesz w Kanadzie.
Nienawidzisz, kiedy piździ jak w kieleckim, i w zasadzie nie masz pojęcia, jakim cudem wytrzymujesz w Kanadzie.
Fałsz. *nadal tęsknię za Alaską*
Masz w swoim życiu tę jedną osobę, która sprawia, że cała reszta nie ma najmniejszego znaczenia.
Masz w swoim życiu tę jedną osobę, która sprawia, że cała reszta nie ma najmniejszego znaczenia.
Fałsz.
Skręca cię ze złości, gdy patrzysz na palące nastolatki.
Skręca cię ze złości, gdy patrzysz na palące nastolatki.
Totalnie prawda. Niewychowane gówniarze, myślą że są dorośli i im wolno. *chowa fajki za plecami*
Zjesz wszystko co zjadliwe, bez wybrzydzania i kwestionowania wykwintności dania.
Zjesz wszystko co zjadliwe, bez wybrzydzania i kwestionowania wykwintności dania.
Fałsz.
Czekolada? Oddasz za nią wszystko!
Czekolada? Oddasz za nią wszystko!
Fałsz. W sumie mogłyby nie istnieć słodycze, mnie to nie robi.
Kiedy jesteś chory/a, bywasz nie do zniesienia.
Kiedy jesteś chory/a, bywasz nie do zniesienia.
Prawda.
Zwierzęta? Won mi z tym.
Zwierzęta? Won mi z tym.
W sumie prawda. Śmierdzi toto, żryć woła, kupy wszędzie zostawia, trzeba za nie bulić u weteryniarza i jeszcze podatki.
No, chyba że czyjeś zwierzaki, to niech nawet właścicielowi do kapci srają. Pogłaskać mogę. ♥
Gdybyś mógł, to byś nic nie jadł.
No, chyba że czyjeś zwierzaki, to niech nawet właścicielowi do kapci srają. Pogłaskać mogę. ♥
Gdybyś mógł, to byś nic nie jadł.
Fałsz
Żart? Moje życie jest żartem.
Żart? Moje życie jest żartem.
Fałsz.
Nie znosisz szpinaku.
Nie znosisz szpinaku.
Pozwolenia na tym forum: