Laura
Laura
Fresh Blood Lost in the City
Poszukujemy na całego.
Nie Mar 13, 2016 5:02 pm
No dobra, na mnie też przyszedł czas. Wasze tematy również przeglądam, no ale, no... Też chyba jednak muszę zrobić swój. |:
Opisy w większości przypadków są ogólnikowe - jestem za tym, aby szczegóły ogarnąć już na pw.

Przyjaciel - wiadomo, o co chodzi. To taka osoba, która przebiła się przez lodową barierę (oraz zdołała jakoś wytrzymać ewentualne fochy Lucasa) i miała okazję się zaprzyjaźnić z Laurą. Z kimś trzeba odwalać różne rzeczy.

Znajomi - z klasy, szkoły, przypadkowo spotkani na mieście, jakieś derpy od jej wspaniałego brata... Wszystko zależy od tego, jak się poznali. Uciekali przed prefektami? Wpadli na siebie? Ktoś chciał ukraść pracę domową? Poszli pić, bo tak? Jak można się spodziewać, zwykła znajomość może zmienić się w inną relację.

Dłużnicy - czyli osoby, którym Laura zdecydowała się pomóc, w zamian za odwdzięczenie się w przyszłości. Czy to będą musieli w razie czego przyjebać komuś innemu, pomóc w pracy domowej, kupić coś - cokolwiek. Podejście dłużników może być różne.

Wrogowie - bo Laura nie jest aż tak miła i robi co chce. Albo ktoś ma na pieńku z jej bratem - jak się dowie, to albo się przygląda, albo leci na pomoc. Pamiętajcie jednak, że Wielki (dosłownie!) Brat patrzy.

Współlokator - bo zakładam, że można takowych mieć. Relacje mogą być różne. Będzie śmiesznie.

Jak wspomniałam, chętnych zapraszam na pw, tutaj, czy gdzie wolicie. Nie gryzę, rozdaję herbatkę... Więc warto.
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: